ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
feci61
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
29 Ekim 2011 22:57
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
furkan can
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Trabzon
Meslek:
Paramedik
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Furkan CAN /Trabzon Akvaryum-Minik Patiler-
SON 9 MESAJI
Bemiks Kompoze Ampul
arkadaşlar bemiks kompoze yi lepisteslerim için kullanmak istiyorum nasıl kullanmalıyım akvaryum 100 lt şimdiden teşekkürler
arkadaşlar bemiks kompoze yi lepisteslerim için kullanmak istiyorum nasıl kullanmalıyım akvaryum 100 lt şimdiden teşekkürler
Deniz anası bakımı ve yetiştiriciliği
--Bende özellikle deniz anasına geçmeyi planlıyorum.Anlatım için teşekkürler ama bizim bir komşumuz var bu kadar detaya girmiyor bakarken ve hatrı sayılır yıldır bım işi yapıyor.7 Mİ 8 Mİ NE İŞTE.Tek sorun suyu insanlara zarar veriyormuş.cildin en üst tabakasına dedi araştırma yapmış sanırım.Bu doğrumudur acaba??
--Bende özellikle deniz anasına geçmeyi planlıyorum.Anlatım için teşekkürler ama bizim bir komşumuz var bu kadar detaya girmiyor bakarken ve hatrı sayılır yıldır bım işi yapıyor.7 Mİ 8 Mİ NE İŞTE.Tek sorun suyu insanlara zarar veriyormuş.cildin en üst tabakasına dedi araştırma yapmış sanırım.Bu doğrumudur acaba??
Filtre Seçiminde Kararsızım !
-
Arkadaşım şelale filtreyi bende öneririm.Akvaryumun için uygun olacaktır.Dedikleri gibi kaliteli marka tercih et ve tabiki de şelale filtreyi yüksek akvaryumlara kullanma yararını göremezsin.Birde bu şelalelerin iç motor temizliği çok zor oluyor bunu da göz önünde bulundur.TEŞEKKÜRLER.
-

Şelale filtre
-Gerçekten Şelale Filtre güzel bir filtre.Kendi kanaatimce diyorum ben çok çok memnunum ne ses var ne yer kaplıyor.Güzel mantıklı bir karar olur destek mahiyetinde de olsa akvaryumunuzun suyu cam gibi olur.Ama özellikle şelale filtre tecrübeleri olan biri olarak iyi bir markayı terih etmeniz çok daha mantıklı.Sistemleri aynı olsa da işleyişleri farklı olabiliyor ve buda çok etkili bir faktör.
Saygılar
-Gerçekten Şelale Filtre güzel bir filtre.Kendi kanaatimce diyorum ben çok çok memnunum ne ses var ne yer kaplıyor.Güzel mantıklı bir karar olur destek mahiyetinde de olsa akvaryumunuzun suyu cam gibi olur.Ama özellikle şelale filtre tecrübeleri olan biri olarak iyi bir markayı terih etmeniz çok daha mantıklı.Sistemleri aynı olsa da işleyişleri farklı olabiliyor ve buda çok etkili bir faktör.
Saygılar
Şelale Filtre Süngeri
[QUOTE=rheme]Herhangi bir sorun teşkil etmez sanırım atman şelale filtreniz var bu filtrelerde filtrasyon özel kartuj tarafından yapılıyor.Siz kendinizde buna benzer malzemeleri dizerek filtrasyon sağlayabilirsiniz.Yine bu kartujlar piyasada satılıyor alıp yenisini koyabilirsiniz.[/QUOTE]
-Konuyla alakalı öğrendiğim bi bilgiyi aktarayım.O bahsettiğim tabla karbon haznesiymiş ve suyun biyolojik tamizliğinde rol alıyormuş.Yani asıl sünger onun yanındaki o haznenin su pisliğini çekmekte bir yararı yokmuş, teşekkürler.
[QUOTE=rheme]Herhangi bir sorun teşkil etmez sanırım atman şelale filtreniz var bu filtrelerde filtrasyon özel kartuj tarafından yapılıyor.Siz kendinizde buna benzer malzemeleri dizerek filtrasyon sağlayabilirsiniz.Yine bu kartujlar piyasada satılıyor alıp yenisini koyabilirsiniz.[/QUOTE]
-Konuyla alakalı öğrendiğim bi bilgiyi aktarayım.O bahsettiğim tabla karbon haznesiymiş ve suyun biyolojik tamizliğinde rol alıyormuş.Yani asıl sünger onun yanındaki o haznenin su pisliğini çekmekte bir yararı yokmuş, teşekkürler.
