ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
senavi
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
05 Ekim 2025 00:38
Toplam Mesaj:
10 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Ramazan Koç
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Ramazan Koç
SON 10 MESAJI
Ph Ölçüm Önerisi
[QUOTE=Mesutoviç]
Hocam net kimyasal değerlere ihtiyacınız yoksa evde mor lahana ile genel ph hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz eğer sadece baziklik hakkında değer istiyorsanız zerdeçal da yardımcı olabilir[/QUOTE]
Forumda aratınca yine bu öneriyi görmüştüm ama deneyemedim, vakit bulamadım.
Bunun yerine Ph için test kağıdı sipariş ettim, şimdilik onlarla idare edeceğim.
[QUOTE=Mesutoviç]
Hocam net kimyasal değerlere ihtiyacınız yoksa evde mor lahana ile genel ph hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz eğer sadece baziklik hakkında değer istiyorsanız zerdeçal da yardımcı olabilir[/QUOTE]
Forumda aratınca yine bu öneriyi görmüştüm ama deneyemedim, vakit bulamadım.
Bunun yerine Ph için test kağıdı sipariş ettim, şimdilik onlarla idare edeceğim.
Ph Ölçüm Önerisi
[QUOTE=eackgzz]
Test çubuğu olarak jbl pro scan öneririm. ben şu an damla test olarak seranın kh gh ve ph ürünlerini kullanıyorum memnunum. jbl ekstra olarak nitrit, nitrat, co2 ve klor ölçüyor. sarı renkli ölçüm cihazları eğer çok hassas bir işe girişmiyorsanız gereksiz çünkü probun bakımı kalibrasyonu vs. çok uğraş istiyor. İhtiyaç duyduğunuz ölçümler de beslediğiniz türe göre değişir. Damla testte ise sert su isteyen balıklar besliyorsanız testin ömrü kısalıyor çünkü damla başına değerleri görüyorsunuz. Örneğin 8 gh suyunuz varsa her ölçümde 8 damla kullanırken, 2 gh su varsa 2 damla kullanıyorsunuz fakat ph için bu geçerli değil. Seranın ürününde her türlü 4 damla kullanıyorsunuz ve çıkan rengi ürün içinde bulunan kağıttan test ediyorsunuz ve 0.5 ph aralıklı oldugu için çok hassas bir sonuç vermese de aşağı yukarı ph'ınızı öğrenebiliyorsunuz.[/QUOTE]
Bu ürünleri inceleyeceğim.
İlk yazdığım Sutest marka ürünü de artık ithal etmeyeceklermiş. O yüzden artık piyasada yokmuş.
[QUOTE=eackgzz]
Test çubuğu olarak jbl pro scan öneririm. ben şu an damla test olarak seranın kh gh ve ph ürünlerini kullanıyorum memnunum. jbl ekstra olarak nitrit, nitrat, co2 ve klor ölçüyor. sarı renkli ölçüm cihazları eğer çok hassas bir işe girişmiyorsanız gereksiz çünkü probun bakımı kalibrasyonu vs. çok uğraş istiyor. İhtiyaç duyduğunuz ölçümler de beslediğiniz türe göre değişir. Damla testte ise sert su isteyen balıklar besliyorsanız testin ömrü kısalıyor çünkü damla başına değerleri görüyorsunuz. Örneğin 8 gh suyunuz varsa her ölçümde 8 damla kullanırken, 2 gh su varsa 2 damla kullanıyorsunuz fakat ph için bu geçerli değil. Seranın ürününde her türlü 4 damla kullanıyorsunuz ve çıkan rengi ürün içinde bulunan kağıttan test ediyorsunuz ve 0.5 ph aralıklı oldugu için çok hassas bir sonuç vermese de aşağı yukarı ph'ınızı öğrenebiliyorsunuz.[/QUOTE]
Bu ürünleri inceleyeceğim.
İlk yazdığım Sutest marka ürünü de artık ithal etmeyeceklermiş. O yüzden artık piyasada yokmuş.
Ph Ölçüm Önerisi
Merhaba
İlk defa akvaryumda su ile ilgili değerleri ölçmek istiyorum.
Şimdilik Ph ölçmeyi istedim. Fiyatı uygun dijital ölçüm cihazları var ama yorumlarda iyi diyenler kadar bir işe yaramadığını söyleyenler de var.
Kağıt olanlara baktım, onlarda da yorumlar aynı şekilde.
