ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Tracing
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Eylül 2017 23:43
Son Ziyaret:
12 Ekim 2017 23:48
Toplam Mesaj:
12 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mete
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mete

SON 10 MESAJI

Elma Salyangozu Sağlımıza Zararlı Mı
Değerli Akvaristler akvaryuma büyük boy sayılabilecek ceviz boy da 1 tane elma salyangozu koydum gerçekten keyif veren tatlı bir canlı farklı oluyor forumda araştırdım tam kanıya varamadım sanırım salyangozlar parazit vb taşıyıcılar birde izlerken bi salınım gibi bişey gördüm elimizi filtre için vs akvaryuma sokuyoruz öncesi sonrası yıkıyoruz ama yinede tedirgin oldum daha önce besleyen arkadaşlar veya bilgisi olan var mı. Teşekkürler..
Yerli Japon Balığı Hakkında
Bilmiyoruz ki ne nedir ne balığı japon türü olarak almıştım [:)]
Yerli Japon Balığı Hakkında
Teşekkürler boyut olarak büyük yerli japon diye almıştım. Resimlerini atarım.
Yerli Japon Balığı Hakkında
Bıyıklı değil ama aynen sazan balığına çok benziyor normal Japonların ki gibi kuyruğu süslü değil düz.
Yerli Japon Balığı Hakkında
Arkadaşlar yerli boyut olarak daha büyük olan balık diğer ithal Japon balıklarını kovalıyor özellikle yem sırasında ve sonrasında baya rahatsız ediyor bazen sakin duruyor ama genelde ithal Japonları baya korkutuyor. Ne yapmam lazım bilemedim.
10 Günlük Yeni Akvaryum Çok Koku Yapıyor
Su değişimi bugun hemen yapıcam anladım. Bakteri kültürü yapmadım sadece balıkları akvaryuma 4 gün sonra koydum filtre açık bekletmiştim. Taşlar yerde olmaz dediniz akvaryumda su varken taşları çıkarıp kum ekleme sanırım baya zor olucak yeni tanka geçince yapma taraftarıyım. Birde şunu merak ediyorum daha büyük akvaryum da da yine böle sık su değişimi yapıcam mı ? Dış filtre olmadığı düşüncesi ile. Herkeze teşekkürler.
10 Günlük Yeni Akvaryum Çok Koku Yapıyor
Arkadaşlar her keze iyi günler iyi forumlar, Akvaryum 10 günlük yeni kurduk. Boyutlarını ölçmedim ama içine 33 litre su koymuştum. 3 japon balığı var 1 yerli 2 si ithal. Uzunca bir zamandır akvaryum hobisiyle uğraşmıyordum yeniden başladım tecrübem çok az unuttum bir çok şeyi. Gerekirse bir süre sonra tankı da büyütücem, balık cinsi çeşidini de değiştircem.
Sormak istediklerim;

-Akvaryum yeni olmasına rağmen çok koku yapıyor üst kapak kapalı ama yine de koku geliyor. Akvaryum yere yakın çocuk rahat baksın diye öle yaptım.
-İç filtre biraz büyük sanırım veya normal bilmiyorum hava çıkışını biraz kısıyorum onun kokuda etkisi var mı ya da balıklara zarar faydasını merak ediyorum.
-Akvaryumda su değişimi ve filtre temizlik henüz yapmadım. Daha önceki acı tecrübem ve buradan öğrendiklerimden önce balıklar için ortam oluşsun diye.
-Resimlerini atıyorum iç dizaynda kokuya ya da akvaryumum genel sağlık koşullarına etki eden bir durum görürseniz siz değerli akvaristlerin görüşlerini bekliyorum. Okuduğunuz için şimdiden Teşekkür ederim.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199762/200920171006111.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199762/200920171006221.jpg[/IMG][EDIT]Tracing,2017-09-20 10:09:09[/EDIT]
Japon Balığı Yem Atılış Şekli
Arkadaşlar akua 50 gr yem aldım bu yemler küçük kahverengi yuvarlak sert. Akvaryuma atarken direk bu şekilde mi atıcaz yoksa ufalamak lazım mı bişeyle. Yemin içinde bir de küçük paket içinde bişey var nedir onuda bilmiyorum. Teşekkür ederim.[EDIT]Tracing,2017-09-12 10:09:35[/EDIT]
Akvaryum Ve Malzemeleri Alımı 2.el Sorun Olur Mu
Sizlere katılıyorum ben zaten 2.el de 50 litre üstüne bakıyorum. Şayet istediğim gibi olmazsa akvaryumcudan 20-30 lt lik alıp kurucam evet küçük hacim ama şimdilik çocuk istedi diye geçici alıcam onada zaten küçük 2 japon 1 teleskop küçük vatoz ve çöpcü koymayı düşünüyorum. Teşekkür ederim görüşleriniz için.
Akvaryum Ve Malzemeleri Alımı 2.el Sorun Olur Mu
Teşekkürler görüşleriniz için 1-2 yıllık olan veya temiz durumdaki çalışır vaziyette olanı bulursam alırım olmadı şimdilik küçük alırım sonrasına bakarız artık.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.