şelale filitre sesi
[QUOTE=karaağaç]Şelale sistemi olduğu için su suya çarpıyor. çarpmazsada oksijen az oluyo bu yuzden su sesi geliyo acaba sadece akıntı yapsam yeterli olur mu. [/QUOTE],
-Bir hava motoru seti alarak bu oksijenlenme sorununu çözmüş olursunuz.Akıntı şeklinde olmasına dikkat edin çünkü suyun devir daim hızını ve dolaylı olarak da temizleme gücünü azaltmış olursunuz.AMA SİZ SU SEVİYESİNİ YÜKSELTİN İSTER İSTEMEZ AKINTIYA DÖNÜŞECEKTİR.Ses kesilir ve bir hava motoruyla da oksiyen sorununu çözersiniz.
[QUOTE=karaağaç]Şelale sistemi olduğu için su suya çarpıyor. çarpmazsada oksijen az oluyo bu yuzden su sesi geliyo acaba sadece akıntı yapsam yeterli olur mu. [/QUOTE],
-Bir hava motoru seti alarak bu oksijenlenme sorununu çözmüş olursunuz.Akıntı şeklinde olmasına dikkat edin çünkü suyun devir daim hızını ve dolaylı olarak da temizleme gücünü azaltmış olursunuz.AMA SİZ SU SEVİYESİNİ YÜKSELTİN İSTER İSTEMEZ AKINTIYA DÖNÜŞECEKTİR.Ses kesilir ve bir hava motoruyla da oksiyen sorununu çözersiniz.
Şelale Filtre Süngeri
Benim bitane şelale filtrem var saatte 500 ltre su deviri yapacak gücü var büyük değil yani.Sorum şu arkadaşlar içerisinde bir beyza ince süngerden bir tabla var ve onun içinde de içerisinde minik minik lastikler var delikli bir plastiğpe yapıştırılmış, lastikler plstik ile sünger arasında. Bu tablanın arkasında da bildiğimiz filtre süngeri var o beyaz tablayı çıkartsam ne olur arkadaşlar yada çıkartmamam gerekiyorsa ne işe yarıyor bana dermisiniz?
Saygılar
Benim bitane şelale filtrem var saatte 500 ltre su deviri yapacak gücü var büyük değil yani.Sorum şu arkadaşlar içerisinde bir beyza ince süngerden bir tabla var ve onun içinde de içerisinde minik minik lastikler var delikli bir plastiğpe yapıştırılmış, lastikler plstik ile sünger arasında. Bu tablanın arkasında da bildiğimiz filtre süngeri var o beyaz tablayı çıkartsam ne olur arkadaşlar yada çıkartmamam gerekiyorsa ne işe yarıyor bana dermisiniz?
Saygılar
Şelale Filtre mi yoksa diğer tür iç filtreler mi
- Ben bu soruyu kendimi bilgilendirmek için soruyorum işin açıkcası.Şelale filtre her yönden iyi bana göre.
- Hem sessiz (güçlü olmasına rağmen) su deviri çok güzel ve yer kaplamıyor. Ama sanırım sandığım kadar iyi temizlik yapmıyormuş
Soru gayet açık ve net arkadaşlar bu işin uzmanları hocalarım 50 ltrelik bir tanka ne tür filtre mantık açısından daha uygun olur? Teşekkürler
- Ben bu soruyu kendimi bilgilendirmek için soruyorum işin açıkcası.Şelale filtre her yönden iyi bana göre.
- Hem sessiz (güçlü olmasına rağmen) su deviri çok güzel ve yer kaplamıyor. Ama sanırım sandığım kadar iyi temizlik yapmıyormuş
Soru gayet açık ve net arkadaşlar bu işin uzmanları hocalarım 50 ltrelik bir tanka ne tür filtre mantık açısından daha uygun olur? Teşekkürler
Komple Akvaryum Yapımı ( Yeni Resimler 1)
Kaç gün sürdü acaba ? Çok güzel gerçekten.
Kaç gün sürdü acaba ? Çok güzel gerçekten.
