ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Mücahit Atay
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
06 Şubat 2024 22:02
Toplam Mesaj:
17 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Mücahit Atay
Doğum Tarihi:
05 Ekim 2002
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Mücahit Atay
SON 10 MESAJI
Betta Köpük Ve Filtre
Merhaba, betta balığım köpük yapıyor benim de çok hoşuma gidiyor. Hem ben, hem de muhtemelen balık bu köpüklerin bozulmasını istemiyoruz. Fakat filtre (hem pipo hem şelale kullandım, şu an şelale kullanıyorum) açınca köpükler bozuluyor bu durum da hoşuma gitmiyor. Bunu engellemenin bir yolu var mı acaba?
Merhaba, betta balığım köpük yapıyor benim de çok hoşuma gidiyor. Hem ben, hem de muhtemelen balık bu köpüklerin bozulmasını istemiyoruz. Fakat filtre (hem pipo hem şelale kullandım, şu an şelale kullanıyorum) açınca köpükler bozuluyor bu durum da hoşuma gitmiyor. Bunu engellemenin bir yolu var mı acaba?
Betta Kuyruk Zayıflaması
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/237488/020320231334271.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/237488/240720232030181.jpg[/IMG]
Merhaba, göründüğü gibi 6 aylık balığımın kuyruğunda eskisine göre fark edilir bir zayıflama var. Bunun sebebi ve çözümü nedir acaba? Nasıl eski güçlü haline getiririm? Hareketleri gayet normal. Geçenlerde iki hafta iyi olmayan bir akvraryum şartlarında kalmak zorunda kaldı, ben başında duramadım o zaman belki ondan olmuştur ama nasıl tekrar eski haline gelir acaba? Rengi de gayet canlı, fotoğraflarda ışıktan dolayı farklı duruyor lakin renk sorunu da yok sadece kuyruğu incelmiş.
Tek balık yaşıyor, yaklaşık 55 litrelik akvaryum, heagen kum, ısıtıcı var filtre var alvaryumda yapay bir malzeme yok.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/237488/020320231334271.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/237488/240720232030181.jpg[/IMG]
Merhaba, göründüğü gibi 6 aylık balığımın kuyruğunda eskisine göre fark edilir bir zayıflama var. Bunun sebebi ve çözümü nedir acaba? Nasıl eski güçlü haline getiririm? Hareketleri gayet normal. Geçenlerde iki hafta iyi olmayan bir akvraryum şartlarında kalmak zorunda kaldı, ben başında duramadım o zaman belki ondan olmuştur ama nasıl tekrar eski haline gelir acaba? Rengi de gayet canlı, fotoğraflarda ışıktan dolayı farklı duruyor lakin renk sorunu da yok sadece kuyruğu incelmiş.
Tek balık yaşıyor, yaklaşık 55 litrelik akvaryum, heagen kum, ısıtıcı var filtre var alvaryumda yapay bir malzeme yok.
Beta Balığım Dişi Mi? Petshopa Sormayı Unutmusum
Hayır bu balık erkek
Hayır bu balık erkek
Beta
[EDIT]Mücahit Atay,2023-07-26 10:53:18[/EDIT]
[EDIT]Mücahit Atay,2023-07-26 10:53:18[/EDIT]
Betta Yem
[QUOTE=Tgceekz]Ben de bu yemden almak için araştırmıştım baya 1 hafta önce. Maalesef uzun bi süre 15 gramını bulamassınız hiçbir yerde yok o yüzden ben de mavi olanla pronun arasında kalmıştım. Aralarında pek fiyat farkı olmadığı için pro alayım daha iyi düşündüm ve 75 gram aldım. Bayatlama konusu hiç aklıma gelmemişti baya fazla ve durdukca bayatlayabilir bi öneriniz var mı acaba
Mavi olanın ana maddesi duyduğuma göre balık unuymuş pro olan daha zengin içeriklere sahip ve balığın renginide ortaya çıkarıyormuş.
Tropical markasının betta için yemlerinede bakabilirsiniz daha uygun fiyatları var çoğu kişinin bettaları da afiyetle beğenerek yiyormuş. Bende aldım hatta haftada bir vereceğim çeşitlilik olsun diye
[/QUOTE]
Aldığınız zaman size yeni yem gönderdilerse 1-2 yıl gibi bir süre kullanılabiliyor ama bildiğim kadarıyla 6 aydan sonra bayatlamaya başlıyorlar, özellikle iyi korunmadıysa kutu çok güneşte kaldıysa vs. yenilemek faydalı olabilir.
