ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
emresenn
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Temmuz 2015 19:43
Son Ziyaret:
29 Kasım 2019 22:35
Toplam Mesaj:
11 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Emre ŞEN
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Kayseri
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

150x60x60 Lowtech

SON 10 MESAJI

Yandan Sump +?
150x60x60 akvaryumum var yandan sumplu ama sump bölümlerinden malzemelerin olduğu bölümün camı yerinden oynadı ve tam temizlemeden yan bölüme sızdırıyor. Sumpu silikonlamak için akvaryumu boşaltmam lazım ama öyle bir imkanım yok. Şu an 5 6 aydır bu şekildeyken balıklar konusunda sıkıntı yaşamıyorum ama temizlik konusunda verim alamıyorum. Bitki yoğun, lowtech bir akvaryumum var ve melek, tetra, ramirezi, gurami vs. türler besliyorum. Ek filtre düşünüyorum hangi tür ve marka filtre önerirsiniz? Fotoğraf da ekliyorum.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/175766/130920191920381.jpg[/IMG]
Bitkili Tankda Led Kullanımı
@cafermutlu hocam led icin aluminyum sogutucunun ustundeki pleksinin beyaz olmasi sorun cikarir mi yoksa seffa olsa daha mi iyi olur? Bir de ledpaketim.com'dan almak istiyorum siz de o konuda yorum yapmışsınız siparisiniz geldi mi?
Akvaryum Isısı
Eyvallah arkadaşlar 26'da şu an zaten.
Akvaryum Isısı
Malum önümüz kış. Tasarruf için akvaryuma yalıtım da yaptım ama malawiler için en düşük kac dereceye ayarlayabilirim ısıtıcıyı? Kendi akvaryumunuzun derecesini de yazarsanız memnun olurum. Teşekkür ederim.
3 E 6 D Olurmu
Hem dişiler hem erkekler için tehlikeli bir durum. Hem yavru almak istiyorsanız da sıkıntılı. Ağzına yavru alan dişi rahat edemez, baskın olan erkek dışındakiler rahat edemez. 2 erkek fazlalığın var yani.
Mpangamın Ağzında Yumurta Mı Var ?
İlk yavrusu ise bırak kendi yavrulasın. Tabi dişiyi 15. günden sonra ayırman gerekir. Kovalamacalar çok fazlaysa yavruları bırakma riski var hemen ayır derim. Eğer ayrı bir akvaryumda dişi yalnız başına yavrularsa yavruları yemez ama ana tankta sıkıntı olur.
Sarı Prenses Geç Yavrulama?
[QUOTE=fthgltknn]Bence kusturun artık hayvana eziyet olur ilk doğumuysa vede , ilk kez kusturacaksanız dikkatli olun fazla hırpalamayın önce ya tecrübeli birinden tüyo alın yada video izleyin.Geç bile kalmısınız ...Kendi çıkarsın istiyorum diyorsan da iyi gözlem yapmalısın çünkü tehlike anında tekrardan ağzına alır yavruları çıkarıp tekrar ağzına alablir..
İyi hobiler.[:iyi:][/QUOTE]
Hocam teşekkür ederim birazdan kustururum artık. Bekleyim kendi bıraksın dedim ama bırakacağı yok. Dün yavrunun birini de yuttu galiba dışkısı siyah renkteydi :)
Sarı Prenses Geç Yavrulama?
Arkadaşlar sarı prensesim hamilelikte 26. gününü bugün tamamlıyor ama hala yavruları bırakmadı. Tül yavrulukta duruyor. Daha fazla da eziyet etmek istemiyorum maksimum kaç gün tutar ağzında balıkları ben 25 diye biliyorum. İlk yavru alışı, kusturayım mı bekleyim mi?[:?]
Elma Salyangozu Dışkı?
Hocam ciklet akvaryumuna genelde tuz kullaniyorlar ve tuz salyangozun düşmanıdır. Bunun dışında antenlerini pek rahat bırakmazlar :) büyük tankımda cikletlerimin yanında kabuğundan çıkamıyordu nerdeyse. ben yavruların yanina koyup uzunca süre izledim bir sorun görünmüyor. Sorun olursa bildiririm. Ama cikletle salyongozu özellikle yan yana getirmeye çalışma benim salyangoz japon akvaryumundan kaldı mecburen besliyorum.[EDIT]emresenn,2015-09-18 03:54:41[/EDIT]
Elma Salyangozu Dışkı?
Teşekkür ederim hocam. Yavru tankına alayım da kendine gelsin [:)]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.