SON MESAJLAR
- 75 Litre Balık Önerisi mustafa191, 22:10
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Kurulumu Taha60, 22:08
Yeni Üye Forumu - Beta Balığı Yardım Sadel, 21:48
Yeni Üye Forumu - İzmir Ve Çevresinde En İyi Bitki Nereden Bulurum? SrknGdkl, 21:38
Bitki Akvaryumları Genel - Su Piresi cagrikarabas, 21:31
Omurgasızlar - Betta Sorority (100x40x40) KaanE, 21:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bu İlaç L144 İçin Verilir Mi? Taha⚡, 21:24
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Balığımın Cinsi Nedir? Oldestblack, 21:17
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım akvryumbaliklazm, 21:07
Güney Amerikan Cichlidleri - Astronot Yem Yememe Problemi emreyz, 21:02
Yeni Üye Forumu - Akvaryumuma Hangi Balığı Almalıyım? ErenLeclerc, 20:41
Yeni Üye Forumu - Ilk Beta Baligim Hakkinda yrnks, 20:07
Yeni Üye Forumu - Monodactylus Argenteus (mono) Sorusu Alpbaba, 19:28
Acı Su Balıkları - Yeni Akvaryum Kurulumu Damy97, 18:02
Akvaryum Tanıtımı - Eriyen Ve Sararan Yapraklar CoryCory, 15:58
Bitki Akvaryumları Genel - Nası Bir Akvaryum Yapmalıyım koraykbl, 15:39
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Başlayanlar Hangi Tür Balığı Beslemeli ? Orhan76, 15:38
Yeni Üye Forumu - Yeni Bitkili Akvaryum Sena08, 15:28
Akvaryum Tanıtımı - Tamamen Doğal Akvaryum Kurulumu Hobimus, 15:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Mikolji Nin Neon Tetra Biyotopu Farkı Hobimus, 14:25
Amerikan Tetraları - Cins Ve Cinsiyet Orhan76, 12:55
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Lepistesimi Yavruluğa Almalımıyım ? Cyber_Scout, 12:24
Canlı Doğuranlar - Bu Kayalar Nedir? Kolonimaker, 12:22
Yeni Üye Forumu - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Orhan76, 11:41
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Yeni Akvaryum Orhan76, 11:24
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Sıfırdan Ciklet Akvaryumu Kuracağım. Tavsiye Lazım Orhan76, 11:19
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Canlıları Ve Ürünleri İçin Güvenilir Site mutlubaba, 10:51
Yeni Üye Forumu - Japon Balığımın Yem Düzeni Orhan76, 10:47
Malzemeler ve Yemler Forumu - 75 Litre Akvaryum İçin Tüm Sorularım Orhan76, 09:22
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Bonny Karidesli Akvaryumda Kullanılır Mı ? Kuro, 08:47
Hastalıklar ve İlaçlar - Ciklet Balığı Hakkında Bilgi İstiyorum Emkadenim, 03:10
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Yavruları cagrikarabas, 02:30
Canlı Doğuranlar - Lepistes Yavruları Ne Zaman Ana Tanka Bırakılmalı ? cagrikarabas, 02:25
Canlı Doğuranlar - Bitkili Akvaryum Yosun Sorunu onur225, 01:30
Yeni Üye Forumu - Bu Salyangoz Yararlımı Zararlımı ? KaanE, 01:22
Diğer Tatlı Su Canlıları - Kurduğum Yeni 60 Günlük Akvaryum cagrikarabas, 01:14
Akvaryum Tanıtımı - 325lt+325lt Yeni Başladım Akvaryum Kurulumu Destek Kolonimaker, 23:19
Yeni Üye Forumu - Akvaryum 3'ü 1 Arada MCY4, 23:18
Akvaryum Tanıtımı - Kartuşlu Filtre ali, 23:02
Yeni Üye Forumu - Killifish onuribrahim, 21:43
Makaleler ve Tercümeler - Kılıç Kuyruk Balığıma Ne Oldu Ucurucuruk, 21:42
Hastalıklar ve İlaçlar - Japon Balığı Ölümü Nedendir? ali, 21:06
Hastalıklar ve İlaçlar - 30 Litre Mini Tankta Hangi Hayvan Beslenmeli? UEK, 20:49
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Axolotl Akvaryumu İçin Öneri flanormimar, 20:48
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - T. Tetramın Kafasında Çıkan Şey Nedir? Ouuz, 20:32
Hastalıklar ve İlaçlar - Tabana Dere Çakılı (2-3cm) Olurmu ? Aqua_06, 19:03
Yeni Üye Forumu - Apistogramma Set :) AtlasPoyraz, 18:57