[QUOTE=Tgceekz]Ben de bu yemden almak için araştırmıştım baya 1 hafta önce. Maalesef uzun bi süre 15 gramını bulamassınız hiçbir yerde yok o yüzden ben de mavi olanla pronun arasında kalmıştım. Aralarında pek fiyat farkı olmadığı için pro alayım daha iyi düşündüm ve 75 gram aldım. Bayatlama konusu hiç aklıma gelmemişti baya fazla ve durdukca bayatlayabilir bi öneriniz var mı acaba
Mavi olanın ana maddesi duyduğuma göre balık unuymuş pro olan daha zengin içeriklere sahip ve balığın renginide ortaya çıkarıyormuş.
Tropical markasının betta için yemlerinede bakabilirsiniz daha uygun fiyatları var çoğu kişinin bettaları da afiyetle beğenerek yiyormuş. Bende aldım hatta haftada bir vereceğim çeşitlilik olsun diye
[/QUOTE]
Aldığınız zaman size yeni yem gönderdilerse 1-2 yıl gibi bir süre kullanılabiliyor ama bildiğim kadarıyla 6 aydan sonra bayatlamaya başlıyorlar, özellikle iyi korunmadıysa kutu çok güneşte kaldıysa vs. yenilemek faydalı olabilir.
Betta Yem
Merhaba, bettam için Attisons Betta "PRO" yem almak istiyorum. Daha önce aldığım aynısının pro olmayanıydı ve iyi bir yem. Fakat ben pro olanın 15 gramını bir türlü bulamadım stoklarda hep bitmiş. 70 gram satılıyor o da aşırı fazla, hem pahalı hem bayatlar. 15 gram olanını satan site biliyor musunuz acaba?
Merhaba, bettam için Attisons Betta "PRO" yem almak istiyorum. Daha önce aldığım aynısının pro olmayanıydı ve iyi bir yem. Fakat ben pro olanın 15 gramını bir türlü bulamadım stoklarda hep bitmiş. 70 gram satılıyor o da aşırı fazla, hem pahalı hem bayatlar. 15 gram olanını satan site biliyor musunuz acaba?
Bettamın Türü Ne?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/237488/020320231334271.jpg[/IMG]
Merhaba, erkek bir bettam var. Türünün crown tail (taç kuyruk) olduğunu düşünüyorum fakat emin değilim. Bilgilendirir misiniz lütfen? Teşekkürler.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/237488/020320231334271.jpg[/IMG]
Merhaba, erkek bir bettam var. Türünün crown tail (taç kuyruk) olduğunu düşünüyorum fakat emin değilim. Bilgilendirir misiniz lütfen? Teşekkürler.
Bettam Ayna
[QUOTE=Vailtailbeta]Öncelikle renkli kum yerine normal akvaryum kumu kullanmanızı öneririm . Dekor olarak da hindistan cevizi kabuğundan mağara , kök ve bitki eklemesi yapabilirsiniz . Ayrıca balığınıza ayna tuttuğunuzda aynadan kaçıyor mu ? Saklanma eğilimine geçiyorsa muhtemelen aynaya fazla maruz kalmış olabilir.[/QUOTE]
Teşekkürler, önerilerinizi dikkate alacağım. Bazen kaçıyor bazen hiç umursamıyor ama aslında çok çok az maruz kaldı aynaya. Hiç tepki vermeyince biraz denedim ama normalde çok nadir tutuyordum. Tekrar teşekkürler.
[QUOTE=Vailtailbeta]Öncelikle renkli kum yerine normal akvaryum kumu kullanmanızı öneririm . Dekor olarak da hindistan cevizi kabuğundan mağara , kök ve bitki eklemesi yapabilirsiniz . Ayrıca balığınıza ayna tuttuğunuzda aynadan kaçıyor mu ? Saklanma eğilimine geçiyorsa muhtemelen aynaya fazla maruz kalmış olabilir.[/QUOTE]
Teşekkürler, önerilerinizi dikkate alacağım. Bazen kaçıyor bazen hiç umursamıyor ama aslında çok çok az maruz kaldı aynaya. Hiç tepki vermeyince biraz denedim ama normalde çok nadir tutuyordum. Tekrar teşekkürler.
