ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
rdvnacr
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
18 Eylül 2012 21:00
Son Ziyaret:
21 Eylül 2013 10:14
Toplam Mesaj:
3 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Rıdvan Acar
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Isparta
Meslek:
su ürünleri teknikeri
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

rıdvan acar

SON 3 MESAJI

Cichlid Tankında Midye Olurmu
Midyelerin ağız kısmında kaslardan oluşan bir yapı vardı. Herhangi bir tehlike anında kabuk kapanır ve tehlikenin geçtiğini hissedene kadar kabuk açılmaz. Yemek için satılan midyeler bile kaynatıldıktan sonra kabukları maket bıçağıyla kesilir. Çünkü kabuğun ağız kısmındaki kas yapısı çok kuvvetlidir. Süzerek beslendiği için suyun içindeki faydalı faydasız ne kadar organik madde varsa tüketir. Akvaryumlarda temizlik için ideal bir canlı. Ancak cikletler bu kabuklu yaratığı pek rahat bırakmazlar. Benim görüşüm zaten bu canlıların yaşam alanını sınırlıyoruz en azından rahat yaşayabilecekleri yerlerde yaşatmalıyız.
Mavi prenses
Hocam 15 d 3 e mp. kolonim var. Boyları yaklaşık 8 cm. civarında. Bir yerden elime 12 cm. civarında bp geçti. Dedim ki ''bunlar aynı cins nasılsa bişi olmaz'' ve mp lerin yanına bp yi koydum. İşim çıktı 2 gün evden uzaklaştım haliyle balıklarıma bakamadım. 2 gün sonra eve geldim ve baktım ki bp. den geriye (bu biraz abartı) sadece kılçıklar kalmış. Şimdi mp lerin içine elimi sokmaya korkuyorum.
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin

Cümleten selam aleyküm. Ben su ürüleri teknikeriyim. 1 yıl önce mezun oldum ve 1 yıldır alabalık tesislerinde alabalık üretimiyle ilgileniyordum. Şimdi ise alabalıktan vazgeçtim süs balığı yetiştirmeye başladım. Küçük çaplı bir üretimhane kurdum yaklaşık 2 ay önce. Tahmin edersinizki bu işe başlamamla bu siteyle tanışmam eş zamanlıdır. Sadece takipçisiydim. Ancak bir şey fark ettim ki buraya üye olmamın sebebi diyebilirim. Biz alabalık yetiştiriciliğinde balıkla fazla ilgilenmeyiz, fazla özen göstermeyiz. Bu yüzden akvaryum balıklarına da ilk bakışım aynı olmuştu. Onlarla nasıl ilgilendiğinizi nasıl gözünüz gibi baktığınızı gördüm.Bu siteyle balıklara bakış açım değişti. Balıkların sadece süs veya ticari amaçlı bir vasıta olmadığını anladım. İnşallah burada daha çok şey öğrenip onlara daha iyi bakacağım. teşekkür ederim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.