ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
pilgrim
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Eylül 2019 16:25
Son Ziyaret:
11 Şubat 2020 12:15
Toplam Mesaj:
1 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
hacı
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Konya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

pilgrim

SON 1 MESAJI

Duboisi Maswa...
Öncelikle merhabalar. Aranıza Konya' dan katılıyorum. Şunu belirtmemde fayda var konu hakkında pek fazla bilgim yok ve kafam çok karıştı. Aşağıda anlatacağım durumlara göre iki adet akvaryumu düzenleme kararı aldım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Benim şöyle bir sorunum var; çalıştığım yerde iki adet her biri yaklaşık 875 litre büyüklüğünde akvaryum mevcut. Birinde duboisi maswa, diğerinde ise karışık türler var. Duboisi olan akvaryumda toplam sayı 30 civarında (sanırım bu sayı çok fazla) ve hayvanların renkleri gitmiş durumda. Kimisinin şeritleri kaybolmuş yada grileşmiş. Akvaryumda gri renkli sanırım sıradan bir çeşit kum var. Naylon yosun ve gemi görünümlü ince beton görünümlü süs var. Aşağıda 3 kademeli filtre var. İki gözde filtre edici şeyler var. Sırasıyla en altta mavi bir sünger üstünde elyaf üstünde içinde bişeyler olan (sanırım kömür vb..) torbalar ve en üsttü file içinde silindir şeklinde ortası delikli taşlar. Her iki akvaryumda bu şekilde.

Şimdi sorunum şu ki içerisinde karışık türler olan akvaryumu komple boşaltmayı ve diğer akvaryumda bulunan duboiselerden oraya aktarmayı düşünüyorum. Ancak hayvanların orjinal formuna dönmelerini de istiyorum. Bunun için ne yapmam gerekir? Öncelik olarak sıfırlamayı düşündüğüm akvaryum için yapmam gerekenleri söylerseniz diğer akvaryumuda bu doğrultu düzenleyebilirim. Unutmadan yeni yapacağım akvaryuma kaç erkek kaç kişi almam gerekir?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.