ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
tunaham45
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
04 Ağustos 2014 03:43
Toplam Mesaj:
10 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
tunahan genc
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
tunahan genc
SON 10 MESAJI
Baligimin agzinda yavru var mi?
Fotosonu koyarsan daha fazla bilgi verilebilir.alpino24 2013-06-13 15:09:27
Fotosonu koyarsan daha fazla bilgi verilebilir.
Cikletler için hazırlık dekorasyona öneri? :)
3. Tür tavsiyesinede ihtiyacım var kaç tane erkek kaç tane dişi olabilir ? umu şu an mevcut bitkiler kalabilirmi cikletlerin bitkilere sıkıntı çıkardığını okudum ama sert tarzdaki bitkilere birşey olmazmış doğrumu ?
canlı bitkiyse çok sıkıntılı malum cikletler ne türü olursa olsun kazıcı balıklar dır bu yüzdende bütkileri sökebilirler eğer yapay bitki koyarsan da zamanla suya salınım yapabilir yada üzerlerinde ufak kurt tarzında canlılar çıkabilir bu canlı bitki cansız bitki fark etmez
3. Tür tavsiyesinede ihtiyacım var kaç tane erkek kaç tane dişi olabilir ?
bana kalırsa ilk olarak biraz pahalıda olsa malawilerden koloni bulman bu sarı mavi beyaz portakal prenses olabilir nedeni kolaanilerin yavrulaması kolaydır bu sayade daha hızlı öğrenirsin senin için kolay olur ondan sonra tropheus larla başlayabilirsin ama şunuda söyliyim bana kalırsa tropheus lara başlıya bilmek içinde balığın içini dışını hastalığını mutluluğunu bilmen gerekir.
canlı bitkiyse çok sıkıntılı malum cikletler ne türü olursa olsun kazıcı balıklar dır bu yüzdende bütkileri sökebilirler eğer yapay bitki koyarsan da zamanla suya salınım yapabilir yada üzerlerinde ufak kurt tarzında canlılar çıkabilir bu canlı bitki cansız bitki fark etmez
3. Tür tavsiyesinede ihtiyacım var kaç tane erkek kaç tane dişi olabilir ?
bana kalırsa ilk olarak biraz pahalıda olsa malawilerden koloni bulman bu sarı mavi beyaz portakal prenses olabilir nedeni kolaanilerin yavrulaması kolaydır bu sayade daha hızlı öğrenirsin senin için kolay olur ondan sonra tropheus larla başlayabilirsin ama şunuda söyliyim bana kalırsa tropheus lara başlıya bilmek içinde balığın içini dışını hastalığını mutluluğunu bilmen gerekir.
Japon Balıkları İçin En Uygun Kum
Mercan kumu iyidir beyaz renkli olma sıda balıkların rengini ortaya çıkarır.
Mercan kumu iyidir beyaz renkli olma sıda balıkların rengini ortaya çıkarır.
130*40*50 tür tavsiyesi
Buraya mesyani kardeşim tamamen bir doğal ortam istiyosun sen hani balıkların yavrulasın yavrular aynı akvaryumda büyüsün bünü yapmak istiyorsan bol bol aksesuara ihtiyacıncar ayrıca sana mercan kumunu tavsiye ederim beyaz renkli nedeni balıkların renklerini ortaya çıkarır ve yavrularını bu şekilde bırakırsan 20 yavrudan 5 6 tanesi kurtulucak tır ve diyelimki kurtuldular eğer erkek seler de öleceklerdir nedeni yer tutmaya çalışacaklardır büyük erkek izin vermeyeceği içinde onlara saldıra saldıra öldürücektir başka sorunajınızı yapıştırınız. .