Bettam Ayna
[QUOTE=Vailtailbeta]
Ne sıklıkla ayna tutuyorsunuz ve akvaryum şartları ne ? Balığınızda son zamanlarda bir değişiklik gördünüz mü ? Akvaryumun ve balığın fotoğrafını eklermisiniz. Bunları bilmeden bir şey demek yanlış olur.[/QUOTE][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/237488/080220231250191.jpg[/IMG]
Merhaba, şu an akvaryumumun yanında olmadığım için mevcut fotoğraf gönderemiyorum. Bu eski fotoğraf, buna ek olarak 30 cm aydınlatıcı ve bir pipo filtre ekledim. Akvaryumun genişliği 60, boyu 40 cm. Balığımda son zamanlarda bir değişiklik yok, her zamanki gibi renkleri canlı ve normal düzeyde hareketli. Yemini de yiyor, ama aynaya tepkisiz hatta aynadan kaçıyor. Aynayı nadiren gösteriyordum, düzenli bir süresi yoktu, gösterdiğimde 1 dakika falan tutuyordum kabarıyordu.
[QUOTE=hakanyildiz06]Bitki eklemek isterseniz elodea bitkisi hediye edebilirim. Akvaryumunuzun yüksekliği ne kadar?[/QUOTE]
Merhaba, akvaryumumun genişliği 60, yüksekliği 40 cm ve aydınlatıcım mevcut fakat hem bilgisizliğimden hem de gittiğim yerde düzgün şekilde bitki önerisi yapılmadığından ve çok pahalı satıldığından dolayı alamamıştım. Mümkünse hediyenizi memnuniyetle kabul ederim, teşekkür ederim.😊
[QUOTE=Vailtailbeta]
Ne sıklıkla ayna tutuyorsunuz ve akvaryum şartları ne ? Balığınızda son zamanlarda bir değişiklik gördünüz mü ? Akvaryumun ve balığın fotoğrafını eklermisiniz. Bunları bilmeden bir şey demek yanlış olur.[/QUOTE][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/237488/080220231250191.jpg[/IMG]
Merhaba, şu an akvaryumumun yanında olmadığım için mevcut fotoğraf gönderemiyorum. Bu eski fotoğraf, buna ek olarak 30 cm aydınlatıcı ve bir pipo filtre ekledim. Akvaryumun genişliği 60, boyu 40 cm. Balığımda son zamanlarda bir değişiklik yok, her zamanki gibi renkleri canlı ve normal düzeyde hareketli. Yemini de yiyor, ama aynaya tepkisiz hatta aynadan kaçıyor. Aynayı nadiren gösteriyordum, düzenli bir süresi yoktu, gösterdiğimde 1 dakika falan tutuyordum kabarıyordu.
[QUOTE=hakanyildiz06]Bitki eklemek isterseniz elodea bitkisi hediye edebilirim. Akvaryumunuzun yüksekliği ne kadar?[/QUOTE]
Merhaba, akvaryumumun genişliği 60, yüksekliği 40 cm ve aydınlatıcım mevcut fakat hem bilgisizliğimden hem de gittiğim yerde düzgün şekilde bitki önerisi yapılmadığından ve çok pahalı satıldığından dolayı alamamıştım. Mümkünse hediyenizi memnuniyetle kabul ederim, teşekkür ederim.😊
Bettam Ayna
Merhaba arkadaşlar, bir aydır beslediğim bir erkek betta balığım var. Akvaryum gayet büyük, ısıtıcı, filtre gibi malzemelerini de yavaş yavaş tamamladım kaliteli yem aldım şu an yalnızca bitkisi yok. Balığın sağlık durumu da gayet iyi gözüküyor maşallah, yemini yiyor normal düzeyde hareketli, rengi canlı. Ama daha önceden ayna gösterince kabarıyordu, son bir haftadır umursamıyor bile, ayna görünce dönüyor baska tarafa gidiuor. O tarafa ayna koyuyorum oradan da gidiyor. Neden böyle oldu acaba?
Merhaba arkadaşlar, bir aydır beslediğim bir erkek betta balığım var. Akvaryum gayet büyük, ısıtıcı, filtre gibi malzemelerini de yavaş yavaş tamamladım kaliteli yem aldım şu an yalnızca bitkisi yok. Balığın sağlık durumu da gayet iyi gözüküyor maşallah, yemini yiyor normal düzeyde hareketli, rengi canlı. Ama daha önceden ayna gösterince kabarıyordu, son bir haftadır umursamıyor bile, ayna görünce dönüyor baska tarafa gidiuor. O tarafa ayna koyuyorum oradan da gidiyor. Neden böyle oldu acaba?
