ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
cngz23
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
29 Mart 2010 03:18
Son Ziyaret:
05 Kasım 2014 01:47
Toplam Mesaj:
39 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
cengiz şan
Doğum Tarihi:
19 Mart 1987
Yaş:
37
İl:
Bursa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

CENGİZ ŞAN/BURSA

SON 10 MESAJI

sp yavru ölümü
Bilgileriniz için tesekkür ederim cihan bey çok sagolun,kötü bi tecrübe oldu bana.Peki 14. günde kusturdugum balıkları kuluçka makinasına degilde ayrı bi yavru tankıma koysam orda keseleri erirmi kulucka makinası olmadan yani.
sp yavru ölümü
Merhaba arkadaslar. 14. günde kusturdugum sarı prensesimin yavruları keseli cıktı biraz.Bende kuluçka makinasının içine koydum orda iner diye.Aradan 2 gün gecti balıklar gayet saglıklıdı fakat eve geldigimde yaklaşık 20 ye yakın yavrunun hepsinin ölmüş oldugunu gördüm.Nedeninide çözemedim.Hepsinin kafasında beyaz bi nokta patlamış gibi yavruların.Kuluçka makinasındamı çok durdular acaba.Bu arada kuluçka makinası ana tankın içinde diger anaçlarda problem yok hepsi saglıklı.Teşekkürler.
SP yavru sorunu
Merhaba arkadaslar.ağzında yumurtası olan sarı prensesimi ayrı bi tanka ayırmıştım.Yaklaşık bir haftayı gecik burda durdu.Tankımda havasından ısıtıcısına, kayasından kumuna kadar herseyi tamdı.ben yavruların hareketlendigini agzında görmüştüm, kusturmayı kimse tavsiye etmedigi için kendi bırakmasını bekliyordum, nasılsa ayrı tankta diye.Dün işten geldigimde şok yasadım balıgım ölmüştü.Hemen elime alıp agzını actım bi ihtimal yavru cıkar diye ama yoktu.sonra tankın içine baktım 7 tane keseli yavru buldum.Hemen kuluçka makinasına koydum havasını actım suanda yasıyolar ama sorum şu; yavrularda beyaz noktalar var sanki büyük balıklarda beyaz benek olur ya aynı öyle beyaz küçük noktalar var üzerlerinde hepsinin sizce bu nedir.Kuluçkaya ilaç damlatsam olurmu.Resim cekmeye calıştım çok küçük daha keseli olduklarından belli olmuyo resimde o yüzden koymadım bilerek resim arkadaslar.Kusura bakmayın uzun oldu ama herseyi anlatmam gerekiyodu.Hepinize Teşekkürler şimdiden.
Birazda resim bakalım :)
Kendi kurduğum akvaryumdan resimler arkadaşlar iyi seyirler :)


















bitkili akvaryuma çay eklesem olurmu?
Çok teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için sağolun.Ben en iyisi tablet gübre alayım daha iyi olucak inş.
bitkili akvaryuma çay eklesem olurmu?
Slm arkadaşlar benim akvaryumumda tilki kuyruğu diye bilinen bitkiden var ışık çoğu zaman açık olmasına ragmen bitkinin rengi solmaya başlar gibi oldu. sıvı gübre ilaçtan döktüm pek bi degişiklik olmadı.Bitkiler sanki ellesem kopacakmış gibi duruyor.Sizce akvaryuma biraz çay döksem faydası olurmu bitkilere.Birde sıvı gübre pek bi işe yaramadı bu köklerin yanına konulan tablet gübrelerden alsam daha mı iyi olur sizce.Şimdiden teşekkürler.Yardımlarınızı bekliyorum.
Betamın cinsi nedir?
haha  ben okurken baya zorlandım üstadımızın yorumuna ama o ole diyosa öledir.Saygılar thecatch abimize tesekkür ederim abi .
Betamın cinsi nedir?
Teşekkür ederim arkadaşlar mesajlarınıza araştırıcam çok makbule geçti mesajlarınız sağolun kolay gelsin.
Betamın cinsi nedir?
Peki arkadaşlar bu balığıma nasıl bir türle çiftleştireyim kendi cinsinden bulmam zor normal dişiyi bulamıyorum BURSA'da.Ne önerirsiniz?
Betamın cinsi nedir?
Valla bende kararsız kaldım arkadaşlar burdada farklı yorumlar geliyo  benim zaten beta türleri konusunda pek tecrübem yok bende bi karara varamadım daha. tugix2011-06-08 21:24:39

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.