En son yine burada Sutest marka genel bir ölçüm kağıdı önerisi gördüm ama onunda stoğu bitmiş sanırım, internette hiçbir yerde yok.
Sutest' in bu 6' sı bir arada dedikleri ölçüm kağıdına benzer bir ürün önerebilir misiniz?
Ph ölçümü için dijital mi yoksa kağıt test mi önerirsiniz?
Teşekkürler.
Merhaba
İlk defa akvaryumda su ile ilgili değerleri ölçmek istiyorum.
Şimdilik Ph ölçmeyi istedim. Fiyatı uygun dijital ölçüm cihazları var ama yorumlarda iyi diyenler kadar bir işe yaramadığını söyleyenler de var.
Kağıt olanlara baktım, onlarda da yorumlar aynı şekilde.
En son yine burada Sutest marka genel bir ölçüm kağıdı önerisi gördüm ama onunda stoğu bitmiş sanırım, internette hiçbir yerde yok.
Sutest' in bu 6' sı bir arada dedikleri ölçüm kağıdına benzer bir ürün önerebilir misiniz?
Ph ölçümü için dijital mi yoksa kağıt test mi önerirsiniz?
Teşekkürler.
Türünü Bulamadığım Kurtçuk Benzeri Canlılar
İçerisinde dere kumu var, şu anda 35 litre su var henüz tamamlamadım. Tamamlandığında yaklaşık 40-45 litre olacak. Bu durumda haftada 15-20 lt su değişimi yapıyorum. Yani neredeyse %50-60
Kullandığım filtrede aşağıda. Normalde aynı malzemeler ile önceki kurulumumda böyle bir sorunum yoktu, ama önceki akvaryumun camı çatlayınca mecbur yeni bir akvaryuma kurulum yaptım.
Henüz su oturmamışken üzerine 1 hafta boyunca aşırı yemleme olunca akvaryum bu hale geldi.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/223511/090520231746211.jpg[/IMG]
İçerisinde dere kumu var, şu anda 35 litre su var henüz tamamlamadım. Tamamlandığında yaklaşık 40-45 litre olacak. Bu durumda haftada 15-20 lt su değişimi yapıyorum. Yani neredeyse %50-60
Kullandığım filtrede aşağıda. Normalde aynı malzemeler ile önceki kurulumumda böyle bir sorunum yoktu, ama önceki akvaryumun camı çatlayınca mecbur yeni bir akvaryuma kurulum yaptım.
Henüz su oturmamışken üzerine 1 hafta boyunca aşırı yemleme olunca akvaryum bu hale geldi.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/223511/090520231746211.jpg[/IMG]
35 litre akvaryumum.
11 neon tetra, karışık 20-30 tane karides, 1 tane nerite salyangoz ve bitkiler var.
35 litre akvaryumum.
11 neon tetra, karışık 20-30 tane karides, 1 tane nerite salyangoz ve bitkiler var.
Forum konusunu açmadan önce yaptığım aramalarda birkaç yerde sirke denendiğini görmüştüm.
Dün gece bir miktar su değişimi ve üstüne ev yapımı 1 kaşık elma sirkesi döktüm.
Sabahında, camdakilerin neredeyse hiçbiri yoktu. Kayalar üzerindekilerde çekilmişti.
Bu gece tekrar su değişimi yapıp gözlemleyeceğiz.
Bakalım ne olacak.
Forum konusunu açmadan önce yaptığım aramalarda birkaç yerde sirke denendiğini görmüştüm.
Dün gece bir miktar su değişimi ve üstüne ev yapımı 1 kaşık elma sirkesi döktüm.
Sabahında, camdakilerin neredeyse hiçbiri yoktu. Kayalar üzerindekilerde çekilmişti.
Bu gece tekrar su değişimi yapıp gözlemleyeceğiz.
Bakalım ne olacak.
Merhaba
2 aylık kurduğum bitkili akvaryumu, türünü bulamadığım kurtçuk benzeri canlılar istila etti.
İnternette yaptığım aramalarda benzer türler gördüm ama bunun aynısını göremedim.
Yaklaşık 4-5 mm boyunda, yuvarlak gövdeli ve benim görebildiğim kadarıyla başı diyebileceğim bir yapısı yok.
Resimde de görebileceğiniz gibi kumun tamamında, camda ve kayalarda hatta nerite salyangozun kabuğunda bile varlar.