Buraya mesyani kardeşim tamamen bir doğal ortam istiyosun sen hani balıkların yavrulasın yavrular aynı akvaryumda büyüsün bünü yapmak istiyorsan bol bol aksesuara ihtiyacıncar ayrıca sana mercan kumunu tavsiye ederim beyaz renkli nedeni balıkların renklerini ortaya çıkarır ve yavrularını bu şekilde bırakırsan 20 yavrudan 5 6 tanesi kurtulucak tır ve diyelimki kurtuldular eğer erkek seler de öleceklerdir nedeni yer tutmaya çalışacaklardır büyük erkek izin vermeyeceği içinde onlara saldıra saldıra öldürücektir başka sorunajınızı yapıştırınız. .
neon
Şimdi bir profilden masamda 24 bacak mevcuttur ve araları 25 cmlik profillerle kaynaklıdır akvaryumum % 70 doludur bacakları arasında 3 tane bağlama profili vardı yani.
hhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhh
BeZGiN 2013-03-20 08:53:22
Şimdi bir profilden masamda 24 bacak mevcuttur ve araları 25 cmlik profillerle kaynaklıdır akvaryumum % 70 doludur bacakları arasında 3 tane bağlama profili vardı yani.
hhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhh
Gibi düşünün ve ben bu şekilde koca üst geçitlerin yapıldığını gördüm. Bana sadece balıklar yavrular mı yavrulamaz mı onu merak ediyorum fotoğrafım yok üzgünüm birde balıklar son 3 saattir sürü halinde geziyorlar.
Kaplumağa + Karides
Süleyman kardeşim benim oda sıcaklığını bırak evimde geözdirdiğim kaplumbağam vardı ev sıcaklığı daima 25 derece idi zaten bebekte olunca baya sıcak oluyordu kaplumbağam avuç içinin yarısısnın yarısı kadardı ve sadece 5 ay uykuya yattı ben öldü sandım çünkü 5 ay ortada gözükmedi yuvasında hep yatıyodu ve şimde avuç içinden biraz daha büyük o hayvanın oda sıcaklığına bakmaz bak daha yaşıyacağın öğreniceğin çok şey var ha desen bende baktım yıllarca diye tmm diyicem bir birikimi var diye ben 6 yaşımda aldım şimdi 17 yaşımdayım ve hala onunlayım.
Süleyman kardeşim benim oda sıcaklığını bırak evimde geözdirdiğim kaplumbağam vardı ev sıcaklığı daima 25 derece idi zaten bebekte olunca baya sıcak oluyordu kaplumbağam avuç içinin yarısısnın yarısı kadardı ve sadece 5 ay uykuya yattı ben öldü sandım çünkü 5 ay ortada gözükmedi yuvasında hep yatıyodu ve şimde avuç içinden biraz daha büyük o hayvanın oda sıcaklığına bakmaz bak daha yaşıyacağın öğreniceğin çok şey var ha desen bende baktım yıllarca diye tmm diyicem bir birikimi var diye ben 6 yaşımda aldım şimdi 17 yaşımdayım ve hala onunlayım.
neon
Evet ama cam kalınlığı 25 cm özel üretimdir masası da 5 cm lik profilden dir yani akvaryumu taşıyor akvaryumda tetra ex 2400 var 300 wattlık atman 2 tane ısıtıcısı var akvaryum ısısı sabit 29 derece.BeZGiN 2013-03-20 08:49:38
Evet ama cam kalınlığı 25 cm özel üretimdir masası da 5 cm lik profilden dir yani akvaryumu taşıyor akvaryumda tetra ex 2400 var 300 wattlık atman 2 tane ısıtıcısı var akvaryum ısısı sabit 29 derece.
Kaplumağa + Karides
Kardeşim kaplunbağa için fazlabüyük bir akvaryum şart değil 20 ye 10. .10 bir akvaryum ona yetecektir ve ışık hayvan için şarttır birde bana kılırsa akvaryumunuzu sahil tarzı yaparsanız hayvan çok mutlu olucaktır yani yarısı kum ken diğer karaf su ve kaplunbağayı küçük alıcaksan şu bilmen gereken en önemli konu kaplunbağanı aldıktan sonra 1 yıl sonra kıs uykusuna yatar ve tam 6 ay sürer bu büre içinde onu hiç rahatsız etmemeniz gerekir ve öldü sanmayın eğer öldü sanarsanızda onun kafasına yavaşça dokunun kendini içeri sokacaktır ve tek beslemeyin 2 tane alın kendini yanlız hissetmesin.
