ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
emrejandro
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Nisan 2014 17:09
Son Ziyaret:
08 Kasım 2014 11:25
Toplam Mesaj:
10 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
emre ozger
Doğum Tarihi:
24 Mart 1992
Yaş:
32
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

emre ozger

SON 10 MESAJI

KOİ Japon yem yememe
[QUOTE=polpozisyon] Emre

Koiler havuzda mı orasını pek anlamadım, fotoğrafta ki havuzun neresi iyice balıklar yerleşmiş durumda. Havuzun içerisine bir kap gibi bir şey koy, yani yuva gidi üstünden baktığında görmemek için. Belki su da da bir şey vardır. Dinlenmiş su değil mi?
Bir de balıklar stresten bu hale gelmişler orası kesin. [/QUOTE]


O fotografi baliklari ilk getirdigimde cektim havuzdan bi miktar su alip kendi geldikleri suya kattim 10 dk bekledim sonra havuza koydum baliklari o sirada da fotograf cekmistim. Daha onceki mesajlarimda da bahsetmistim havuzda zaten süs vazolarindan var bende streste olduklarini dusundugum icin onun içinde saklanmalarina birsey demedim yaklasik bi 3 gun durdular icinde ama daha sonra acliktan olecekler bu seferde diye arada cikmalarini sagladim ama yine yeme yanaşmadilar bunlardan eski mesajlarda bahsettim hep ve hatta konuyuda bunun uzerine actim zaten.
KOİ Japon yem yememe
[QUOTE=kralexxx] Güzel bir haber çıkarda yem yiyip dolaşmaya başlarlasa bizimlede paylaş.[/QUOTE]

Hasan abi tavsiyen üzerine balıklara renkli balıkta ekledim ama balıklarda genel olarak bi tuhaflık var. yani havuzda bi oraya bi buraya yüzeceklerine bir yere geçip orda duruyorlar anca benim geldiğimi farkederlerse kaçışıyorlar.
Yem konusunda da yemleri atar atmaz saldırma yok hiç yukarıda çıkmıyorlar ama sabah atıyorsam akşama yem kalmıyor, yediklerini umuyorum her seferinde :)


KOİ Japon yem yememe
Akvaryum ve baliklar cok guzel bitkili akvaryumlara saygim sonsuz zaten :) guzel gunlerde bakin insallah.

[QUOTE=polpozisyon] Yemlerde bir sıkıntı olmasın, bende koi yetiştiriyorum böyle bir şey hiç duymadım...[/QUOTE]

Aksam eve gidince yemin fotografinida koyayim buraya.
KOİ Japon yem yememe
İstanbulda da 200 litrelik akvaryumum var (cichlid) gorusmek uzere
KOİ Japon yem yememe
İstanbulda ogrenciyim suan memlekette kayserideyim burada akvaryum baligi satan yerlerde bulamadim hic son girdigim yerde kalmis onlari aldim. Korunakli degil havuz ve kayseri kışın cok soguk oldugu icin japon zor bana.
KOİ Japon yem yememe
Tesekkurler cevabiniza. bu baliklari bulmak icin 10 un uzerinde akvaryumcu gezdim ama yasadigim sehirden kaynakli sanirim kimse koi satmiyor zor buldum :) yani umdugumu degil buldugumu aldim :) bana bitki konusunda da yardimci olur musunuz en pratik hangi bitkiyi besleyebilirim yanlarinda ? İsim verseniz bile yeter bitkinin bakimini yetismesini falan arastiririm internetten.
KOİ Japon yem yememe
O fotografi baliklari ilk koydugumda cekmistim. Suan vazo var icinde hic biri vazonun icinden cikmiyor, ben vazoyu cikartincada deli gibi yuzuyorlar beni gordukce kaciyorlar. Kacsinlar sorun degil de yem de yesinler :)

Ama suyun dibindeler surekli hic yulari cikmadilar daha.
KOİ Japon yem yememe
 Pond yem kullaniyorum sadece. ne kullanabilirim başka ?
emrejandro2014-06-19 15:00:02
KOİ Japon yem yememe
Mrb, 3 gun once aldigim ve havuza attigim 3 koi baligi yem yemiyor. Kirik vazolardan koydum üçüde o vazonun disina cikmiyor vazoyu cikartiyorum yanlarina yem atiyorum hic yanasmiyorlar yemeye sorun ne acaba ? Daha once ciklet akvaryumuma da baliklari ilk koydugumda yem yememislerdi 2. Gun yemeye baslamislardi ama bu baliklar 3 gun oldu vazonun icinden cikmiyorlar hicbir yere      
cichlid kuyruk erime sorunu
Herkese iyi günler, benim 200 litrelik akvaryumum ve şimdilik 4 tane cichlidim var. ancak akvaryumda tam bir hiyerarşi var, şöyle ki portakal cichlid diğerlerini kovalıyor paslı, mavi prenses ve sp i kovalıyor mavi prenses te sp i kovalıyor. Ancak bugün paslı balığımın kuyruğunun bi kısmının eksildiğini farkettim fotoğrafınıda paylaşıyorum. Lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım sizce ? 

emrejandro2014-04-05 18:09:04

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.