Bayram tatili için evden ayrıldığımda otomatik yemleme makinesi kurmuştum. Yem fazla olmuş ve geldiğimde zeminde birikmişti, su berbat haldeydi. Sık su değişimi vs. ile toparladı ama bu canlılar her geçen gün daha da arttı malesef.
Bu canlıların ne olduğu ve nasıl kurtulabileceğim konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Teşekkürler.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/223511/090520230020401.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/223511/090520230021031.jpg[/IMG]
Merhaba
2 aylık kurduğum bitkili akvaryumu, türünü bulamadığım kurtçuk benzeri canlılar istila etti.
İnternette yaptığım aramalarda benzer türler gördüm ama bunun aynısını göremedim.
Yaklaşık 4-5 mm boyunda, yuvarlak gövdeli ve benim görebildiğim kadarıyla başı diyebileceğim bir yapısı yok.
Resimde de görebileceğiniz gibi kumun tamamında, camda ve kayalarda hatta nerite salyangozun kabuğunda bile varlar.
Bayram tatili için evden ayrıldığımda otomatik yemleme makinesi kurmuştum. Yem fazla olmuş ve geldiğimde zeminde birikmişti, su berbat haldeydi. Sık su değişimi vs. ile toparladı ama bu canlılar her geçen gün daha da arttı malesef.
Bu canlıların ne olduğu ve nasıl kurtulabileceğim konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Teşekkürler.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/223511/090520230020401.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/223511/090520230021031.jpg[/IMG]
Bitkili Akvaryumda Balıklarının Sürekli Saklanması
Son durumu yazmak istedim,
Küflü tetraları neon tetra ile değiştirdim.
Şu anda karidesler de mutlu mesut tabanda dolaşıyor. Ayrıca neon tetralar akvaryum içerisinde kendilerini gösteriyorlar. Saklanma eğilimleri yok.
Son durumu yazmak istedim,
Küflü tetraları neon tetra ile değiştirdim.
Şu anda karidesler de mutlu mesut tabanda dolaşıyor. Ayrıca neon tetralar akvaryum içerisinde kendilerini gösteriyorlar. Saklanma eğilimleri yok.
Merhaba,
Yorumlar için teşekkürler.
Balıkların eklenmesi 10 gün oldu.
Bir süre daha gözlemlemeye karar verdim. Yeni üye forumunda "Yeni Tank Sendromu Ve Azot Döngüsü" başlıklı yazıyı okudum dün. Sanırım akvaryuma balıkları biraz erken ekledim. Önceki kurulumda yine aynı miktar balığı aralıklı eklemiştim.
Okuduğum kadarıyla benim akvaryumda amonyak oranının şu anda yüksek olabileceğini çıkardım. Amonyak zehirlenmesinde yine balıkların tabanda kalacağı yazıyordu.
Bir taraftan da amonyak test kiti bakıyorum.
Karidesler de tabana inmeye başladı. Balıklarda sanki biraz daha dolaşmaya başladı.
Sizce bu çıkarımlar doğru olabilir mi?
Biraz daha beklemek lazım mı ve iki türün alışması mümkün müdür?
Merhaba,
Yorumlar için teşekkürler.
Balıkların eklenmesi 10 gün oldu.
Bir süre daha gözlemlemeye karar verdim. Yeni üye forumunda "Yeni Tank Sendromu Ve Azot Döngüsü" başlıklı yazıyı okudum dün. Sanırım akvaryuma balıkları biraz erken ekledim. Önceki kurulumda yine aynı miktar balığı aralıklı eklemiştim.
Okuduğum kadarıyla benim akvaryumda amonyak oranının şu anda yüksek olabileceğini çıkardım. Amonyak zehirlenmesinde yine balıkların tabanda kalacağı yazıyordu.
Bir taraftan da amonyak test kiti bakıyorum.
Karidesler de tabana inmeye başladı. Balıklarda sanki biraz daha dolaşmaya başladı.
Sizce bu çıkarımlar doğru olabilir mi?
Biraz daha beklemek lazım mı ve iki türün alışması mümkün müdür?
Merhaba,
Akvaryum hobisine başlayalı 6 ay oldu.
İlk kurulumum yanlış ilaç kullanımı sebebiyle neredeyse bütün canlıların ölümüyle sonuçlandı ve bende ikinci bir kuruluma geçtim.
