ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
carnageblue
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Ekim 2010 11:46
Son Ziyaret:
06 Aralık 2010 10:25
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Tevfik Başlı
Doğum Tarihi:
03 Mart 1983
Yaş:
41
İl:
Eskisehir
Meslek:
Eğitmen Balıkadam
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Tevfik Başlı

SON 4 MESAJI

ilginç canlı
Karidese benzer bir canlı değil bende ilk defa karşılaşıyorum iyi huylumu kötü huylumu tam bilemiyorum fakat örümceğe benzer tavırları var karidesleri avlamaya çalışıyor gibi.
ilginç canlı
Arkadaşlar karides akvaryumumda görmüş olduğum bu canlının ne olduğunu bilen varsa sevinirim.2,5cm civarında örümcek gibi davranıyo hızlı hareket ediyo yardımcı olursanız sevinirim.
Kiraz Karides
Eğer karides beslemek istiyorsanız o akvaryumda balık olmamalı...karides yavruları her balık türü için açık hedeflerdir...benim tavsiyem akvaryumunuzda değişiklik yapmak ilk olarak bir adet hava taşı ve pipo filtre karidesler akıntıyı hiç sevmez...2. olarak bol bol bitki java moss-nano cuba gibi üremesi ve yayılması hızlı olan bitkiler vede yavrular için barınak görevini üstlenir mango kökü aynı şekilde ve su üstü bitkileri su mercimeği yada pistia...yemleme konusundada haftada bir kez dip yemi havuç salatalık gibi besin uygulaması yeterli olucaktır..
Yem yememe ve ürkeklik
Bu şekilde davranmalarının bir çok nedeni olabilir...tankın yetersizliği-dişi erkek oranı bu türde sıkıntılara neden olabilir fakat balık yem yemiyorsa zaten ölür mutlaka sizin farkında olmadığınız zamanda besleniyolardır...ama yardımcı olarak sıvı vitamin takviyesi yapılabilir,ve sık yapılan dip çekimide balıklarda ürkekliğe neden olabilir dip çekimi yapıcağınız zaman akvaryum ışıklarını kapatıp balıkları ürkütmeyecek şekilde yapmanızı tavsiye ederim...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.