ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Mehmet Kursat
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Şubat 2013 11:40
Son Ziyaret:
16 Ağustos 2013 14:33
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mehmet Kürşat
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Adana
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mehmet Kürşat Siverekli

SON 6 MESAJI

Duboisi Maswa Kolonim
Kardeşim balıkların ve akvaryumun on numara, duboisi maswa kolonin fotoğrafta ayrı bir güzel canlı görmek daha da güzel. Adana'da olan kesinlikle Bora'nın akvaryumunu görmeli derim. Güle güle kullan. MAŞALLAH
korkak ilangilerim
[QUOTE=sedat0144]Tek çözüm ver bence, uygulamalı ve başarılı olunmuş. Akvaryumunuza 5-6 adet yunus veya sarı prenses atın. Ve en fazla 8-10 dakikada çözüme ulaştığını göreceksiniz.[/QUOTE]

Evet kesinlikle bende de durum aynıydı red rainbow kantalamba var. Balıklar sürekli ürkek kaçar halde yem atıyordum taşların arkasına kaçıyorlardı. Amcaoğlunun yukarıdaki önerisi bende faydalı oldu. Ben çözüm buldum kesinlikle öneririmde faydasını göreceksiniz
F0 Bulu Point "Artık Bursadalar"
 
[QUOTE=Mehmet Kursat]Foto'da da güzel çıkmış ama canlı canlı daha güzel görünüyorlar. İzlemesi gerçekten keyf veriyor özellikle yemleme olayında balıkların hareketleri ve yem almaya gelişleri on numara, akvaryumun önüne at bir sandelye bütün stresi orada bırakır kalkarsın :) 

Bu arada yavruluk imalatına da başlamışsın benim balıklar da büyüdüğü zaman ya bana da yaparsın :) yada senin yavruluğa el koyarım :) 
[/QUOTE]
 
[QUOTE=sedat0144]Amcaoğlu, foruma üye olduğunuda hiç söylemedin alacağın olsun. Sen yavru kantalamabaları büyüt hele önce. Vakti gelince sana veririm yavruluğu. Bıcırıklarıma iyi bak sana emanet.
[/QUOTE]

Sürpriz yapayım dedim. Bu yavru kantalambalar bir büyüse zaten, o günleri görecek miyiz bakalım.  zormuş yavru balık büyütmek. Bıcırıkların iyi maşallah günde 4 defa yemleme iki güne bir proteinle besleme cumartesileri su değişimi hepsi tamam. Bakımları iyi. 
Bülent ÖNER2013-02-19 22:03:37
Red Rainbow Kantalamba
Balıkların yanında fazla vakit geçiremiyorum oda da biraz sakin fazla girip çıkan olmuyor belki ondan olabilir. Şimdi arkadaşımdan 8 tane  yunus balığı aldım alışsınlar diye onlarla biraz ilerleme kat edecem gibi duruyor. Zamanla umarım bu sorundan kurtulurum.

Cevaplarınız içinde teşekkür ederim
Mehmet Kursat2013-02-19 15:29:45
Red Rainbow Kantalamba
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 1,5 aydır red rainbow kantalamba balıklarım var. İlk başlarda daha akvaryuma alışmadığını düşünerek pek fazla kafama takmıyordum fakat son günlerde ciddi anlamda rahatsız oluyorum. Sorunum balıklar sürekli yanlarına gittiğim zaman taşların arkasına saklanıyorlar ve yem attığım zaman bir köşede öyle bekliyorlar hiç yukarı çıkmıyorlar. Bu problemle karşılaşan var mı? Ne yapmam gerekiyor tavsiyelerinizi bekliyorum
Teşekkürler
F0 Bulu Point "Artık Bursadalar"
Foto'da da güzel çıkmış ama canlı canlı daha güzel görünüyorlar. İzlemesi gerçekten keyf veriyor özellikle yemleme olayında balıkların hareketleri ve yem almaya gelişleri on numara, akvaryumun önüne at bir sandelye bütün stresi orada bırakır kalkarsın :) 

Bu arada yavruluk imalatına da başlamışsın benim balıklar da büyüdüğü zaman ya bana da yaparsın :) yada senin yavruluğa el koyarım :) 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.