Kardeşim kaplunbağa için fazlabüyük bir akvaryum şart değil 20 ye 10. .10 bir akvaryum ona yetecektir ve ışık hayvan için şarttır birde bana kılırsa akvaryumunuzu sahil tarzı yaparsanız hayvan çok mutlu olucaktır yani yarısı kum ken diğer karaf su ve kaplunbağayı küçük alıcaksan şu bilmen gereken en önemli konu kaplunbağanı aldıktan sonra 1 yıl sonra kıs uykusuna yatar ve tam 6 ay sürer bu büre içinde onu hiç rahatsız etmemeniz gerekir ve öldü sanmayın eğer öldü sanarsanızda onun kafasına yavaşça dokunun kendini içeri sokacaktır ve tek beslemeyin 2 tane alın kendini yanlız hissetmesin.
neon
Arkadaşlar biliyorum çok zor olmasına rağmen ben 3 metre uzunluğunda 100 cm yüksekliğinde ve 40 cm genişliğinde bir akvaryum yaptırdım ve sırf bitkilendirdim. İçine 300 den fazla neon koydum ve sizden istediğim şey acaba yavrularlar mı yoksa yavru vermezler mi bunun bilgisi.BeZGiN 2013-03-20 08:48:31
Arkadaşlar biliyorum çok zor olmasına rağmen ben 3 metre uzunluğunda 100 cm yüksekliğinde ve 40 cm genişliğinde bir akvaryum yaptırdım ve sırf bitkilendirdim. İçine 300 den fazla neon koydum ve sizden istediğim şey acaba yavrularlar mı yoksa yavru vermezler mi bunun bilgisi.
Tropik akvaryuma sürüngen tavsiyesi?
İstediğiniz türde sürüngen bulmanız çok zor ihtimal olsa bile bu size çok pahalıya patlar bence bana kalırsa içine birde kaplumbağa koyun :D
İstediğiniz türde sürüngen bulmanız çok zor ihtimal olsa bile bu size çok pahalıya patlar bence bana kalırsa içine birde kaplumbağa koyun :D
SON MESAJLAR
- Colisa Gurami Bilgi Ekremblkn37, 22:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Adi Mi Elma Mı İnci Kefali, 22:46
Yeni Üye Forumu - Balığın Anüsünden Kırmızı Birşeyler Sarkıyor Bu Ne İnci Kefali, 22:42
Yeni Üye Forumu - siyah bazalt kum ve bulanıklık sorunu Leorde, 22:14
Malzemeler ve Yemler Forumu - Tetraex1200 Debideki Orantısızlık asliaral, 22:06
Malzemeler ve Yemler Forumu - Xiphophorus Alvarezi (vahşi Form Kılıçkuyruk) eackgzz, 22:01
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Jbl Proflora Co2 Set R0h1rr1m, 21:59
Bitki Akvaryumları Genel - Karides Macerası BETA.4, 21:52
Akvaryum Tanıtımı - Neon Tetra İwagumi Akvaryum bendeniztayfun, 21:44
Yeni Üye Forumu - Oase Thermo 250 Ses Searlas, 21:41
Filtreleme Seçenekleri - Betta Kuyruk Erimesi BETA.4, 21:39
Hastalıklar ve İlaçlar - Hydra Benzeri Canlı merutay, 21:19
Hastalıklar ve İlaçlar - Sahibinden (aquaway) BETA.4, 21:13
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Beta Üretmeyi Denemek İsityorum NightWist, 20:58
Labirentliler - Akvaryum Kumu Önerir Misiniz? Leorde, 20:56
Labirentliler - Oranda Baş Aşağı Yüzme Sorunu Gül, 20:44
Sazansıgiller - Ev Yapımı Sarımsaklı Ve Bitkisel Yem NightWist, 20:17
Malzemeler ve Yemler Forumu - Apistogramma Cacatuoides Triple Red German Bred AtlasPoyraz, 20:15
Akvaryum Tanıtımı - Bu Hangi Vatoz Goldfish2000, 20:14
Yeni Üye Forumu - Aguamentist Youtube Ve Sosyal Medya Tanıtımları Aguamentist, 19:26
