ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Pazuzu60
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Haziran 2014 19:28
Son Ziyaret:
08 Ekim 2014 16:08
Toplam Mesaj:
11 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Aykut Kocaman
Doğum Tarihi:
26 Şubat 1993
Yaş:
31
İl:
Tokat
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Aykut Kocaman

SON 10 MESAJI

Bu karidesin türü nedir acaba?
Hayalet karides ve amano karides türü farklıdır bahsettiğiniz yavru bakımı amano karidese aittir larvalar yaklaşık 1.5 ay gibi bir süre tuzlu suda bakılır hayalet karideste böyle bir durum söz konusu değildir.
Karideslerim hamile mi?
İlginiz için teşekkürler forumda daha önceki açtığım konuda beyaz inci olduğuna karar kılınmıştı açıkçası benim bu konuda pek bilgim olmadığı için beyaz inci olarak kabul ettim ama dediğiniz gibi amano karidesse tuzlu su vb. konular hakkında tecrübeniz varsa yardımlarınızı bekliyorum.
Karideslerim hamile mi?
Fotoğrafları göremediniz mi?
Karideslerim hamile mi?
Merhaba sevgili forum sakinleri yaklaşık 1.5 ay önce aldığım beyaz inci karideslerimin hamile olduklarını düşünüyorum sizce doğru mudur?






Neonlar ölüyor?
Neonların tedavi edilemeyen bir hastalığı var bu konuda fazla bir bilgim yok ancak bağırsaklarına bulaşan bir parazit yavaş yavaş ölümüne sebep oluyor benim tecbübelerimde ise balık önce durgunlaşıyor renk kaybı yaşıyor yem yemesi azalıyor ve yem almayı bırakmasıyla ölümü yakın sürede gerçekleşiyor.
Tetra akvaryumu
Akvaryum 50 lt zaten fazla birşey koymayı düşünmüyorum neon ve kırmızı burunlarımın sayısı biraz azaldığı için renk katacak bir kaç balık düşünmüştüm.
Tetra akvaryumu
Merhabalar yaklaşık 11 aydır kurulu olan tankımda rasbora,kırmızı burun tetra,neon tetra,sae,cüce vatoz ve çöpçü besliyorum yanlarına koyabileceğim tavsiyeleriniz nelerdir?









Karides Türü
İlk olarak cevabı geç yazmam yeni üye olduğum için malum ilk 24 saat 2 adet mesaj yazabiliyorum ayrıca teşekkür ederim hoşbuldum. Tokat gibi bir yerde canlı beslemek dediğiniz gibi zulum,aradığınız hiçbir şeyi bulamıyorsunuz malesef ancak buna rağmen çabalıyorum.Karides akvaryumu 2. akvaryumum aslında 10 aydır ana tankımda tetra türleri besliyorum  bunu da yanına kurdum biraz değişiklik olsun diye ancak karides bulmakta epey zorlandım internet üzerinden getirme durumunada güvenemedim açıkçası görüp almak benim için daha önemli.Karides akvaryumunda pipo filtrede var ancak hava motorum çok ses yaptığı için geceleri uyutmuyor o yüzden küçük bir iç filtreyi şelale niyetine kullanıyorum tavsiyeleriniz için teşekkürler 
Karides Türü
Aldığım yerde de böyleydi evet büyükler tanesini 2.5 liradan aldım yalnız stres yaptıklarını sanmıyorum karidesler için kurduğum tank 1 ay gibi bir süreyi geçti gayette neşeliler oradan oraya geziyorlar 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.