ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
çakmaklı
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
15 Aralık 2006 13:21
Son Ziyaret:
22 Ağustos 2021 11:46
Toplam Mesaj:
12 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
cemal ÇAKMAKLI
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Bursa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

LD AKVARYUMDAN ALDĞIM İLANGİLER

ARKADAŞLAR LÜTFULLAH BEY DÜN AKŞAM 7 ADET BALIK BANA GÖNDERDİ. BALIKLARDA ÇOK GÜZEL. ŞİMDİLİK BAŞKA BİR AKVARYUMA KOYDUM. BALIKLAR OLDUKÇA CANLI, DEDİĞİM GİBİ AMACIM KİMSEYİ KIRMAK DEĞİLDİ, LÜTFULLAH BEYİDE ARADIM TEŞEKKÜR ETTİM. KARŞILIKLI OLARAK HELALLEŞTİK. ALLAH YOLLARINI AÇIK ETSİN, RIZKLARINI ARTIRSIN, AZALTMASIN.

LD AKVARYUMDAN ALDĞIM İLANGİLER

Eğer istemerden kimseyi kırrdım ise özürdilerim.Amacım kimsenin ekmeği ile oynamak değildi. Yaşadığım sıkıntıya kimsenin düşmemesi için siz değerli hobicileri uyarmak idi. Bu sıkıntı sadece bu firma ile değil diğer firmalarda da yaşandığını değişik forumlarda açılan konularda görüyoruz. Ben bu konuyu buraya açmadan altı ay mücadele verdim. Ama bir sonuç alamadım.Şimdi bana ithalat beklendiği söyleniyor. 2012 nin altıncı ayında ithalat gerçekeşmiş, bunu Ld internet sitesinde göre bilirsiniz. Eğer sorun giderilirse büyük harflerle sorunun giderildiğini yazarak siz değerli akvaryum severlere bildiririm.

LD AKVARYUMDAN ALDĞIM İLANGİLER
Benim için bana verilen sözün yerine getirilmemesi üzücü yoksa 7 tane balık için kimsenin kalbini kırmaya değmez. Ben en başta Lütfullah beye eğer gönül koyacaksan yada bu konuda bir endişen varsa ben şimdiden balıklardan vazgeçeceğimi aylar önce söylemiştim. İlginiz için teşekkürler.
LD AKVARYUMDAN ALDĞIM İLANGİLER

Arkadaşlar Lütfullah bey az önce beni arayıp bana biraz sitemde bulundu. Balıkların boylarını doğru yazmadım diye. Bu konuda lütfullah bey haklı ben balıkları 2-3 cm civarında aldım, balıkların boyu şimdi 7 cm civarında. Bağzı arkadaşlar o boyda sakat olup olmadıkları belli olmaz yazıyor. Balıklar gelir gelmez ben harun beyi aradım ve balıkların durumunu anlattım. Ben artık balıkların derdinde değilim. Gönderirlersede Allah razı olsun, Göndermezlersede Allah razı olsun. Lütfullah beyede söyledim kasıtlı olarak gönderilmiş ise durum farklı. Lütfullah beyin iyi niyetli biri olduğunu ben biliyorum. Ama altı aydır,Bir birimizi arayıp duruyoruz başka yaptığımız bir şey yok. Bu olay ile ilgili olarak Ne o bana bir kötü kelime kullanmış nede ben ona. Amacım LD Akvaryumuda karalamak değil. Ben karşılaştığım bir sorunu sizle palaşarak kimsenin benim düştüğüm duruma düşmemesi idi. Ayrıca ben  bu konu ile ilgili olarak  LD Akvaryumu aramayacağımı kendelerine mesaj atmıştım. Ama beni aramadılar. Konuyu size açınca Lütfulah bey aradı. Dediğim gibi sitemde bulundu.Haklı boylarını yazmadım ve bir yanlış anlamaya neden oldum. Ama arkadaşlar bu konu bir aylık değil 6 aylık bir konu yani yarım sene yarım senede basit bir konu halledilmezmi sizce. Ben 20 tl den 40 adet aldım. 35 tanesinin parasını peşin gönderdim. Kalan 5 tane balığın parasını bir ay sonra balıkların sakat olmasına rağmen gönderdim. Bunun nedenide arkadaşlara güvenmemdi. Bana sürekli balıklarının arkasında olduklarını söylemeleriydi. Taktir siz değerli hobicilerin, sonucunu bekleyip görecez. Saygılarımla.................