40L bir akvaryumum var. Yeni kurulum 15 günlük. İçerisinde köklü bitkiler ve ayrıca yüzey bitkileri var. Su sıcaklığı 25 derece. Tabanda da dere kumu var.
Akvaryumun ilk kurulduğu günden itibaren, eski kurulumdan kalan karidesleri içerisine ekledim. 1 hafta geçtikten sonra ise 10 tane küflü tetra ekledim. 1 tane de salyangoz.
Tetraları eklemeden önce karidesler akvaryumun tabanında mutlu mesut yaşıyorlardı :)
Ancak tetralardan sonra karidesler yüzey bitkilerinin köklerinden inmez oldu. Tetralarda bitkilerin arkasından çıkmıyor ve neredeyse sadece tabanda kalıyorlar.
Bundan önceki kurulumda neon tetralar, yine aynı karidesler ve salyangozlar vardı. Tek fark önceki kurulumda çok daha fazla bitki ve taşlar vardı. Önceki kurulumda buna benzer bir sorun hiç yaşamadım. Sadece bu kurulumu biraz daha sade yapmak istedim.
Buradaki sorun ne olabilir, küflü tetralar ile karidesler mi uyumsuz oldu. Ayrıca küflü tetranın bilgi sayfsında bazı yorumlar bu balıkların hiç barışçıl olmadıkların yazıyor. Bu konuda da şüpheye düştüm çünkü balıkları ilk eklediğim gün akvaryumdaki bir yavru karidesi yemişler.
Yardımlarınız bekliyorum.
Teşekkürler.
Merhaba,
Akvaryum hobisine başlayalı 6 ay oldu.
İlk kurulumum yanlış ilaç kullanımı sebebiyle neredeyse bütün canlıların ölümüyle sonuçlandı ve bende ikinci bir kuruluma geçtim.
40L bir akvaryumum var. Yeni kurulum 15 günlük. İçerisinde köklü bitkiler ve ayrıca yüzey bitkileri var. Su sıcaklığı 25 derece. Tabanda da dere kumu var.
Akvaryumun ilk kurulduğu günden itibaren, eski kurulumdan kalan karidesleri içerisine ekledim. 1 hafta geçtikten sonra ise 10 tane küflü tetra ekledim. 1 tane de salyangoz.
Tetraları eklemeden önce karidesler akvaryumun tabanında mutlu mesut yaşıyorlardı :)
Ancak tetralardan sonra karidesler yüzey bitkilerinin köklerinden inmez oldu. Tetralarda bitkilerin arkasından çıkmıyor ve neredeyse sadece tabanda kalıyorlar.
Bundan önceki kurulumda neon tetralar, yine aynı karidesler ve salyangozlar vardı. Tek fark önceki kurulumda çok daha fazla bitki ve taşlar vardı. Önceki kurulumda buna benzer bir sorun hiç yaşamadım. Sadece bu kurulumu biraz daha sade yapmak istedim.
Buradaki sorun ne olabilir, küflü tetralar ile karidesler mi uyumsuz oldu. Ayrıca küflü tetranın bilgi sayfsında bazı yorumlar bu balıkların hiç barışçıl olmadıkların yazıyor. Bu konuda da şüpheye düştüm çünkü balıkları ilk eklediğim gün akvaryumdaki bir yavru karidesi yemişler.
Yardımlarınız bekliyorum.
Teşekkürler.
