ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Stratus
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Mart 2007 15:49
Son Ziyaret:
05 Temmuz 2007 13:41
Toplam Mesaj:
71 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Dağhan
Doğum Tarihi:
16 Eylül 1978
Yaş:
45
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Dağhan
---------

110 lt Karma canlı doğuran

SON 10 MESAJI

Yaşayan kaya ve RedRubin
Arkadaşlar chiclid akvaryumumda 1 adet dişi yaşayan kaya var ve erkek Red Robin ile sürekli bi kovukta gezerkende birbirlerinin yanındalar. Bu iki balık eş tutarmı yada yavruları olabilirmi?
Malawiler ve siyah kılıç
aynı yeme bile atlıyorlar sanki kılıç değil çiklit
akvaryumumu malawilere göre nasıl düzenlemeliyim?
1 e 3 dişi sp - 1 e 2 dişi yunus besleyebilirsiniz. yanlarınada neon koyun afiyetle yesinler nedense çiklitler neonları çok seviyor.
kaç günde?
22 ila 26 gün arasında yavrularını kendi bırakır.
Malawilere nasıl bitkilendirme yapılır....
Bende ahlilerle birlikte anubias ve eledoa var. kumu çok kazıyorlar o yüzden kum yüksekliğiniz fazla olsun. Bitkiler yeterince kök salınca pek sorun olmuyor. Ayrıca yemlerinize dikkat edin balıktüm besinini yemlerden iyi bir şekildealırsabitkilere dokunmaz. Benimkiler ağzzını bile sürmüyor sadece sırtlarını kaşımak için bitkilere sürtünüyorlar bazen :)
Malawiler ve siyah kılıç
Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır malawi besliyorum canlı doğurandan geçiş yapmıştım. İlginçtir siyah kılıç malawiler ile çok iyi yaşıyor :)
Kan Kurdu ile yemleme
Arkadaşlar chiclidlerimi günde 1 öğün kan kurdu ile besliyorum. Arada bazen seranın pul yemini veriyorum. sizce günde 1 öğün sürekli kan kurduvermek faydalımıdır?
Red Rubin Hakkında
Arkadaşlar 100 lt akvaryumda 5 adet 5 cm lik red rubin besliyorum. Bu balıkların dişi ve erkeğini nasıl anlayabilirim? Uygun şartları sağladığımda balıklar kaç aylıkken yavrulamaya başlarlar?
CanlıDoğuran ve Chicled
kesinlikle haklısınız uzun süre bir arada tutmayı düşünmüyorum. diğer tankım 1 2 güne hazır olucak o zaman red rubinleri ayırıcam. Zaten doğalarından ötürü birbirlerine bambaşka balıklar. Ben sadece bir tecrübemi yazdım.  Benim yaptığımın yanlış olduğu kesin ama burada amaç tecrübeleri paylaşmak diye düşünüyorum. Neticede 5 cm lik red rubinler bir kaç günlüğüne canlı doğuranlarla hiç sorun çıkartmadan yaşayabiliyorlar.
CanlıDoğuran ve Chicled
Arkadaşlar ben canlı doğuranların yanına 5 adet Red Rubin koydum boyları 5 cm kadar. 2 gündür yaşıyorlar hep beraber. uygun olmadığını biliyorum büyüdüklerinde diğerlerini öldürürler ama biraz daha büyüyüyünceye kadar canlıdoğuranların yanında gayet iyi yaşayacaklar diye düşünüyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.