çakmaklı2012-08-07 23:02:24
LD AKVARYUMDAN ALDĞIM İLANGİLER

Arkadaşlar bundan yaklaşık 6 ay önce Ld akvaryumda 40 adet İlangi Yellow aldım. Balıklar canlı olarak elime geçti. Balıkları akvaryuma koyduktan sonra 7 tane balığın kuyrukların doğuştan sakat olduklarını gördüm. Gönderen arkadaşı aradım bana akvaryumdan veya balıkların nakliye sırasında hastalık bulaşmış olabileceğini ve yapmam gereken tedaviyi söylediler. Balıkların kuyrukları doğuştan sakat oldukları için tedaviye cevap vermediler. Firmanın sahibi ile diyaloğa geçtim balıklarının arkasında olduklarını, sakat balıkları bana hediye ettiklerini ve yerine yeni balık göndereceklerini söyledi. 4 ay boyunca sürekli kendilerini telefon ile aradım ve hep bana yeni balık göndereceklerini söylediler. En son kendilerine mesaj atarak yapılanların etik olmadığını ve balıklardan vaz geçtiğimi söyledim. Bilmiyom bekki firma sahibine gönderdiğim mesajı okuyan kişi konu hakkında haber vermemiş olabilir. Bundan dolıyıda arkadaşında günahını almak istemem, her nekadar 6 aydır balıkları göndermesede hiç olumsuz bir tavrıda olmadı. Arkadaşlar ben balıkları görmeden aldım. Siz sakın balıklarınızı sipariş ederken mutlaka görerek veya bir arkadaşınıza göstererek alın. 

Sakat ilangiler
 Arkadaşlar teşekürler elimden geldiğince bakıyorum. İnşalllah yavru vermede bir sıkıntı etmezler.
Sakat ilangiler
Arkadaşlar bundan 4-5 ay önce 40 adet ilangi yellow yavru aldım. Ama 6-7 tanesinin kuyruklarının doğuştan sakat olduğunu öğrendim. Aldığım yerdeki arkadaşlar kuyruk erimesinin olduğunu söylediler.Bende tafsiyeri doğrultusunda ilaç tedavisi yaptım ama sonuç alamadı. Balıkların kuyruk yüzgeçleri kapalı yelpaze gibi ve buda balıkların görütüsünü çok bozuyor. Balıkları aldığımda 2-3 cm' di boyları şimdi yaklaşık 6-7 cm geçmek üzereler. Bunların tedavi imkanı varmı sizce yardımcı olursanız sevinirim. Gerçi balıkları aldığım arkadaşa daha sonradan balıkların  resimlerini gönderdiğimde kendiside doğuştan sakat olduklarını ve en kısa zamanda yerine yeni balık göndereceğini ve elimdeki balıklarında kendisinden hediye olduklarını söyledi. Sizce elimdeki balıkları iğleştirme şansım varmı? Yardım ederseniz sevinirim. 
Discusta kuyruk erimesi
Çok bir bilgim olmamasına rağmen bu işin üretimini yapan bir abimizden aldığım tavsiyeye göre  eczaneden alacağınız nidazol tableti sarımsak döveceğinde toz haline getirip balığın üzerine serpin. Bende işe yaradı. İnşallah sizde de yarar.spalt2007-07-30 23:18:13
yeni melek akvaryumum
Yardımlarınız için sağolun peki hava sirkülasyonu nasıl olmalı yani ideali nedir? hava motoru yeterli olurmü? yoksa iç filitre de kullanmalımıyım?
Veda
Evet hayatta başarılar umarım herşey gönlünüzce olur. Lakin anlayamadığım nokta sizi niçin ticari üye yapmışlar elinizdekileri sattığınız içinmi?? Bunu merak ettim birazda kırgınsınız anlaşılan ama siteyi takip edenler kimim ne amaçla bu siteyi kullndığını çok iyi biliyor (sizin ticari amacınızın olmadığını bildiğimiz gibi) saygılar

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.