ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
zimbabe
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
13 Aralık 2012 22:49
Son Ziyaret:
04 Temmuz 2014 22:45
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
zimbabe nikokua
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

zimbabe nikokua

SON 8 MESAJI

Bitki akvaryumunda silis kumu
Arkadaşlar silis kumu görüntü oralar çok hoşuma gidiyo bitkilerle de göze hoş geleceğine eminim. Silis kumunun tercih edilmediğini biliyorum sorum şu kullansam ne gibi eksileri artıları olur.(dip yosunu kullanıcam)
balığım hareket etmiyor
Bu olay olmadan 2 gün öncede balıkta halsizlik vardı bende kabız olduğunu düşünüp bir gün yemlemedim. su değişimini yeni yaptım sayılır 2 gün oldu. ama diğer balıklarda bir sorun yok.
Bitkiler akıntıdan eğiliyor
Bitkileri nereye koyarsam koyayım akıntıdan eğiliyorlar. Akvaryum 90 lt bitki olayına yeni girdim akıntıyı yavaşlatıcak bir öneriniz varmı? Filtreyi akvaryumun ön camınada vurdumdum. yine aynı şimdiden teşekkürler.
balığım hareket etmiyor
Fotoğraf:

Canlıdaki Belirtiler:japon balığı hareket etmiyor suyun dibinde sadece nefes alıyor yem yemiyor kuyruğu eğik duruyor

Akvaryum Kapasitesi (litre):90lt

Akvaryumdaki Diğer Canlılar:2 japon 1 çöpçü

Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat): 26 derece

Filitrasyon:iç filtre

İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:yok

Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) : haftada 1 dip ve filtre tmizliği

balon göz japon vs altınbaş
arkadaşlar 2 gün önce bir balongöz japon aldım altınbaş japonum bunu görür görmez yapıştı balonlarına dokunuyo rahat vermiyor balığa sürekli peşinde bi japon başka bi japoana zarar verebilir mi? zarar vermesede istemeden balonlarının patlamasına neden olabilir önerilerinizi bekliyorum. (akvaryumda ayrıca 1 albino çöpçü bi vatoz var)

tecrübeli arkadaşlar bir balık türü lazım
Yok arkadaşlar vatozu biliyorum besliyorum hatta bu farklı bir balık vatozdan daha ufak en olarak dediğim gibi yüzüş şekli yılanı andırıyor.
tekrarlayan beyaz benek sorunu
Arkadaşlar yeni kurduğum akvaryumda beyaz benek sorunu olmuştu çözmüştük ama şimdi tekrar bir balığımda beyaz beneğe rastladım. sanırım sıcaklığı normal seviyeye düşürdüğüm için tekrar ürediler. Sorum şu bu bakterilerin 30 derecenin üstünde yaşayamayacağını duydum. Akvaryum 80 litre şuan 2 altıbaş 1 cüce vatoz var. Birkaç gün akvaryumun sıcaklığını 30 dereceye çıkarsam balıklara zarar verirmi ve bu hastalıktan tamamen kurtulmak için ne yapmam lazım. teşekkürler
tecrübeli arkadaşlar bir balık türü lazım
Arkadaşlar ayaküstü bakındığım bir petshopta bir tatlısu balık türü gördüm ilgilenen arkadaşa sorduğumda onun bir çöpçü türü olduğunu söyledi. Japonlarla sıkıntı çekmeden yaşayabileceğini belirtti balık hoşuma gitti yanlız nette araştırdığımda bir türlü hangi tür olduğunu bulamadım hatta ona benzer bir çöçü dahi bulamadım balığı kısaca anlatmam gerekirse baş kısmı normal bir balık gibi ama arka kuyruk kısmına geldikçe inceliyor kağıt gibi ipince kalıyor arka tarafı yılanı andırıyor rengide siyahtı biraz saçma olabilir ama tecrübeli arkadaşlar eminim bu balığın hangi tür olduğunu bana söylebilir. teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.