ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
nurullahyolal
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Mayıs 2015 22:22
Son Ziyaret:
05 Aralık 2015 18:24
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Nurullah Yolal
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Isparta
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Nurullah Yolal

SON 4 MESAJI

Balığım doğurduktan kısa bir süre sonra öldü
Yaklaşık 4 gündür şehir dışında olduğum için tatil yemi almıştım balıklara JBL marka. Geldiğimde akvaryum genelinde bi hareketsizlik vardı. Bir gün sonra 2 moli balığım dün normal olmalarına rağmen akşam ölü buldum. Hamile olan lepistesimin de doğurduğunu fark ettim. Yavruluktan aldım anneyi ve akvaryuma bıraktım. Ölmeden önceki son halleri fotoğraftaki gibi. Bi anda 3 balık birden kaybetmek çok koydu... Sebebi ne olabilir, üstadlardan yorumları bekliyorum...
balıklarım hamile mi?
sol üst köşedeki kırmızı kuyruk baya şiş, onun için bişey yapmalı mıyım
balıklarım hamile mi?
merhaba arkadaşlar. genel konuya yazmıştım ama oraya sanırım artık çok fazla bakılmıyor, bunun üzerine tekrar buraya yazıyorum. 2 haftadır akvaryumum var daha öncelerden japon bakmıştım ama çok amatörce tahmin ettiğiniz üzere :) tekrar başladım ve biraz daha özenli olmak istiyorum. Sık sık takip ediyorum forumu. şimdi de yardımlarınıza ihtiyacım var. balıklarım hamile sanırım. ama bundan sonra ne yapmalıyım, yavruluk alıp oraya mı koymalıyım yoksa akvaryum içine rafya mı yapmalıyım.. bunların kararını nasıl vermem gerektiğini bilmiyorum. yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler :)



+++
Balığım Hamile mi? Doğuma Ne Kadar Var?
merhaba arkadaşlar. 2 haftadır akvaryumum var daha öncelerden japon bakmıştım ama çok amatörce tahmin ettiğiniz üzere :) tekrar başladım ve biraz daha özenli olmak istiyorum. Sık sık takip ediyorum forumu. şimdi de yardımlarınıza ihtiyacım var. balıklarım hamile sanırım. ama bundan sonra ne yapmalıyım, yavruluk alıp oraya mı koymalıyım yoksa akvaryum içine rafya mı yapmalıyım.. bunların kararını nasıl vermem gerektiğini bilmiyorum. yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler :)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.