SON MESAJLAR
- Karides Ayrımı. Fatihsm, 23:47
Omurgasızlar - Hobiye Yeni Başladım hoppala, 23:30
Akvaryum Tanıtımı - Lepistes Akvaryumunda Köpük XauPau, 23:15
Yeni Üye Forumu - Filtre Merrtefe1008, 22:49
Yeni Üye Forumu - Catappa Yetişiyorum Rafayel, 20:20
Bitki Türleri ve Bakımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin XauPau, 19:51
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Oranda Ryukin Tankı Kurulum ~Emre, 19:27
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Yeni Kurulum Hobimmm, 18:51
Bitki Akvaryumları Genel - 1 Metrelik Tankda Hangi Ciklet Gider? hvostr, 18:18
Yeni Üye Forumu - Kupadan Saksı Yapma Fikri Hidro Dinamik, 17:05
Bitki Türleri ve Bakımı - Balık Biti Mi Başka Bir Hastalık Mı? İtisnotpoor, 12:47
Hastalıklar ve İlaçlar - İzmir Ve Çevresinde Akvaryum İmalatçısı Önerisi? DenizAslan, 12:46
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Balkona Giden Ekstra Uzun Dış Filtre Hortumu Hidro Dinamik, 10:49
Filtreleme Seçenekleri - Cüce Vatoz Tür Belirleme 1Balikci, 09:34
Yeni Üye Forumu - Su Değişimi İçin Otomasyon Planım pianoƒish, 05:25
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Bitkili Tank İçin Raspberry Pi Tabanlı Otomasyon XauPau, 00:15
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Su Kaplumbağası Cinsiyet Belirleme rmeysa, 22:31
Yeni Üye Forumu - Hangisine Bakmak Daha Zevkli Olur? Ozmoziz, 22:15
Yeni Üye Forumu - Akvaryumlar İçin Raf Bayram9, 22:12
Yeni Üye Forumu - Hangi Bitki Bu Ozmoziz, 22:06
Yeni Üye Forumu - 60lt Akvaryum Karides Ve Şelale Filtre Ahmet53, 21:18
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Orta Amerika'ya Dönüş Frkn, 20:28
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum İskeleti kadir158, 16:34
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Beta Kuyruk Erimesi Betta_King, 14:09
Hastalıklar ve İlaçlar - Yeni Resif Akvaryumum ogurcay, 08:33
Akvaryum Tanıtımı - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 01:38
Akvaryum Tanıtımı - Oranda Akvaryumu ~Emre, 01:13
Akvaryum Tanıtımı - 240 Litre Resif Akvaryumuna Sump Şartmı? BlackkEaglee, 20:52
Deniz Akvaryumları Genel - Tanganyika : Amatör Dokunuş 1Balikci, 19:08
Akvaryum Tanıtımı - Dario Dario (red Scarlet) rasporasrc, 15:38
Akvaryum Tanıtımı - Bir Zamanlar Keyhole Vardı - Ne Oldu? alaiyes, 09:22
Güney Amerikan Cichlidleri - Türkiye Lepistes Evi tosyalı, 08:37
Akvaryum Dünyasından Haberler - 50x20x30 ~Emre, 01:28
Akvaryum Tanıtımı - Hobiye Devam ~Emre, 01:14
Akvaryum Tanıtımı - 60p High-tech Bitkili Eminsalih, 23:41
Akvaryum Tanıtımı - Calico Zebra Çiftim Neden Hâlâ Yumurtlamıyor? Ana Ogzhn.cbn, 20:43
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - Bitkili Akvaryuma Asma Dalı DeviLLe, 20:31
Akvaryum Tanıtımı - 5 Litrelik Akvaryum MehmetcanK, 20:31
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karın Çökmesi ahmetfiratozkaya, 18:41
Hastalıklar ve İlaçlar - Yeni Bitki Aldım Suda Köpüklenme Oldu Ehtiyar, 17:11
Bitki Akvaryumları Genel - 3.5mm Black Sand Ve Çöpçü Balığı SaRCoPhiLiuS, 15:36
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvuryuma Dophin 16 Ve Bitki MasterChiefHakan, 15:09
Bitki Akvaryumları Genel - Amerikan Ciklet Denemesi ogurcay, 12:14
Akvaryum Tanıtımı - High Tech İçin Hangi Armatürü Tercih Etmeliyim? yyiImaz, 09:57
Aydınlatma - Shallow Blackwater Bimaculata AtlasPoyraz, 07:05
Akvaryum Tanıtımı - Ternapi Küçük Bir Su Birikintisi ternapi, 00:11
Akvaryum Tanıtımı - 30x20x20 kazaritachi, 21:56
Akvaryum Tanıtımı - Ada Substrat Sistemi Mdaecaglar, 19:41