Akvaryum Dünyasından Haberler - Mikro Walstad Kurulumu NightWist, 18:33
Akvaryum Tanıtımı - Obur Balık Tavsiyesi KaanE, 18:14
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Askı Filtrem Bozuldu KaanE, 18:09
Filtreleme Seçenekleri - 2 Haftalık Bitki Akvaryumu Ve Ani Yosunlanma KaanE, 18:02
Yeni Üye Forumu - Dişi lepistesin kafasındaki yavru balık Taha10, 17:58
Canlı Doğuranlar - Betta Üretim Günlüğü Taha10, 17:55
Labirentliler - Seachem De Nitrate Yıkanılarak Kullanılabilir Mi? Hoppala, 17:32
Malzemeler ve Yemler Forumu - Su Berraklastirici İnci Kefali, 16:50
Yeni Üye Forumu - Lepistes Kuyruk Kanlanma Ve Hafif Şeffaflaşma NightWist, 14:46
Hastalıklar ve İlaçlar - Cüce Gurami 36 Litrede Yaşar Mı? UEK, 14:37
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Aldığım Beta Suyun Üstünde Goldfish2000, 14:07
Hastalıklar ve İlaçlar - Dış Filtre Takır Tukur Ses Atman 3338 Taha10, 13:37
Filtreleme Seçenekleri - Akvaryum İmalatçısı MustafaŞ, 13:30
Malzemeler ve Yemler Forumu - Palyaço Ve Leather Keyfi Searlas, 13:19
Deniz Canlıları ve Akvaryumları Tanıtımı - İç Filtre Performans MasterChief, 11:55
Yeni Üye Forumu - Karma Melezleme Tankı bendeniztayfun, 11:44
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri Tanıtımları - Kardinal Tetralarim Beyaz Benek Mi ? Mertkaandoruk, 10:29
Hastalıklar ve İlaçlar - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Corpse, 09:53
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Bitkili Tankda Led Kullanımı Hulusi Şubatlı, 08:56
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Semenderlerim Yumurtladı KaanE, 06:21
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Akvaryuma Hangi Balığı Ekleyeyim KaanE, 05:22
Yeni Üye Forumu - 36 Litre Bitkili Akvaryumda Balık Seçimi Ekremblkn37, 03:25
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sukulent Su Altında Yaşar Mı? BETA.4, 02:59
Bitki Akvaryumları Genel - 100 Litre Akvaryumda Hangi Tür Balıklar Uyumludur BETA.4, 02:34
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Su Bulanıklaşması Osm07, 00:44
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryum Sıvı Gübresi MamiAdana01, 00:38
Taban ve Gübreleme - Lepistes Yavruları Renk koraykbl, 00:30
Canlı Doğuranlar - Oscarların Üstünlük Savaşları ozkoktr, 23:46
Güney Amerikan Cichlidleri - Turuncu Sarı Prenses Atakannnn, 23:45
Yeni Üye Forumu - Balıklar Karnı Kırmızılaşıp Ölüyor xellence07, 23:29
Hastalıklar ve İlaçlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Apistogramma Kakadu Triple Red- Moliwe -panduro Şahinöztürk 22:49
- Harika Formda Moss Türleri. smithiseek 22:09
- Christmass Moss Ve Pellia Moss emregungor 22:02
- Hydrocotyle Leucocephala, Myriophyllum Tuberculatu emregungor 22:02
- Bitki Discus Melek Karides Vatoz Özel Osmos Arıtma zafer3885 21:46
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 21:46
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 21:41
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 21:41
