ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Anzagot
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Nisan 2006 20:42
Son Ziyaret:
31 Ocak 2013 01:17
Toplam Mesaj:
37 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Su@t Ç@ğl@r K@r@m@n
Doğum Tarihi:
21 Aralık 1980
Yaş:
43
İl:
Ankara
Meslek:
Avukat
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Su@t Ç@ğlar K@R@M@N (Ankara Barosu - Avukat) -------------------- Kuzuların sessizliği - sükunet-i cemaat_ul kuzu Million dollar baby - üçyüz akçelik sibyan

SON 10 MESAJI

Almanya'dan gelecek balık
Merhabalar.
Önerileriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim.
Batuhan Bey, kanunlarımız yurt dışından 10 balığa kadar getirmenize bir şey demiyor. O sebeple balıkların uçağa alınmasında bir sakınca yok. Zaten Türk Gümrüğü'ne kadar da hiç kimse sormuyr bile. Kayıp en az olacak şekilde paket yaptıracağım. Ancak tabiiki %50 kaybı göze aldım. Umarım daha fazla kayıp olmaz.Sleepy
Saygılarımla,
Anzagot2007-06-05 15:00:50
Almanya'dan gelecek balık

Normal Lepistes değil. Safkan Alman Lepistesi düşünüyorum. Discus balıkları çok yavaş olduklarından açıkçası beni pek cezbedemediler. (Özür dilerim eğer birini kırdıysamEmbarrassed) Zaten şu anda da eheim dış filtre kullanıyorum. Ama Onur Bey dediğiniz gibi burada çok nadir olan veya hiç olmayan bir balık istiyorum. Ancak maddi değeri çok fazla olan balıkları getirmeye korkuyor arkadaşımSmile. Tabi bu konu beni de ilgilendiriyor. Fazla açılmamam lazım. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Önerilerinizi bekliyorum...

Almanya'dan gelecek balık
Merhaba arkadaşlar.
Bir arkadaşım Almanya'ya gitti. 3-4 ay sonra gelecek. Ben de fırsattan istifade baklık istedim kendisinden. O da sağolsun getireileceğini söyledi. Ancak türü konusunda karar veremiyorum. Bakımı ve üretimi kolay bir balık getirtmek istiyorum. Aklıma bu kriterlere uyan "Lepistes" geldi. Bir de Blue Zaire F1, fakat onun fiyatı baya fazla galiba. Ne dersiniz? Başka önerisi olan var mı acaba? Daha önce balık getirtmiş olan varsa önerilerinizi bekliyorum. 400 litre bir akvaryumum var.
kahverengimsi su

Orhan bey akvaryumda grolüks kullanıyoırum pembe renkli. Sebep gerçekten bu mudur? Ayrıca dış filtre de kullanıyorum su değişimlerinde bakterii ilave ediyorum. Sebebin daha başka bir şey olması mümkün müdür?

Saygılarımla,

kahverengimsi su

Cevap için çok teşekkür ederim. Ancak daha önce bu gibi bir durum yokru. Su kristal berraklığındaydı. Çünkü çok iyi takip ediyorum balıkları ve suyun düzenini. Başkaca cevabı olan varsa çok sevinirim.

Saygılarımla,

kahverengimsi su

Merhabalar,

1 hafta önce 400lt lik tankın dış filtresini çıkararak temizledim. Ancak bu işlemden önce her şey normaldi. Ama sonra farkettim ki 1-2 gün içerisinde akvaryumun yan camından içeri baktığımda suyun çok hafif kahverengi bir hal aldığını gördüm. Tankın içerisinde sadece bit kaç bitki, bir kaya ve 50-60 adet 2 aylık ahli var. Sizce herhangi bir mineral eksiği veya fazlası olabilir mi? Balıklar da daha ürkek hale geldiler. Biraz huzursuzluk var sanki üzerlerinde. Taşlarda veya kumda herhangi bir renklenme yok. Zaten tankın ön camından baktığımda su çok berrak. Filtre temizlenmesinden Su değişiminden sonraki dip çekiminin ardından suya su düzenleyici ve bakteri de ekledim. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Not: Konu açılmış mı diye baktım ancak benimkine uygun bir sorunla karşılaşamadım.

Saygılarımla,

500 lt .bar akvaryumum (tuzlu su).

Daha yeni satın aldığım ev için ben de dekorasyon fikirleri arıyordum.

Benim için çok iyi bir ilham kaynağı oldu. Çok teşekkür ederim paylaşımınız için.

Saygılarımla,

İç fitredeki ses

Hazır konusu açılmışken benim de bir sorum olacak.

Benim iç filtremden de arada bir cızzzzzz  diye ses geliyor. Isıtıcıyı kontrol ettim, onda sorun yok. Ama elektrik kaçağı olsa balıklara zarar vermez mi?? Benim iç filtrem de suyun tamamen altında, kablosu da öyle. kabloda herhangi bir hasar yok. Bu arada eski iç filtrem de aynı şeyi yapıyordu. acaba normal midir bu??

elinde bu lepistesten olan varmı

Bana biraz sonradan boyanmış gibi geldi. Ama doğrusunu tabiki uzman akvaristlere sormak lazım. Umarım bunlar da diğer ismini unuttuğum balıklar gibi boyanıp satılmıyordur.

Saygılarımla,

Ay Moli Yavrulatması İçin Gerekenler???

Gülay hanım,

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Saygılarımla,

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.