ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
leopart_2005
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Şubat 2011 00:42
Son Ziyaret:
19 Temmuz 2012 20:59
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Murat AKGÜN
Doğum Tarihi:
09 Mayıs 1989
Yaş:
35
İl:
Sakarya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Murat AKGÜN

SON 8 MESAJI

Van Akvaryum Sevdası
Van'a Sakaryadan çalışmak için yeni taşındım. Özellikle bitkili akvaryum sevdalısıyım. Van'a geleli 40 gün oldu artık bir ev tutup akvaryum kurmak istiyorum ama burda akvaryumcu vs pek yok olan da aradığım şeyler yok.Van da yaşayan ya da yaşamış arkadaşlar bilgilerini ve desteklerini sunarsa sevinirim.
sıvı gübre
Bilmiyorum ama 40 lt bitkili için 3 günde 5 ml fazla değil mi?
Parazit
Ahmet Bey aşağıda linkini verdiğim benim açtığım bir konuydu. Saolasın arkadaşlar çok yardımcı oldular aynı konudan muzdaripiz her halde...
Kiraz karides yavrusu mu? Yoksa...
Timur yabancı kaynakları incelerken bunların bir çok alt çeşidi olduğunu ve eğer bir yerden hastalık yapacak bir etken kaptıysa taşıyıcı olabiliyorlarmış ve kendine bir şey olmazken bunu yiyen balıklar zarar görebiliyormuş.
Kiraz karides yavrusu mu? Yoksa...
Bilgehan o arkada ki iki perde ilk başta hiçbirinde yoktu 2 gün sonra falan o perdeler oluştu.Birde kiraz karideslerin larva evresi geçirmediğini okumuştum yani pek kiraz karides olma ihtimalleri kalmadı bir de bunlar ceylan gibi seke seke hareket ediyor.Muhittin abi bende kadın çorabı kullanıyordum fakat en iyisi resimde ki pipo filtreden gidip almak.
Kiraz karides yavrusu mu? Yoksa...
Evet haklısınız bunlar copepod.Fotoğraf makinesi yanımda olmadığında resim ekleyemiyorum.Fakat dış filtre kullanıyorum zaten 3-4 gündür var bu canlılar tahminen yeni koyduğum bitkilerden geldim.Erken farkedip önlem almam iyi olacak saolun.
Kiraz karides yavrusu mu? Yoksa...
Cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.Umarım dediğiniz gibidir de akvaryum biraz daha güzelleşir.
Kiraz karides yavrusu mu? Yoksa...
Öncelikle herkese merhaba.Net 35 lt 'lik bitkili kiraz karides tankım var.Tankın tanıtımını ayrı bir zaman da yapıcam. Sorum kiraz karideslerimden 2 tanesi hamileydi ve anne karidesler  yumurtaları suya bıraktı sanırım vücutlarında ki yumurtalar kayboldu ve yumurtalar kaybolduğunun ertesi günü aşağıda ki canlılar akvaryumu sardı. Fotoğrafta ki canlılar kiraz karides yavrusu mu yoksa başka bir canlı mı bunu öğrenmek istiyorum.

Not1:Akvaryum da kiraz karides ve bitkiler haricinde başka canlı yok.Fakat bitkileri acemilikten             yıkamadan akvaryuma koydum o yüzden başka canlıdan şüpheleniyorum açıkçası.

Not2:Canlıların orjinal boyu şuan 1 bilemediniz 1,5 mm 'dir. 

Not3: Fotoğraflar digital fotoğraf makinesinin önüne büyüteç konularak çekilmiştir o yüzden fotoğraflar çok kalitesiz. Resimlerin üzerine tıklarsanız canlıları nispeten daha net görebilirsiniz.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.