Akvaryum Tanıtımı - Co2 Sistemi İçin Tavsiye Ehtiyar, 16:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 220*65*65 Yırtıcı Tank Balık Önerileri cichlaocellaris, 16:15
Yeni Üye Forumu - Kafamdaki Ph İkilemi Orhan76, 15:24
Bitkili Akvaryum Canlıları
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 21:30
- Damızlık Maulana Ve Blue Neon Cigled ( Usisya ) serdar131977 21:30
- Power Led Ve Aliminyum Soğutucu Ve Dijital Ph Metr serdar131977 21:30
- Malawi Erkekleri AlisBaba 20:59
- Yellow Tuxedo AlisBaba 20:59
- 80.40.40 Ultra Clear 45kesim+ Lake Dolap Full Set Cihanmir 20:53
- Ultra Clear Akvaryum Ve Tüm Malzemeler husumut 19:43
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 18:22
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 18:22
- Sümbül, Şemsiye ternapi 17:40
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 17:04
- Boy Boy Kribensisler Koksal Gurkan 16:58
- L183-trifasciata Karides Omer901 16:55
- Sıfır İç Filtre Ler Gursoyhasan 15:32
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 15:13
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 15:13
- Tailand İthal Halfmoon & Fil Kulak Ve Plakat Bett betta.ist 14:16
- Bloody&mavi Melek&sarı Ateş&siyah Gül&çikolata Kar betta.ist 14:16
- Sumplı Pipo Filtre Sıfır betta.ist 14:16
- Artemia & Microfex & Grindal Kurt betta.ist 14:16
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 14:13
- Siyah (özel Tür) Çizgili Ve Altın Elma Salyangozu GOLDFISH 14:13
- Akvaryumları Boşaltıyorum metsi 13:53
- Akvaryum 30*30 metsi 13:53
- Kökler Ve Bitkiler Mikail Erdoğan 13:46
- Akvaryum Adına Her Şey Komple Akvaryum Malzemeleri Mikail Erdoğan 13:46
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 13:18
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 13:18
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 13:16
- Green Laser Ve Weıtzmanı Dişi Arıyorum Corydoras.gram 13:08
- Damızlık Panda Corydoras Corydoras.gram 13:08
- Corydoras Melanistius Arıyorum🕶🕶🕶 Corydoras.gram 13:08
- Jbl E902 Dış Filtre ibrahim_ 13:04
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 12:59
- 🌲 Cüce Vatoz,christmas Moss,subulata,mikra,saz 🌲 F13K 12:59
- Discus, Oranda, Melek, Cüce Vatoz F13K 12:59
- Mobilyalı İthal Akvaryum 80 Cm X50 FrkMbuna 12:44
- Saulosi Coral Red FrkMbuna 12:44
- Boyu İthal Akvaryum Seti Ve Malzemeler musatürk 12:34
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 12:13
- Su Piresi+ Yeşil Su & Infusoria & Yetişkin Artemia Amati340 12:13
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 12:13
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 12:13
- Full Set Hobi Sonu harunefe 11:50
- Seachem Purigen harunefe 11:50
- Bitki , Sıvı Gübre , Exel , Ramshorm CevdetSERBEST 11:43
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 11:43
- Moss Teli , Moss Rafı, Karides Yuvası CevdetSERBEST 11:43
- Grindal Set Ve Mikrofex AtlasPoyraz 11:32
- Eheim Professionel 4+ egedin 11:17
KULLANICILAR
- 107 Online Kullanıcı, 58 Üye
Online Kullanıcılar
Yece,
husumut,
HaydarGul,
AtlasPoyraz,
Dogukankun,
emreyz,
Nickim10Harf,
lenux,
MiSoSiKiaN,
OKIRATLI,
Akax,
Tuby,
aliseker,
akvryumbaliklazm,
EmreCev,
NightWist,
Mahir06,
BirkanKaya,
HarunYILDIRIM,
Hidro Dinamik,
K0L0Ni,
egehamit,
Burak42,
yrnks,
BaldGuy,
mustafa191,
Araborn,
ErenLeclerc,
İnsect,
osmandbnl,
darkaura,
mar76,
sina cen,
hasancn,
akomania,
Emirhan1453,
Bettagram,
ThunderstrucK,
aupqua,
sefailgaz,
Başak u,
mitii,
Amati340,
cagrikarabas,
MertSoyumert,
gulec_44,
Hoppala,
Serhat.Kaymak,
Kturan06,
Cemal03,
JujuSeri,
GhostKoi,
isssmailak,
reano,
Tataaa4325,
ArifhbsAquatics,
Ugur79,
dimbeleth,
Cyber_Scout,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.