Taban ve Gübreleme - Tankta Nüfus Patlaması ogurcay, 17:49
Yeni Üye Forumu - Hymenochirus Boettgeri (afrika Cüce Kurbağası) Sorusu Betta_King, 16:43
Sürüngenler ve Amfibyumlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Akvaryum Malzemeleri Zaid 23:50
- Su Piresi Canlı Yem Zaid 23:50
- Taşınma Nedeniyle Toplu Satış ***çok Uygun*** Kfat 23:33
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 22:43
- Bitki Çeşitleri emreemin 22:43
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 22:43
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 22:43
- Albino Greshakei - Albino İmparator - Venüstüs - Malawi market 22:23
- Kafalı Yunus Yavruları Malawi market 22:23
- Led Armatür Işık Aydınlatma yaguara 21:34
- Nerite Salyangoz blokurlu 21:34
- Poso Salyangoz blokurlu 21:34
- Boyu Marka Akvaryum blokurlu 21:34
- 100x100*38 Akvaryum+ Profil blokurlu 21:34
- 2 Adet Bolivian Ramirezi pengasusboi 21:29
- Mikrofex-grindal-mikrokurt-sirkekurdu-izya Tubifex tuncaysargin 21:12
- L144 Mavi Göz Tül Vatozlar Kampanyanın Kralı FULL RED MEHMET 21:12
- Akvaryum Kumları Siyah - Beyaz Renklerde FULL RED MEHMET 21:12
- Jbl Novo M Vatoz Çöpçü Yemi FULL RED MEHMET 21:12
- Amazon Hançeri Cryptocoryne Canlı Üreyen Bitkiler FULL RED MEHMET 21:12
- Melanotaenia Boesemani (gökkuşağı Boesemani) MuhendisBurak 20:07
- Eheim Filtre Hava Motoru Dalga Motoru Vs vedat79 19:10
- Frontoza Burindi Yavru voltran 19:09
- Mavi - Beyaz Elma Salyangozları TolgahanA 18:51
- Meksika Portakal Cüce Kerevit TolgahanA 18:51
- Ankara İçi Gambusya Arıyorum Nadirmbuna 18:45
- Lepistes Endler, Yerli Üretim 20 Tl Birtek 18:40
- Filitre Motor Mili Ve Ehaim Parçaları Arıyorum Birtek 18:40
- Crypto Wendti Green Brown. Birtek 18:40
- Moss -pelia Moss - mightymurat 18:30
- Bitki Büyütme Lambası Full Spectrum mightymurat 18:30
- L333 - L397 Pleco Dişi Arıyorum mightymurat 18:30
- Siyah Molly mightymurat 18:30
- Yavru Cüce Vatoz AnatoliaAquatics 16:33
- Plati,lepistes, L144 Longfin Vatoz EKAR 14:44
- Ciklet Akvaryumunda İşinize Yarayacak Herşey Var tarikyksl 13:56
- Demasoni Yavru 4cm tarikyksl 13:56
- Erkek Tam Damızlık Ramirezi tarikyksl 13:56
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 13:53
- Satılık Akvaryum 30x21x32 albeta 12:21
- Pistia Stratiotes Dev Boy Harika Form albeta 12:21
- Cryptocoryne Crispatula Var. ''''''''''''''''balansae'''''''''''''''' DenizUlucutsoy 12:04
- Chihiros Wrgb30-oase Dış Filtre-chrome Pipe Aporetti 11:53
- Akvaryum , Su Piresi , Balık Yemi gyunda 11:34
- Flame Moss , Java Moss, Pothos Sarmaşığı gyunda 11:34
- Tiger Endler , Karides , Demasoni , Salyangoz gyunda 11:34
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 11:13
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 11:13
- Mangrow Üstü Anubias(yenilendi), Cüce Cyrptocoryne nikon_ 10:53
- Hobiye Son.malzemeleri Satıyorum. Update-09/09/26 osmandbnl 10:44
KULLANICILAR
- 90 Online Kullanıcı, 49 Üye
Online Kullanıcılar
muratabi54,
MetinSerttas,
Mdaecaglar,
Colla,
Nursun,
harun00,
hoppala,
Hobicimm,
Fatihsm,
kerimkoz,
darkaura,
ea13,
0rnn,
cevatyildiz,
chakir,
SinanBulut,
osmandbnl,
MehmetAbi,
Lenosepin,
Oğuz tapan,
vedat79,
Laetacara,
Azizdurdenn,
Kalenna00,
Shell-Dwellers,
Müptela,
Balukçucu,
albeta,
Ssx88,
osman100a,
Gld5,
Narkologicheskaya kl,
hobici00,
tuncaysargin,
Balestra,
ternapi,
portre,
Salih05,
mostbet_eqsi,
onuribrahim,
Kfat,
XauPau,
Jerekauthemo,
orbaykocc,
xonur777x,
Pandkoal,
Numenor,
Zaid,
Hknçkl,
faruk036,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.