- Çift Melek, Oranda, Cüce Vatoz F13K 21:40
- Extra Clear Camlı Yandan Samplı Sehpalı Akvaryum Firefighter 21:27
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 21:12
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 21:12
- Çift Apistogramma Agassizii Double Red AbdullahKurcaduz 20:10
- L144 Mavi Göz Longfin Yavruları DenizOlsam 19:09
- Catappa Yaprağı Son 40 Adet dark blue 18:50
- F1 Black Camerun Ve F1 Chaitika Goldlar DiscusTurk 18:32
- Marlieri A Kalite Çiftler DiscusTurk 18:32
- Canlı Yem Çeşitleri.. Köroglu.88 18:16
- Endler Varyeteleri Köroglu.88 18:16
- Hp White Ferdiktk 18:13
- Altifrons Albino Heckelii Güney Amerika Türleri Serhat.Kaymak 17:53
- Çok Uygun Sarı Prenses Yavruları tetikk 17:47
- Damızlık Demasoni Kolonisi 5 Erkek 16 Dışı tetikk 17:47
- Akvaryum Ve Malzemeleri Best Fish 17:34
- Frodo Stone 8 Kiloya Yakın osmang 17:26
- Oranda Büyük Boy osmang 17:26
- Show Akvaryum Birlikte Verilecek KSK lee 17:03
- Siyah Cüce Vatoz Cucevatozcu 16:35
- Vivaparus Salyangoz Ve Çeşitler Cucevatozcu 16:35
- Hayalinizdeki Dekor, Aparatlar Ve Daha Fazlası... EUREKA 16:14
- Havasız Artemia Çıkarma Kabı EUREKA 16:14
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 16:01
- Mini Sumplu Akvaryum LEGEND59 15:57
- Fanus Akvaryum LEGEND59 15:57
- Tam Damızlık Pleco Varyeteleri PlecoTown 15:48
- Albino Pleco Varyeteleri Arıyorum.. PlecoTown 15:48
- Safkan Santa Maria Endler Çiftler-özel Tür aXarayli 15:48
- Satılık Ya Da Takaslık Balıklar. yagiz.sonmez 15:40
- Aquawing İç Filtrr yagiz.sonmez 15:40
- Yavru Cüce Vatozlar Omer uçlu 15:35
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 15:26
- Tetratech Ht100 Isıtıcı Camı ffatihh 14:59
- Hobiyi Bırakıyorum - Malzeme barsbingul 14:58
- Mangrow Kökü barsbingul 14:58
- Hobiyi Bırakıyorum - Canlı barsbingul 14:58
- Hb White Lepistes omererbas 14:51
- Bitki Çeşitleri emreemin 14:31
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 14:31
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 14:31
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 14:31
KULLANICILAR
- 135 Online Kullanıcı, 75 Üye
Online Kullanıcılar
ScarX,
alexmiladora,
ayberkdemir,
Alenc4tx1sh,
şansal,
asliaral,
EmreCev,
HugoSanchez,
Nickim10Harf,
HaydarGul,
mrah,
Melih Bozkurt,
serdar131977,
alikemaltkdn,
afk43,
Mderhan,
rei,
ismivil,
esensml,
ardaipeks,
Trancer,
mmemati,
sıtkı,
YigitAlpCicek,
Akax,
GhostKoi,
Azizdurdenn,
Tuby,
fazl4501,
BETA.4,
Koksal Gurkan,
Tinazor,
KÇetintaş,
Alicii71,
Aguamentist,
AVAREL,
AtaDemirci,
AHLİ59,
Mustafaakalan,
HüseyinUysal,
ozanguppy,
MiSoSiKiaN,
Tortuga4,
Öğretmen Ali,
Best Fish,
farabix13,
EMRECAN12,
Hidro Dinamik,
oguzozt,
Jeveux,
AtlasPoyraz,
Aplot,
AmatorBetaci,
RuLing,
achiiles_622,
Atakannnn,
Sercan Ç.,
İnci Kefali,
DenizOlsam,
agbaglama,
Emir Yılmaz,
wuutax,
plutarkhos,
BurakA,
BburakK,
vedat79,
EUREKA,
bawyerank,
maylandi,
erhngklp,
frt0707,
surreal,
volkanta,
sariprenses111,
Tolga8995,
Ahmetkngr,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.