ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
anilcem09
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
12
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Haziran 2018 00:56
Son Ziyaret:
01 Mayıs 2021 23:09
Toplam Mesaj:
32 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Anıl Cem Karakuş
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Anıl Cem Karakuş

SON 10 MESAJI

Katil Salyangoz Helena Karides Yiyor (görseller)
Evet Gözümün önünde karidesi yedi. Katil salyangozun karidesi yediğini ilk defa gördüm. Baya karides canlıydı üstelik hareket ediyordu. Ne yaptıysam bırakmadı karidesi. Bunun devamı gelir mi ayırayım mı ? İŞTE GÖRSELLER
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/206754/130620191136181.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/206754/130620191136581.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/206754/130620191137401.jpg[/IMG]
Akvaryum Taşıma
[QUOTE=Hover]Geç olsa da yazayım;

2 sene önce taşınırken bitkisiz akvaryumum vardı. İçinde salyangoz-midye ve taban malzemesi ve bunları örtcek kadar su kalacak şekilde suyu boşalttım ve balıkları da bir kovaya koyup öyle taşıdım.(gönül isterdi ki poşetler filan olsun ama temin edemedim o zaman.10 dk lık mesafe olduğu için taşıdığım yer çok da önemsemedim.

O zamanlar bakteri filan bilmezdim ama akvaryumun dibi lav kırığı doluydu 5-6 cm kadar. Lav kırığı çok iyi bir bakteri yatağıymış meğer. Belki de bunu okuyup bile almış olabilirim ama taşınırken aklımda yoktu bunlar. Neyse sonuç olarak akvarumu taşıdım 2 saat boş filtreledikten sonra balıklara akvaryum suyundan ekleyerek alıştırdım, koyduğumda çok stres olmadılar ilk gün yem yemediler ama onun dışında sıkıntı olmadı. Akvaryumda pangasius,normal vatoz, melekler ve coryler (çöpçüler) vardı.

Umarım balıklarınız sağ salim ulaşır ve sağlıklı bir hayat sürerler. Keyifli hobiler dilerim.

Not: Forumda yeniyim bi yanlışım olduysa kusura bakmayın arkadaşlar.[/QUOTE]


çok teşekkür ederim tam olarak kafamdan geçen buydu aslında çok şükür sıkıntı olmamış

[QUOTE=Mallaca]
Bence tekrar kurun. Daha sağlıklı olacaktır. Ayrıca kafanıza göre yeniden dizayn edersiniz.
Bende size bir şey sormak isterim. Bende de tetralar, cüce vatoz, sae ve otocat var. Bu tanka bloody mary karides eklemeyi düşünüyorum. Bitkilerim var fakat yeterli bir saklanma alanı sunar mı bilmem. Siz ne dersiniz? [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/214546/160520191922081.jpg[/IMG][/QUOTE]

Eğer delikli taş kaya varsa içinde her türlü saklanıyorlar yavruyken. Eğer taş kaya yoksa sadece bitki ise ve yavru ise çok saklanma alanı olmaz. Bendeki tetraların karideslere bir kere dahi olsun dokunduğunu görmedim ancak diğer türleri bilmiyorum. Şimdi gördüm fotoğraf şuanki sorduğunuz akvaryum sanırım. Burada her türlü karides bakılır gayet saklanacak yer var.[EDIT]anilcem09,2019-05-19 00:06:41[/EDIT]
Akvaryum Taşıma
Merhaba 60 litrelik bitkili akvaryumum var. İçinde sayısız karides 9 neon tetra 1 betta ve biraz salyangoz var. Bu akvaryumu taşımam gerekiyor. Suyu iyice alt seviyelere indirip taşıma yaparsam sorun olur mu? sizin öneriniz var mı? Arabada sallandıkça o su dökülür mü ?
280 Lt Karma Betta Akvaryumu
9 neon tetra sayısız karides ile bir erkek betayı 50 litrede besliyorum.
Betta ve diğer balıkları aynı anda akvaryuma koyun. betta bi bölge sahiplenirse saldırır. diğer balıklar da betta sonradan gelirse tırtıklıyor kuyruğunu. tecrübe ettim. Dış filtre konusumda korkmayın betta akıntısız yeri bulur orada takılır. Birsürü karides yavrusu oldu akvaryumda. betta hepsinin yanına gidiyor ama dokunmuyor. Betttalar karakterli hayvanlar kimisi dokunmaz kimisi dokunur bunu ancak tecrübe ederek görürsünüz. Bitki konusunda da suyun sıcaklığına dikkat edin derim. Betta sıcak su sever. Soğuk su seven bitki koymayın.
Filtrenin Su Kaçırması Normal Mi?iade Etmeli Miyim
Teşekkür ederim herkese. çok denedim ancak sürekli ufak ufak damla da olsa kaçırıyor. iade edeceğim. üzücü oldu. tekrar sunsun603b almayı deneyeyim mi yoksa eşdeğer uygun fiyatlı daha güvenilir bulur muyu?
Filtrenin Su Kaçırması Normal Mi?iade Etmeli Miyim
Dış filtre olarak sunsun603 b satın aldım. akvaryumdan yaklaşık 1 metre aşağıya koydum filtreyi ve su kaçırmaya başladı. yukarı çıkarınca su kaçırma duruyor. bu durum normal mi yoksa hemen iade etmeli miyim?
Nasıl Bireysel İthal Balık Getirilir?
Merhabalar. İnsanlar tayland'dan bir tane beta balığı ithal ediyorlar. bunu nasıl yapıyorlar? güvenli alışveriş nereden oluyor? daha önce yapan varsa bilgilendirebilir mi ?
Kedi Kumu Ve Akvaryum
Güzeldir. kediler çiş kaka yaparlar. tırmıkla toplarsın. iyi düşünüyorum kedi kumu hakkında yani büyük kolaylık
Yeni Nesil Armatürler
Vay be. Çok teşekkürler Soner Bey. Tüm forumlarda '' o ledler bitki büyütmez '' denilen smd ledler demek gayet kullanılıyormuş.
Yeni Nesil Armatürler
Merhabalar. Şuan piyasada 1000 küsür TL olan firefly ADA gibi LED armatürlerin ışığı nedir? yani LED ama bildiğimiz şerit led değil sanırım. Projektör LED'i mi ? power led de değil. Bunların olayı ne ki çok güzel bitki yetiştiriyor ? Işık türü nedir?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.