SON MESAJLAR
- 100 Lt Akvaryum İç Filtre koraykbl, 11:49
Filtreleme Seçenekleri - 20lt Öneri berensglam, 11:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Aquael Fzn Pro Serisi Şelale Filtre Jotunheim, 11:20
Malzemeler ve Yemler Forumu - Low Tech Bitkili Tankım 60*40*40 oktaydemir, 10:46
Akvaryum Tanıtımı - Aquatan Kullanımı Jotunheim, 10:16
Yeni Üye Forumu - 30 Litre Akvaryumda Hangi Balıklar Beslenir MasterChiefHakan, 10:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 150*50*60 Yan Sump Akvaryum Tavsiye mustafaG51, 10:00
Yeni Üye Forumu - Yavru Lapistesler Bu Şekilde Yaşar Mı koraykbl, 09:55
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Apistogramma Set :) AtlasPoyraz, 09:52
Akvaryum Tanıtımı - Ada 45p - Bitkili Bilinmezlik Gunlugu Serdariekrem, 09:37
Bitki Akvaryumları Tanıtımı - Akvaryum Suyu Kötü Koku lepistes5994, 09:20
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Boyutu Ve Saldırganlık İnci Kefali, 07:28
Yeni Üye Forumu - Yılanbaş Balıklarım Ve Üretim Hikayeleri Street Parrot, 01:07
Diğer Tatlı Su Canlıları - Bitkilerde Sorun Vakg, 01:01
Bitki Akvaryumları Genel - Sarı Prenseslerde Sürtünme Jasuo, 00:34
Yeni Üye Forumu - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Tata, 23:49
Güney Amerikan Cichlidleri - Sarı Prenses Batu61k, 23:23
Yeni Üye Forumu - Su Kaplumbağası Mantar Hastalığı Cyber_Scout, 23:22
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Japon Balığım Dipte Hareketsiz Duruyor KaanE, 23:06
Hastalıklar ve İlaçlar - Mutlu Bettam Sirri42, 22:24
Akvaryum Tanıtımı - Bitki Yaprakalrı Eriyor İnci Kefali, 22:15
Yeni Üye Forumu - Safkan Velifera MertSoyumert, 22:11
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Cüce Vatoz İçin Akvaryumda Yosun Yaptırma HydroLeaf, 21:50
Yosun - 75 Litre Bitkili Akvaryum Cyber_Scout, 21:44
Akvaryum Tanıtımı - Beta Akvaryumu Kurulumu MelikeAk, 19:57
Yeni Üye Forumu - Sıfırdan Akvaryum Ve Kaplumbağa Begumtar, 19:52
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Görselde Ki Akvaryumda Beta Beslenir Mi? koraykbl, 19:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumda Çözülemeyen Tanin Problemi Cyber_Scout, 19:14
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Mukus Dokusu Ehtiyar, 19:11
Hastalıklar ve İlaçlar - 150 Lt Akvaryum İçin Filtre Seçimi Fuat.52, 18:38
Filtreleme Seçenekleri - Betta Kuyruk Erimesi osmansen22, 18:34
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bartın Ulus, Uluçay Biyotopu eackgzz, 17:15
Akvaryum Tanıtımı - 120-140lt Akvaryum Kurulumu İçin Tavsiye Orhan76, 16:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Nano Riparium Tarzı Beta Tank-sığ Su Tropik Gölet AtlasPoyraz, 13:03
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryuma Canlı Önerisi HydroLeaf, 13:02
Bitkili Akvaryum Canlıları - L144 Vatozum Hakkında Bilgi Cyber_Scout, 11:20
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beta Balığında Kuyruk Kısması Ve Renk Solması Cyber_Scout, 11:11
Yeni Üye Forumu - Akvaryumum Patlar Mı? tailgunV2, 10:30
Yeni Üye Forumu - İhtimaller Ve Uzun Soluklu Bir Macera AtlasPoyraz, 09:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Hastalık MelikeAk, 08:30
Hastalıklar ve İlaçlar - Ne Beslesem? - 150 Litre Samnastrp, 07:57
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - **paludaryumun Gizli Bahçesi** SahinTaskin, 07:25
Akvaryum Tanıtımı - Red Head Tapajos Yavru Alma Hakkında Özgür Özaydın, 05:16
Güney Amerikan Cichlidleri - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Kaftan, 04:31
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Cüce Vatoz Yavruları Avcı06, 02:21
Yeni Üye Forumu - Başka Balıkla Beta berensglam, 01:04
Labirentliler - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 00:50
Akvaryum Tanıtımı - 150 X 50 X 55h Tank İçin Dış Kule Tasarımı Safrane42, 23:22
