ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
serkan mermer
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Şubat 2010 16:41
Son Ziyaret:
05 Mart 2013 22:42
Toplam Mesaj:
11 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Serkan Mermer
Doğum Tarihi:
07 Eylül 1988
Yaş:
35
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Serkan Mermer

SON 10 MESAJI

ADA 60cm Hardscape
Çok teşekkür ederim Çok doğal, dinlendirici bir görünümü var. Size de öyle gelmedi mi ?
ADA 60cm Hardscape
Kimsenin bir fikri yok galiba...
ADA 60cm Hardscape
[QUOTE=Oğuzhan]Videonun linkini ben vereyim:) http://www.youtube.com/watch?v=E5-1_uTPTxo [/QUOTE]
Çok teşekkür ederim, unutmuşum.
ADA 60cm Hardscape
Arkadaşlar merhaba. Youtube'da dolanırken bu video çok dikkatimi çekti ve evimde buna benzer ölçülerde boşta duran akvaryumu benzer şekilde değerlendirmek istedim. İnanılmaz sade ve güzel duruyor. Filtreleme, kullanılan malzeme ve balık türü hakkında görüşlerinizi bekliyorum. Birde böyle bir tank kurabilmem için gerekli olacak malzemelere değinirseniz sevinirim.
Kuluçka Makinesi Sorunu
[QUOTE=Erdal Hoca]Serkan Bey,
Yavruların hareket etmesi kuluçka makinesine verdiğiniz havayla doğru orantılıdır. Ne kadar çok hava, o kadar çok hareket.
 
Ama bu ayarlamayı yaparken de dikkatli olmak gerek. Çünkü aşırı bir hava, yumurtaların hızla kuluçkalığın kenarlarına ya da birbirlerine çarpması sonucu zarar görmelerine neden olabilir.
 
Saygılar,
[/QUOTE]

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Motorum yetersiz geliyor olabilir mi ? en yüksek havada dahi yüzeyde dönen yumurtalar göremiyorum. Hepsi zeminde ve çok ufak bir haraket söz konusu.
Acaba havayı verdiğimiz kısım aşağıya gelecek şekildemi asmalıyım ? Aklıma diğer takılan ise; sp yavruları keseli yavru şeklinde;yunuslarında gözleri ve kuyrukları ufaktan belirmiş; bununla alakalı olabilir mi ? Zira alet çok basit bir prensiple çalışıyor,bozuk olacağını düşünemiyorum. 
Kuluçka Makinesi Sorunu
Arkadaşlar merhaba. bugün itibariyle kuluçka makinesi alıp kurdum. Ancak yumurtalar, fotoğraf ve videolarda göründüğü gibi haraket etmiyor. Zeminde duruyorlar ve çok ufak haraket ediyorlar,bunun sebebi ne olabilir ? (yunus ve sp yumurtaları)

ürün : http://images.gittigidiyor.com/1914/AKVARYUM-ENDISELI-BALIGA-KULUCKA-MAKINASI-TEKLI__19144603_0.jpg   bunun aynısı.


Çanakkaleli hobiciler.
Evet akvaryumculardan başka paylaşım yapabielceğim kimse yok. Sarı prenses almak istiyorum; umarım akvaryumculardan başka evde bu türe bakan Çanakkale'li arkadaşlar vardır. 
Çanakkaleli hobiciler.
Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Yunusların karma tankta bakılmama sebebi nedir ? Barışçıl duruyorlar fakat kendilerimi karma tankta rahatsız oluyorlar ?
Çanakkaleli hobiciler.
Forumda 250LT in yunusa az olduğu hakkında çok fazla görüş var fakat; 60 litrede yunus besleyen çok fazla insan gördüm. 300Lt yeterli, 250Lt yetersiz derken bu 50Lt ye mi bakıyor olay ? Onu anlamış değilim. Sakın yanlış anlamayın; yeniyim ve merak ettiğimden aklımı kurcalıyor.yunusları çıkartın demşsiniz, iyi hoşta nereye çıkartayım? malesef öyle bir lüksüm yok. Dişi erkek sayısını oranlayıp bakmaya devam edebilirim anca...
Çanakkaleli hobiciler.
Öncelikle merhaba. Hobiye yeni merak sardım. Şuanda 250LT. malawi (olmaya çalışan) tankım var. 4 yunus( malesef 3E, 1D oldukları yeni çıktı ortaya) , 1E 2D sp, 1E 2D ahli ve bir adet vatozum var. Dişi yunusumdan 1 ay önce aldığım yavruları 30Lt. tankta büyütmekteyim. yunusun bugün itibariyle ağzında yine yumurta var.
Varsa Çanakkalede bu türlere bakan arkadaşlarla tanışmak isterim. İyi günler.
wiwiwi2010-03-01 13:35:02

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.