ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
hannibal55
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
8
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Aralık 2010 14:07
Son Ziyaret:
13 Ocak 2024 20:58
Toplam Mesaj:
101 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
barış kayar
Doğum Tarihi:
31 Ocak 1981
Yaş:
43
İl:
Samsun
Meslek:
Mali Müşavir
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

barış kayar

SON 10 MESAJI

Sheyda'nın Minik Karides Dünyası:)
Merhaba. Konuyu görür görmez neden bu kadar zamandır aklıma gelmedi diye kendime kızdım. Harika görünüyor. Hemen bende kuruluma başlıyorum. Sizi canı gönülden tebrik ediyorum.
Kribensis Cinsiyet Belirleyemiyorum
Bence de hepsi erkek. Kuyruk yapıları. Dorsal finleri erkek olduğunu gösteriyor. Ayrıca dişiler bu kadar uzun olmuyor. Daha kısa ve göbekli oluyor
Magnificent Green
Tebrik ederim. Gerçekten muhteşem görünüyor. Maşallah diyelim.
Yeni Kurulum Sonrası Su Problemi
Merhaba. Suya bu rengini verenin kutugun salgıladığı humik asit olduğunu düşünüyorum. Bana göre de çok problem olmamakla birlikte imkanınız varsa suyun pH derecesini ölçüp beslediginiz karideslere uygun olup olmadığını kontrol etmenizde fayda olabilir. Humik asit pH düşürebilir.[EDIT]hannibal55,2023-03-12 16:25:47[/EDIT]
250 Litre Sarı Prenses Ve İceman
Merhaba. 100X50X50 250 litre akvaryumda sarı prenses ve iceman beslemek ve iki türden de yavru almak istiyorum.İki tür içinde 1e 6d olacak şekilde eklesem sorun çıkarmı. Görüş ve tavsiyelerinizi rica ediyorum.
Samsun'da Mobilyalı Akvaryum
Selamlar. Samsun'da mobilyalı akvaryum yaptırabileceğim özenli düzgün işçilik yapan bir yer tavsiye edecek var mı ? Samsun'lu akvaristlere selam ve saygılarımla.
Bu benim çok zoruma gidiyor..
Kardeşim akvaryumundaki o renki taşlar halen duruyormu. Onlar salınım yapıyor olabilir. 
Bu benim çok zoruma gidiyor..
Ali kardeşim bence canlı doğuranlara geçme çünkü onlar daha hassas balıklardır. Sen japonlara devam et. Ölüm üzücüdür tabiki ama seni yıldırmasın. Bu hobide malesef böyle zorluklar var. Balıkların bu şekilde ölmesinin 3 sebebi olabilir. Suya karışan yabancı bir madde olabilir. Mesela akvaryumunun içinde plastik bir süs vs.varsa salınım yapıyor olabilir. İkincisi kullandığın yemlerden biri bozuk olabilir. Üçüncüsü de diğer arkadaşların dediği gibi balıklar aldığında hasta olabilir. Bence sen forumun sazansıgiller bölümüne bir konu aç. Kullandığın yemlerin markasını, su değişimini nasıl yaptığını balıkların nasıl öldüğünü vs.detaylı olarak yaz. Ayrıca akvaryumunun bir fotoğrafını da koy. Ben dahil diğer arkadaşlar da senin gibi genç bir hobici kardeşimize seve seve yardımcı oluruz.
Severumlarım
Çok güzeller. Maşallah hepsine.
Labirentli Balık Nedir
Rica ederim. Bitkili akvaryumda sadece tuz değil diğer ilaçları da kullanmaman gerekir. Herhangi bir hastalık olduğunda balıkları başka bir akvaryuma alıp orada tedavi etmen gerekir. İlaçların kullanma klavuzunda yazar kullanmadan önce okumalısın. Sağlıklı balıklar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.