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Beyaz Solucanlar Taha Yanık, 23:08
Omurgasızlar - Çözemediğim İkinci El Fluval 406 Sorunu Hakkında neomeo, 22:55
Malzemeler ve Yemler Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 11:49
- Hongsloi-candidi Ve Triple Red German Bred AtlasPoyraz 11:47
- Grindal Kültür AtlasPoyraz 11:47
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 11:45
- Değişik Renk Ve Boylarda Karides Alpkagan26 11:36
- Bitkiler, Kırma Karides, Lepistes (2+cm.) Ehtiyar 11:29
- Mikrofex & Sirke Kurdu & Su Piresi & Mikrokurt scorpion26 11:18
- Katil Saly. & Sakura & Sarı & Ramshorn & Java Moss scorpion26 11:18
- Leleupi & Brichardi scorpion26 11:18
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 11:12
- Su Piresi+ Yeşil Su & Infusoria & Yetişkin Artemia Amati340 11:12
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 11:12
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 11:12
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 11:12
- Ramshorn Salyangoz yns325 11:07
- L144 Tülden Olma Düz Kuyruk Çiftler yns325 11:07
- Java Moss , Java Fern Filizleri Miller 10:57
- Rasbora Arıyorum Miller 10:57
- Hemichromis Exsul Yavrular... Nadir Tür... onuribrahim 10:24
- Özel Tür Lepistesler FULL RED MEHMET 09:51
- L144 Longfin Mavi Göz Vatozlar Mükemmel Kan Hattı FULL RED MEHMET 09:51
- Akvaryum Sıfır Sump Filtre FULL RED MEHMET 09:51
- 4’lü Set Akvaryumlar FULL RED MEHMET 09:51
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 09:47
- Mangrow Üstü Anubiaslar, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 09:47
- Betta Çiftleri, Süper Red Erkek Vatoz, Sterbai nikon_ 09:47
- Super Red Tül Kuyruk Damızlık Çift DTkadir 09:44
- Caridina Serratirostris ( Ninja Karides) dream07 09:33
- Akvaryum Kumu (katışıksız Midye Kırığı Kum) dream07 09:33
- Hobiye Son. Malzemelerimi Satıyorum. Güncellendi. osmandbnl 09:22
- Özel Tür Japon Blue - Son 10 Çift osmandbnl 09:22
- Armatür Boş Kasa Mehmet Yavuz 09:21
- İzmir Corydoras Panda Ve Corydoras Sterbai Özgür7 09:13
- Tetra Ht 100 Isıtıcı 750 Tl Özgür7 09:13
- Koleksiyon Luk Endler Ve Guppy Varyeteleri Lotus88 08:37
- Canlı Yemler. Lotus88 08:36
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 08:08
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 08:08
- Karides , Salyangoz . gyunda 08:08
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 08:08
- Karides Türleri karidesrehberi 08:08
- Anubias - Bucephalandra - Moss Çeşitleri karidesrehberi 08:08
- Fanlı Akvaryum Soğutma Termostatlı karidesrehberi 08:08
- Lepistes,aymoly,plati,vatoz,mickey Mouse Plati EKAR 08:05
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 08:05
- Microfex Kültürü sefailgaz 07:17
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 07:07
- Apistogramma German Bred Triple Red Samoo 07:02
- Çeşit Çeşit Kusursuz Akvaryum Malzemesi Samoo 07:02
- Orionled D Serisi Rgbw 60cm Işık paxal 06:50
KULLANICILAR
- 131 Online Kullanıcı, 74 Üye
Online Kullanıcılar
TuRKeR,
MuratOzdemir,
EmreCev,
Jeveux,
Kitapkurdu,
mustafaG51,
Benjamin66,
egijfz,
harun46,
sina cen,
Orhan76,
Celikahmet288,
Sercan10,
Koksal Gurkan,
rcnkr28,
oktaydemir,
ercane,
Maiestas,
pitsem,
koraykbl,
leventrs,
Malawi34,
-RBG-,
mrah,
Mikail Erdoğan,
Kuduoglu,
Umt61,
Jotunheim,
MiSoSiKiaN,
erdalakçay,
karidesrehberi,
emrepablo11,
ufukkisikk,
ciways,
Furcifer,
darkaura,
falconx,
KANARYACI,
Smart Way_xtpr,
ilgazugurluer,
muzunman,
ka2n,
EKAR,
kambortam,
Dogukankun,
Yücel BOZDEMİR,
fikret43,
K0L0Ni,
osmandbnl,
Balikcidede,
abunil,
metalhead,
secy,
Sed16,
Laetacara,
scorpion26,
Bysam,
Amati340,
Sirri42,
erimgorgulu,
koagulant,
oguzozt,
pilatin,
serc1985,
İnci Kefali,
yns325,
cemilcolak,
SalihNarci,
uyelik269,
Akvarist Hoca,
Ramboy,
BerkaySahin,
W4RM,
veisveis,
yldrmali,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.