ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ahmet-yücel
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Ağustos 2007 12:59
Son Ziyaret:
22 Eylül 2007 01:27
Toplam Mesaj:
10 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ahmet Yücel
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ahmet Yücel

SON 10 MESAJI

Hasta discus icin tank?
Yeni aldigim discuslar arasinda sadece birtanesi yem yemeyi red etti ve gün gectikce karariyor. Hep bir kenarda duruyor. Cok zayifladi ve gözleri bulaniklasti. Ona bir tedavi tanki almak istiyorum ama kac litrelik olmali ve icinde neler bulunmali ayrica icine ne suyu koymaliyim bilmiyorum. Tabii tedavi icin ne uygulayacagim konusundada hic bir fikrim yok yardimci olabilirseniz sevirim.
Yeni discuslar ve sorunlar?
160 lt. ne kadar tuz eklemeliyim?
Yeni discuslar ve sorunlar?
Peki beklemekten baska onlara yapabilecegim bir yardim var mi? Tesekkür ederim
Yeni discuslar ve sorunlar?

2 gün önce aldigim ve dün sabah saatlerinde oraya buraya yüzen discuslar (5 tane) bugün oldugu yerde duruyorlar ve yem yemiyorlar. Aralarinda agresif olan bile herseyi bosvermis durumda. Alisma süreci diycem ama dün alismis gibilerdi. Birde gece akvaryumda yüzen sefaf zar gibi bir kac parca gördüm bu ne olabilir? Son bir soru daha gözleri sabah kirmizi olan discusun gece gözlerinin beyazlayip sabah tekrar kirmizilamasi normal mi? Simdiden cok tesekkürler.

Yeni Discuslar
Umarim alisirlar yem yiyemeyenlerin rengi gittikce aciliyor. Keske elimden birsey gelse.
Yeni Discuslar

Yeni akvaryuma dün 5 tane Discus aldim. Basta tahmin ettigim gibi hepsi bir köseye sindi ve hic kimildamadilar. Simdi biraz daha rahat davraniyorlar. Sadece bir sorun var iclerinden bir tanesi cok agresif digerlerine yem yedirmiyor gidip gelip onlara saldiriyor. Bütün yemleri kendi yedigi icin midesi patlayacak gibi duruyor. Diger dört taneden bi tanesi biraz olsun bas kaldiriyor ama digerleri sürekli kenarda kösede. Ne yapabilirim tavsiyeleriniz var mi?

Ic filtre mi selale filtre mi?
Canli doguran düsünüyorum peki selale filtre cok fazla ses yapmiyormu?
Ic filtre mi selale filtre mi?
Bu ikisi arasindaki fark nedir 160 lt lik bir akvaryuma hangisinin hangi markasini tavsiye edersiniz? Tecrübeleriniz icin simdiden tesekkürler.
bombeli akvaryuma baliklar?
Bombeli akvaryuma ister istemez karar kildiktan sonra sira geldi tür secimine. Istegim mutlaka canli doguranlarin bulunmasi fakat görüntü bakimindan birkac tane iri gösterisli baliginda bulunmasini istiyorum alternetifler nelerdir. Anladigim kadariyla cichlid ve canli doguran birarada olmamali. Akvaryum 160 lt. Gittigim bir akvaryumcu iri japonlardan tavsiye etti ama ne kadar dogru olur bilmiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?
Bombeli akvaryum

Cok fazla arastirma yapmadan bos görüntüsüne hayran olup bombeli bir akvaryum aldim. Yaklasik 160 lt su aliyor. Ayriyeten birde ona göre sehpa yaptiriyorum. Daha yeni aklima geldi bombeli akvaryumun iyi ve kötü yanlarini arastirmak. Anladigim kadariyla cokta hos bir görüntü saglamiyor bu dogru mu tecrübeleri olanlar paylasabilir mi? Duruma göre akvaryumu degistirmeyi ve yeni bir sehpaha kestirmeyi düsünüyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.