ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
fatihg
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
10 Mart 2008 14:50
Son Ziyaret:
01 Ekim 2009 12:44
Toplam Mesaj:
70 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Fatih GÜRHAN
Doğum Tarihi:
27 Haziran 1985
Yaş:
38
İl:
Denizli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Fatih GÜRHAN
DENİZLİ

SON 10 MESAJI

Denizli
Arkadaşlar, nice mutlu bayramlar gecirmeniz dileyiğle bayramınızı kutlarım...
Magara' nın Ufak Demasonileri
Selam, balıklarınız çok güzel umarım kayıpsız büyütürsünüz, bildiğim kadarıyla sera discus protein ağırlıklı bir yem bence otçul olan balıklarınızda kullanmamalısınız, sağlıklı balıklar dileğiyle...
Dip temizlemek için
Selam, aşaıdaki eklediğim linkler size yardımcı olabilir.En üstteki pilli diğerleri hava motoruna bağlanarak çalışıyor, ben pilli olan ürünün başka markasından aldım pek bir işe yaramıyor, bence forumdan arama yaparak araştırmalısınız, karar sizin.
 
 
 
Denizli
[QUOTE=horozum66]
 
terörü gercekleştiren balık ama cok hosuma gidiyor....
    
Bu ise son zamanlarda agresifleşen diger balıgım karnı şişti(üst taraftarn cektigim için pek belli olmuyor) ve diger balıkları yanına yaklaştırmıyor bunda ne gibi bir sorun var ???
[/QUOTE]
 
 
 
 
Balığınız damızlık ise yumurtlayacak olabilir yakında tüpçük çıkartınca belli olur, yada birkaç gün sadece  bitkisel yemleme yapın ve önce 1 gün aç bırakın eğer geçmezse size tavsiyem flagy kullanmanız.Forum da arama yaptırırsanız bilgi alırsınız.Saygılar...
Denizli
Emre Bey, öcelikle geçmiş olsun.Balıklarınız 150lt. de yanlış saymadıysam 14 adet ve bu sayı fazla, b.p.ler emrah'ın da dediği gibi sert balıklar ve balıklarınız damzılık boya ulaşmışlar veya ulaşmak üzereler o yüzden kendilerine bölge edinebilmek için kavga edeceklerdir.Bence bu olayların tekrar yaşanabilmesi kaçınılmaz olabilir, balık sayınızı düşürmeniz kanaatindeyim çünkü karma malawi türlerinde tankın hacminin büyük olması gerekir.Yaralanan balığınız için size tavsiyem ana tankla aynı sudan balığın şuanki küçük tanka su aktarmanız ve sera aqutan vereniz birazda az da olsa kaya tuzu ekleyiniz.Aqutan balığınızın stresini azaltacak, darbeden dolayı zarar gören mukozasına düzeltecek ve içerdiği vitaminle eski hareketli haline  getirecektir.Barış Bey'in dediği sarımsak tedavisi benim bildiğim kadarı ile iç parazit tedavisinde kullanılır.Yemle verilirse iç parazit, direkt olarak suya posası ve suyu verilirse dış parazit tedavisi için kullanılır ve bu tedavide tankın bulunduğu ortam çok kötü sarımsak kokar sizin balığınızn parazit tedavisi uygulanacak konumda olmadığını sanıyorum.Balığınıza sık ara ile azar azar yemle yapın ve balık sayınızı azaltın çünkü tankınız hacim olarak küçük.Benim tavsiyelerim ve bildiklerim bu kadar, hatam varsa şimdiden özür dilerim.Emrah F.Ö.Üyeliğin hayırlı olsun bu arada yeni farkettim.Sağlıklı balıklar...
Denizli
[QUOTE=Emrah]

Erken kusturmayı düşünüyordum bende zaten fatih.Öylede yaptım.15 yavru verdi ilk yavru verişiydi.Kustuamk istemiyordum ama ama mecburen kusturdum.Yavrular diğer dişilerin yavrularına göre çok küçük çıktı.Ama diğer dişininde ağzı dolu.Hastalığın bulaşıp bulaşmayacağını göreceğiz ve tecrübe edinmiş olacağız.

[/QUOTE]
 
Sağlıklı şekilde büyümeleri dileğiyle...
Yunuslar ve Işık
[QUOTE=fearlessw]Lav taşlarının zararını şu yönde merak etmiştim. Yunus ve sp lerin sert suda daha rahat yaşadıklarını öğrendim. Bu nedenle lav taşlarının suyun Ph seviyesinini düşürdüğünü hatırlıyorum. Doğru mudur? yanılıyormuyum ?[/QUOTE]
 
Evet, lav taşları suyu yumuşatır. Suyu sertleştirmek istiyorsanız; mercan kırığı ve kaya olursa suyunuz doğal olarak sertleşecektir.
Düşük ışık ihtiyacı olan bitkiler...
Selam, güzel bir açıklama olmuş.Tebrikler, ben de bu bilgiyi uzun zamandır araştırıyordum, bu bilgilerden faydalanabilirim.
Size bir sorum olacak acaba bu yukarıdaki canlı hakkın da bilgi verebilirmisiniz ve özellikle online olarak netten alabiliceğim yerleri cevaplarsanız sevinirim.
 
fatihg2008-05-13 10:06:13
Klorun etkisi nedir?
Geçmiş olsun, balıklarınıza üzüldüm...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.