ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Metin BİLGİN
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Mart 2014 22:05
Son Ziyaret:
09 Kasım 2020 18:34
Toplam Mesaj:
269 [0.07 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Metin BİLGİN
Doğum Tarihi:
24 Mayıs 1996
Yaş:
27
İl:
Trabzon
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

[url=http://hizliresim.com/Pvvm4O][img]//i.hizliresim.com/Pvvm4O.png[/img][/url]

SON 10 MESAJI

Kumun Türü.?
http://i.hizliresim.com/lv65nk.jpg
http://i.hizliresim.com/W1L3B2.jpg

Cümleten günaydin. Resimdeki kumun türü hakkinda yardimci olabilir misiniz.? Ben aquaclay'a benzettim ama emin olamadim. Siz ne dersiniz.? :)
malawi akvaryumu hamile sorunu
120 litrelik akvaryumu sineklik ve kablo kanalı kullanarak üçe bölebilirsiniz. pencerelerde kullanılan sinekliğe ince bir kablo kanalı ile akvaryumunuzun ölçülerine göre çerçeve yaparak sağlıklı bir şekilde bölebilirsiniz. uçlarını akvaryum silikonu kullanarak sağlamlaştırabilirsiniz. Uzun süre bu şekilde yavru akvaryumumu böldüm, herhangibir salınım vs. ile karşılaşmadım. Tabi malzemeleri akvaryuma koymadan önce iyice yıkamak gerek. Akvaryumu böldükten sonra balıkları ayrı ayrı bölmelere koyarak kendi hallerine bırakabilirsiniz. Zamanı geldiğinde yavruları bırakacaklardır. Kusturmanızı tavsiye etmem..
Yavru Akvaryumu ?
yavru akvaryumunda iç filtreyi tavsiye etmem. oluşacak akıntı yavruları rahatsız edecektir. onun yerine pipo filtrenin çok daha sağlıklı olacağı görüşündeyim. keyifli hobiler..
Yeni Akvaryumum
Yakında koltuğun yeri değişecek bence :))
67 Litre (Yavru akvaryumu) Dış Filtre?
Yazinizi simdi fark ettim. Kusura bakmayin. Ben birkac ay once tum seti satmak zorunda kaldim. Sehir disina ciktigim icin. Kullandigim sure boyunca mamnundum. Sungerlerden ikisini cikarip bir miktar seramik ve bir miktar karbon koymustum aralarinda eluaf olacak sekilde. Verimi oldukca artmisti.
Double tail
Maşallah, çok güzel.
Çift başlı yunus yavrusu
Muhtemelen yaşar ama gelişimi diğer yavrularınızdan yavaş olur. Diğer yavrular biraz büyüdükten sonra bu yavruya zarar verebilirler. Bu sebeple sıkı bir gözlemin ardından bir süre sonra bu yavruyu ayırmanız gekebilir diye düşünüyorum..
akvaryum suyu ile çiçek sulamak
Yıllardır uyguladığım bir işlem. Tabi ki ziyan olmasındansa bu şekilde değerlendirmek çok faydalı bir davranış. Çiçeklerin üzerinde herhangi bir zararını gözlemlemedik. Bir zararı olsa valide müsade etmezdi zaten:) 
Ayrıca kapı önleri, balkon vb. temizlik işlerinde ve hatta uygun bir sistem yapılırsa tuvalet sifonlarında da kullanılabilir.. 
Basit bir arka fon yapımı
Genelde kök ve kütüklere sarılan bir bitki türü abi. Misina ile güzelce sarıyorsun, o zamanla yayılıp yüzeyi kaplıyor çim misali. Forumda bir çok türü ve örneği mevcut...
Basit bir arka fon yapımı
Ömer abi kaya-fon maşallah elinden her iş geliyor:)) Uğraştığına değmiş. Bende hiç haz etmem filtre görüntüsünden. Çok güzel bir kamufle olmuş. Yaptığın kayaya moss sarabilir misin acaba? Biraz daha yeşil, doğal görünür sanki:)) 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.