ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
blackolick_
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Nisan 2012 17:13
Son Ziyaret:
20 Mayıs 2015 17:08
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Emre Bulut
Doğum Tarihi:
12 Eylül 1993
Yaş:
30
İl:
Istanbul
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Emre Bulut

SON 6 MESAJI

Jack Dempsey çifti yavrulara zarar veriyor!
Çok teşekkürler, yanıtınızı biraz geç gördüm. Benim 200 litre akvaryumumda sadece 1 çift jack ve yavruları var. Benim sorunum bahsettiğinizden farklıydı. Anne baba akvaryumun üst tarafına doğru zıplıyorlar ve bu esnada etrafındaki yavrular su seviyesinin üstündeki kuru cam alana yapışıp ölüyorlardı. Yavruları ayrı akvaryuma aldım. Maalesef hepsi öldüler.

Şimdi elimde bir batın yavru daha var. Aynı problem devam ediyor  En ufak bir bilgi çok işime yarayabilir.
SUMP VE DIŞ MOTOR BİR ARADA DAHA MI İYİ OLUR ?
Evet ama tahminen gücü ne olmalıdır ? Kaç watt lık bir kafa motoru işimi görür acaba ?
Ve ne tarz bi sump yapmalıyım ? Akvaryumu delmeyi düşünmüyorum.
SUMP VE DIŞ MOTOR BİR ARADA DAHA MI İYİ OLUR ?
Merhaba arkadaşlar, ben akvaryumumu genişletmek niyetindeyim ( şu anki akvaryumum: 90*50*40, aklımdaki akvaryum: 150*60*50). Şu anda 3 sepetli lifetech 838 dış motorum var. Yeni alacağım akvaryum için bir sump sistemi yapmayı düşünüyorum kendim. Fakat ayırabileceğim bütçe maksimum 50 tl. ve akvaryumun boyundan da fedakarlık etmek istemiyorum. Acaba ne önerirsiniz ? Sump ve motor bir arada mı olsun, olacaksa nasıl bir sump sistemi önerirsiniz??
YUNUS CİKLET - CİNSİYETLERİNDEN EMİN OLAMIYORUM.
Tekrar değerli yorumlarınız için teşekkürler. Peki, boyutları; 150*80*40 olan 2.el bir akvaryum (içinde kumu ve bölmesiyle beraber) 400 tl iyi midir sizce ? Eğer uygundur derseniz alacağım. Bir de o akvaryuma 3 sepet dış motor gider mi, yoksa motoru da değiştirmek mi gerekir ?
YUNUS CİKLET - CİNSİYETLERİNDEN EMİN OLAMIYORUM.
Arkadaşlar öncelikle zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkürler. Fotoğraflar kalitesiz, bir şey anlaşılmıyor diyorsanız eğer emin olun çıplak gözle görülenin pek bir farkı yok. :) Bu konuyu açmadan önce de bir ton araştırma yaptım yunus cinsiyet belirlemeyle ilgili. Fakat elimdeki veriler beni tatmin etmedi açıkçası, emin olamadım. Yani ben cinsiyetin yüzgeçlerin sivriliğiyle kesin olarak ayrılabileceğini düşünmüyorum. Şöyle ki, sarı prenseste altlarındaki anüs ve anal açıklığa bakarak kesin bir sonuca varılabiliyorken, yunuslarda bunun gibi bir yöntem uygulanabilir mi hiç bilmiyorum.. Bir de akvaryum boyutlarıyla ilgili yorumlarınızı da bekliyorum, teşekkürler.
YUNUS CİKLET - CİNSİYETLERİNDEN EMİN OLAMIYORUM.
Konudan da anlayacağınız üzere yeni aldığım (1 ay kadar oldu) yunusların cinsiyetlerinden emin değilim. Akvaryumcunun dediğine göre 10 taneden sadece 3 ü erkek. Bence erkek oranı daha fazla. Akvaryumda sürekli bir kovalamaca hakim. Bir de 90*50*40 akvaryumda besliyorum, sarı prensesler de var sizce uygun mudur? Resimler aşağıda:

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.