ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kralbosna
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
11
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Ocak 2007 15:15
Son Ziyaret:
19 Ocak 2020 14:45
Toplam Mesaj:
826 [0.13 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
EMRAH İNCe KRALBOSNA
Doğum Tarihi:
28 Aralık 1990
Yaş:
33
İl:
Istanbul
Meslek:
Okuyor.
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Emrah İNCE

SON 10 MESAJI

Nano Bitkili İçin Tür Tavsiyesi - Fotoğraflı
Akvaryumun yüksekliği az olduğundan boyuna sürgün veren bitkiler kullanmaniz uygun olmamış kanısındayım.ayrıca kumu arkaya doğru dağ gibi yükseltip tepe kısımlarina bu bitkileri ekmeniz boylarını bükük göstermiş bence moss veya bodur bitkiler ve bi iki kaya veya ağaç kökleriyle daha hoş olur.
Arkadaşlar bu nedir.
Hela katil salyangoz veya makrakanta  ile   çözüme  ulaşabilirsin.
Bitki türü ve bakımı hk.
Bana  göre  şu bitki  işinde  anubiaslardan sonra  en  dayanıklı türlerden biride  jawa fernler.Bitki bazen  öle  bir  duruma  geliyorki  koyu  kahve rengine  bürünüyor ve  bir  bakıyorsunuz saçak saçak filizler veremeye  başlıyor ve  kolay  kolayda  çürümüyor.Yani demek istediğim  büyük bir  ihtimal  bitkiniz kararsada  filiz verip  tekrar  yem  yeşil fideler verecek.
Zebra Danino ?
Benim  için önemli olan  lepisteslerle  iyi  geçinip  geçinmeyecekleri.Görsellik açısından evet  dağınık  yüzüyolardı  gördüğüm yerlerde.Açıkcası  tek  düze  davranışlardansa  arap saçı misali dağınık  karışık davranış ve  renkleri seviyorum. Sözünüze  itimat  edip  20 adet  alıcam   bakalım  ne olcak.
Zebra Danino ?

Herkese  hayırlı günler;

Elimde  bulunan  200 litrelik  tankta  yaklaşık 50 adet  balık ile hobiyi  sürdürmekteyim.Tür  olarak  lepistes,moli,kribensis, kılıç gibi  türler  mevcut .Akvaryum yari  bitkili  bir  şekilde  bulunmakta.Bu aralar  kafayı  zebra  daninolarla  bozdum bu  akvaryumun içine  zebra  danino eklesem  problem olur mu? endişem sadece  lepisteslerin  kuyruklarına  vurmaları yavru  endişem  yok  zaten  yavruların bir  çoğu  kribensisler sayesinde  kalmıyor. görsellik  aramaktayım.Tecrübeyle  sabit  arkadaşların  yorumları  önemlidir.Sağlıcakla kalın. 
Camdaki beyaz bocekler
Sitede beyaz kurtçuklar diye arama yapın yardımcı olacak konular mevcut.

http://www.akvaryum.com/forum/akvaryumda_beyaz_kurt_var!_k580341.asp
Bu Yosun Ne Yosunu
Sakal  yosununa benzettim.En iyi yosun  yiyici olarak sae veya garrarufa  tavsiye ederim.
Aquaponics Systems Yapımı
Harika bir paylaşım.Bir çok projeye ilham konusu olacak 
Şirinevler - Minik Dostlar - Son Sayfa Güncellendi
Siteden  hobici  abilerimizin bırakmış olduğu  bitkilerden bende temin ettim.Öncelikle  kim olduğunu bilmediğim bir abimizden  böyle  bir ikram görmek beni çok mutlu etti.Hediye eden ve  vesile olan minikdostların güzide delikanlısına teşekkürlerimi bir borç bilirim.Son derece sağlıklı ve  uygun fiyatta bitki stoku bulanmakta.Siteden  hobicilerin 1.5 tl ye  dalını sattığı bitkilerin 10larlı 12 şerli buketleri 7.5 tl den satılmakta olduğunu gördüm ve  bir ticari yerin hobiciden uygun satmakta olduğunu görmek taktire şayan. Minikdostlar deyince  aklıma gelenler ise dürüst güvenilir  sattığı malın arkasında duran değişim garantisi veren  yeni gelen balıklarda bunlar yeni geldi şimdi alma bir  alışsınlar 1 hafta sonra bakarsın diyen alakasız türlerin bir arada  bakılmasına izin vermeyen  mal satmaktansa öncelikle istenilen malın alternatifinin dıy olarak yapılabileceğini anlatan hiç bir şey almayacak bile olsanız saatlerde gidip gezebileceğiniz ısrarlı sorularınıza dürüstlükle cevap verebilen bir kişiliğe sahip olan  gerek çevresindeki hobicilere gerekse uzak semtlerden gelen  hobicilere gerekli güzellikleri ikramları sunan bir müessesedir.Söylenen fiyatlarda zaten fazla bir  pazarlık yapmanıza gerek kalmıyor çünkü verdiği fiyatları siteden ve diğer akvaryumcularla kıyaslarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Site olarak böyle işletmelerin devamlılığı için gereken destekleri biz  hobicilere  düşen desteklemektir. Kayıklandığımızı bile bile gidipde insanı hobiden soğutan insanlardan alışveriş yapmak akıl karı olmasa gerek.Başarılarınızın devamını dilerim. KATİBİN 
helferi'lerim çürümesin

Bitkilerinin  eriyo  gibi me  geldi ısıyı düşür bence. Sıcaktan eriyo olabilir.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.