ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
emre_bu
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Ocak 2007 16:40
Son Ziyaret:
13 Nisan 2008 14:41
Toplam Mesaj:
19 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
emre sariarslan
Doğum Tarihi:
18 Ağustos 1986
Yaş:
37
İl:
Balikesir
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

emre_sariarslan

SON 10 MESAJI

lepistesle ilgili hersey..

Evet hocam kapaklı,bende ki buğulanma böyle suyun yüzeyi yağ gibi bi renk alıyor o şekilde oluyor.Peki küçük şelale şeklinde bir motor koysam motor yavruları içine çekermi gerçi motora su giren borunun azında ızgara var ama yavru balık sonuçta geçebilir ızgaradan ama yavrular kapılırmı motara yoksa kaçıp kendini kurtarabilirmi motorun yanına geldikleri zaman?

lepistesle ilgili hersey..

Hocam ben yavru lepisteslerim için ayrı bir akvaryum yaptım 20 litre lik ufak bir akvaryum içinde ısıtıcı ve kumdan başka hiçbirşey yok fakat suyun yüzeyinde buğulanma oluyor bunu nasıl önlerim?

bactobur omnipur
[QUOTE=BMWPower]

'''Gözle görülür bir iyileşme olmadıysa (7 gün sonra ), aktif karbonla 24 saat filtreleme yapın ve tedaviyi tekrarlayın.Tedavi sırasında iyi havalandırma yapın,UV lambaları kapatın,aktif karbonla filtreleme yapmayın'''

 

arkadaslar; bu ilaçı uygularken belirtilen dozu uyguladıktan sonra 7 gün bekliyormuyuz, yoksa her gün mü belirtilen dozu uyguluyoruz?

bunu acıkcası anlamadım. bilen arkadaslar yardımcı olursa

saygılar

[/QUOTE]

Mert Bey ilacı belirtilen dozda uyguladıktan sonra 7 gün bekliyorsunuz sonra gözle görülür bir iyileşme göremesseniz 24 saat aktif karbonla filtrelendirme yaptıktan sonra birkere daha uygun dozda ilacı uygulayıp 7 gün daha bekliyoruz.Eger ilk 7 günlük zaman aşamasında balıklarını sağlıklı görünüyorsa ilacı uygulamıyorsunuz artık.Sağlıklı balıklar

lepistesle ilgili hersey..

Anladım hocam merkez olsaydı iyi olurdu neyse nasip değilmiş artık.

lepistesle ilgili hersey..
Hocam, aldığınız akvaryum yeniyse ondan olabilir. Çünkü yeni akvaryumlarda, ilk bir ay ölümler gerçekleşebiliyor. Bunun sebebi de genelde içinde kullanılan silikonla alakalı olarak gösteriliyor. Keza içindeki balıklar yavru oldukları için vücüt dirençleri büyük balıklara göre az olduğundan daha çabuk etkilenebiliyorlar. Ayrıca hava motoru derken iç filitreden bahsediyorsunuz sanırım. Çünkü hava motorunun içine giremezler. Bunun içinde akvaryumunuz küçük olduğudan akvaryum içinde çok akıntı gerçekleşmiş olup yavrularınız yorgun düşüp motora kapılmış olabilirler. Daha bir çok bilinmeyen dış etkenlerden gelen sebepler de olabilir. Fakat şimdilik benim söyleyeceklerim bunlar. Geçmiş olsun. Raven2007-04-15 20:20:49
lepistesle ilgili hersey..
Valla hocam pek bir bilgim yok ama 6 eylül pasajındaki serdar abiyle görüşmenizi tavsiye ederim.Çokta güzel sağlıklı balıklardır onlar şimdi isterim aslında 1 kaç tane emre_bu2007-4-2 21:16:40
lepistesle ilgili hersey..

Valla bilemeyecem Ali Hocam ama hareketlense iyi olacak ,birazda keyifle alakalı bir durum sanırım.

lepistesle ilgili hersey..
Hocam yavru diyince birşey aklıma geldi sormak istedim benim erkek te pek iş yok galiba kovaladığını hiç görmüyorum neden acaba? 
lepistesle ilgili hersey..

Gözünüz aydın Burak Hocam Allah analı babalı büyütsün.

Lepisteslerde Kuyruk Kapanması Ve Ölüm
[QUOTE=CEMOCAL]

Arkadaşlar ismini vericem.İlacı kulanırsanız.Her türlü hastalıkta faydasını göreceksiniz.Kemoprim tablet400/80 mg bütün eczanelerden temin edebilirsiniz.Akşam veya sabahları bir tablet atmanız yeterli gelecektir.

Saygılar.

[/QUOTE]  Hocam verdiğiniz ilacı balıkları hastalığa koruma amaçlıda kullanabilirmiyiz.Birde hasta balığı ayırdıktan sonramı ilacı uygulamak yoksa aynı tank ta diğer balıklarla birliktemi uygulamak doğru olur?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.