ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
erdemgks
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Mayıs 2014 14:38
Son Ziyaret:
30 Temmuz 2017 23:47
Toplam Mesaj:
7 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Erdem GOKSU
Doğum Tarihi:
27 Şubat 1985
Yaş:
39
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Erdem GOKSU

SON 6 MESAJI

Yunus Görünümlü Sarı Prenses
Merhabalar,
Balıkları ile birlikte aldığım akvaryumda fotoğraftaki balık oldukça farklı geliyor bana, alın , çene , vücut ve dudak yapısı yunus a çok benziyor ama bildiğimiz sarı prenses. peki sizce de farklılık var mı yoksa ben mi yanlış düşünüyorum ?
Bilgiler için çok teşekkürler.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/162035/120620171515181.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/162035/120620171516441.jpg[/IMG]
Sade , şık tasarımım umarım beğenirsiniz
Arkadaşlar merhabalar,
yaklaşık 4 ay önce 150lt. lik standart bir akvaryum ile bu hobiye adım attım, şimdi size sunduğum akvaryum 250 Lt.Akvaryum.com da okuduğum yazılar, incelediğim konular sayesinde öğrenmeye, uygulayarak tecrübe edinmeye çalıştım.. Gerçekten emeği geçen tüm akvarist arkadaşlara, siz üstatlara teşekkürü borç bilirim. 

Öncelikle dediğim gibi bu hobide çok yeni sayılırım, olabildiğince her şeyi kendi el becerimle yapmaya çalıştım, 2. El aldığım bu akvaryumda (Veli abiye teşekkürler bu arada) temizlik sonrası neredeyse 0 ayarında oldu, kapağına mobilyasına uygun yapışkanlı ahşap desenli folyo uyguladım.

Akvaryumda her zaman doğallıktan yanayım, tasarımdaki kayaları olabildiğince doğadan temin etmeye çalıştım, arka fon ilk akvaryumda da çok hoşuma giden bir tasarımdı her ne kadar düz koyu lacivert yada düz koyu bir fon tavsiye edilse de yine bunda da bu fonu kullanmak istedim ve kayaları da bu fona uygun olarak sanki bir bütünmüş , devamıymış gibi gerçeklik ve derinlik katmaya çalıştım. Umarım başarabilmişimdir 

Keşke tasarımda kademe kademe fotolayıp sizlerle paylaşsaydım ama inanın o kurulum heyecanıyla hiç aklıma bile gelmedi foto çekmek
Akvaryumda olabildiğince sade ama şık bir tasarım elde etmeye çalıştım.
Şuanda su dinlenme aşamasında, henüz dış filtre kurulmadı. 
Akvaryumda Sarı prenses ve demasoni bakmayı planlıyorum.
Umarım beğenirsiniz, öneri ve yorumlarınızı bekliyorum.



Her ne kadar mercan tavsiye edilmese de, kuluçkadan kurtulan yavruların kayalar arasındaki deliklere ve bu mercanlara saklanması için yerleştirdim. Ağzı dolan balıkları ayırmayı veya kusturmayı düşünmüyorum. Akvaryuma 3 adet kurumuş çınar yaprağı koydum hem saklanma alanı hemde ayrı bir hava kattığını düşünüyorum.






Akvaryumda 2 renk ışıklandırma kullandım , Beyaz ve mavi.






hepinize teşekkürler.


Taş Market & Dekor İçin Kaya
İzmir Metro 'Stadyum' durağında in çıkar çıkmaz sola dön,  çift şeritli yoldan dümdüz ilerle 50 metre kadar sonra sanırım Petrol ofisi benzin istasyonu itibari ile sıra sıra taş marketleri görebilirsiniz. Yan yana dizili 4-5 taş market var çeşit çok bol.
Pazar günü boşuna gitmeyin kapalı, akşam sanırım 18:00 gibi kapatıyorlar..
Ben Cumartesi öğlen gitmiştim aradığım bol delikli falez taşını ordan bulmuştum yanlız sıkı durun fiyatlar bana pahalı geldi ; kilosu 1,5 tl istediler. Mümkünse daha taşlarla ilgilenmeden fiyat sorun, pazarlık yapın. O kadar bol çeşit var ki sepetlerde onuda alayım bunu da alayım diye kendinizi kaybetmeyin, mangala pikniğe gittiğinizde doğa dan toplamanızı tavsiye ederim.  :P




Dişi ve Çift Elma Salyongozu Arıyorum
merhabalar,
Hani derler ya kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş, bu konuyu görmem bugün başıma gelen en güzel şey diyebilirim.. Hobiye başlayalı yaklaşık 2 ay oldu, 1 metre uzunluğunda akvaryumum için 4-5 adet elma salyangozuna ihtiyacım var.. İzmir Gaziemir de oturuyorum, akvaryumundan 4-5 tane elma salyangozunu paylaşmak isteyen arkadaşı müsait bir vaktinde rahatsız edebilirim.. Özel mesajdan haber vermeniz yeterli, yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler,
Erdem - 0505 774 70 81 
DEMASONİ AKVARYUMUMDA YOSUN SORUNU.
Merhabalar, Akvaryumunuzdaki yosunlanma ile ilgili geçen süre zarfında bir gelişme var mı? Nasıl bir çözüm buldunuz , tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.
230 akvaryumluk Malawiizmir showroom kuruluyor...
Herkese merhabalar,
Sitede ve hobide yeniyim, bilgi edinme amaçlı dolaşırken bu konuyu gördüm. Böylesine profesyonel ve kaliteli bir girişimin yaşadığım şehirde gerçekleşmesine inanın çok sevindim ve kendimi oldukça şanşlı hissediyorum.. Emeği geçen herkesi tebrik ederim, hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın umarım emeğinizin karşılığını hem maddi hem manevi fazlasıyla kazanırsınız.

Ben mi göremedim yoksa atladım bilemiyorum ama açılış tarihi belli mi? Özellikle açılış günü orada bulunmak isterim, teşekkürler..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.