ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ceyhan28
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Temmuz 2013 17:02
Son Ziyaret:
13 Ekim 2013 23:30
Toplam Mesaj:
19 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ceyhan harmanşa
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Giresun
Meslek:
sigortacı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ceyhan harmanşa

SON 10 MESAJI

SARI PRENSES YUMURTA TEDBİRİM SİZCE NASIL
tavsiyeniz için teşekürler. dediğinizi uyguladım hadi hayırlısı 
SARI PRENSES YUMURTA TEDBİRİM SİZCE NASIL
ayhan bey umarım alırım bu sefer yavru. balığı ayırdığımda camlara vurduğunu gözlemledim. etrafını kapatınca bundan vazgeçti bu yüzden yaptım aslında 
SARI PRENSES YUMURTA TEDBİRİM SİZCE NASIL
merhaba serkan bey. evet dedikleriniz doğru. ben balığın yavrularını alıp ana tanktaki yavruluğa koyarım yavru çıktığı zaman. bugün 5. gün oldu bakalım. balık gayet rahat gibi görünüyor. daha önce rengi gitmişti ve kolları kanatları hep yolunmuştu. öyle bir sıkıntı yok çok şükür şu an.. umarım yavruyu bu sefer alırım hayırlısıyla :)
SARI PRENSES YUMURTA TEDBİRİM SİZCE NASIL
merhabalar öncelikle çok teşekkür ederim yorumlarınız için.. balıkların ben yaklaşınca kaçıştığını gördüm ve bende benden dolayı sitres yapmasın diye karanlığa aldım.

balığı erkek balık hırpalıyordu sanırım ve diğer dişilerin nedense ağzına daldığını gördüm. ben yeni su koymamın nedeni ph dengesinin aynı seviyede olmasını istediğim için. yani mercan kırığı ph dengelediği için tercih edilirmiş bu yüzden kullanılmış su kullanmak istemedim. 


2 tane filtrem olmadığı için ana tanka bağlı olarak çalışıyor dış filtrem. Bu yüzden ufak akvaryumdaki balığın gerek duymadığını düşündüm.  



emre bey bu ilk değil yaa malesef. diyorum ya 3 aydır 2 yetişkin balığım 4-5 gün yumurta tutup atıyor devamlı. Tek yapmadığım şey bu olmuştu. umarım bu ayırma işlemi işe yarar..

içerisinde fazla fazla saklanma yerleri var. 2 tane küp var onun içine giriyordu baktığımda. 
SARI PRENSES YUMURTA TEDBİRİM SİZCE NASIL
MERHABALAR. YAKLAŞIK 3 AYDIR DEVAMLI SP LERİM yumurta atıyor. bana dış filtre al dendi kayalarla takfiye yapmam gerektiği söylendi fakat hiçbiri fayda etmedi. herseyi eksiksiz yaptım dış filtre vs hepsini aldım. 
      Son çare olarak balığım dün ymurta aldı ve bu sefer balığımı 40 lt olan akvaryuma ısıtıcı ve hava otoru ile koydum. içini büyük kayalar ve kırık küplerle takfiye ettm. Şimdilik hiçbir sorun yok balığım gayet sakin davranıyo. Ayrıca akvaryumun 4 bir yanını beyaz naylon ile kapattım ve karanlık ortamda duruyor. Suyunu yeni doldurdum ve 1-2 saat dış filtre ile filtrasyon yaptım. 
  
Size sorum balığım daha yumurta atarmı ? başka ne yapmam gerekir.? çünki çok mahf etti beni 3 aydır. çok harcama yaptım artık yavru almak istiyorum. Ayrıca suyuda 15 gün içinde hiç değiştirmelimiyim?

Ana tankta biraz silis kum mevcut. bana mercan kırığı tavsiye ettiler. bu konuda yardımcı olabilecek olursa mesaj atabilir yada yorum..

1e 5d 4yavru 
1
ANA TANK(2 tne orta boy küp mevcut şu an )
2
3
ceyhan282013-09-06 17:50:39
Akvaryum Dekorasyonu
CAnlı bitki alsan seni beni herkesi aşar yok lambası yok kumu yok vitamini. En iyisi ay taşı makarna taş gibi taş alabilirsin ufak ufak.Ayrıca parça parça led ışık alsan çok harika durur. Onur Nergiz2013-08-07 14:09:08
Deniz kumu
MERHABALAR. BENCE DENİZ KUMUNA ASİT DÖKÜN Bİ PARÇASINA. EĞER KABARCIKLAR ÇIKMIYORSA SALINIM YAPMIYOR DEMEKTİR. KULLANABİLİRSİNİZ. BEN KULLANIYORUM ÇOK DA GÜZEL GÖRÜNÜYOR ŞAHSEN ;)
Ağzı yavrulu Yaşayan kaya ölmek üzere sizce ne yapmalıyım?
Merhabalar. Benimde sarı prenses öyleydi ölecek sandım elime alıyordm hiç hareket etmiyordu. Bana kalsa sizinki de strest yapmışa benziyoR. Yavruları atınca normal haline döndü. Siz yinede dokunmayın balığa umarım yavrudan sonra kendini toplayacaktır. Ayrıca su değişimini yapmayı unutmayın..
Çoçuk havuzunda lepistes
Aynısı benm küçük kardeşim için aldık iyice şişirin onu. Tek dayanmaz noktası tabanı. Tabanı ince plastik. Koyacağınız yere dikkat edin pürüzsüz olsun ve asla sürümeyin yeter. Hersey yapılabilir sanırım :)
110 lt AKVARYUMA DIŞ FİLTRE TAVSİYE EDİN BANA
Yorumumuz için teşekkürler dediklerinize bi bakacam bakalım fiyatıda makıul mu :)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.