ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
cihat68
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Nisan 2011 01:23
Son Ziyaret:
13 Şubat 2012 00:13
Toplam Mesaj:
7 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
cihat aydın
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Aksaray
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

cihat aydın

SON 7 MESAJI

Fayans ile Yavru Akvaryumu Yaptım
[QUOTE=cokmutlu]Estetik olarak çok hoş olmuş. Aslında bu tip akvaryumlar (estetik amaçlı olarak) duvara gömme olarak yapılabilir, mesela bi salonun duvarlarında bunlardan 7-8 tane gömülü olduğunu düşünsenize
 
 
Çocukluğumda istanbulda bikaç yere gitmiştik, net hatırlamıyorum ama sanırım dolmabahçede (yanlışım varsa düzeltin, 5yaşındaydım o zaman) binanın içinde merdivenler köşeli değil yuvarlak dönüyordu ve merdiven boyunca duvarda böyle ama daha büyük akvaryumlar vardı; harşkaydı..
 
İşçilik mükemmel olmuş, fikir de harika, emeğinize sağlık..
[/QUOTE] Saolun teşekkürler begendiginize sevindim.

[QUOTE=mson]Muhteşem olmuş ellerine sağlık[/QUOTE] teşekkürler. cihat682011-11-19 03:36:28
Fayans ile Yavru Akvaryumu Yaptım
[QUOTE=msarisoy]Fayans kullanmanın amacı?[/QUOTE] Herhangi bi amaç yok kendi imkanlarımla bir şeyler yapmak istedim.
Fayans ile Yavru Akvaryumu Yaptım
[QUOTE=gurkooo]Camdan sağlam olduğu kesin :) [/QUOTE] Öyle gibi görünüyo içinde yavruları izlerkende çok keyif veriyo yavrular için çok güzel.
Fayans ile Yavru Akvaryumu Yaptım
[QUOTE=scarab] Elinize sağlık çok güzel görünüyor.Birazda yapım aşamasından bahsedebilir misiniz? [/QUOTE] öncelikle böyle şeylere meraklı olduğum için çokta zor olmadı yapım aşamasına gelince. 40x20x5adet fayan kullandım fayanslardan ikisini tam ortadan kestim yani 20cm onları 40 cm olan fayansın yanlarına akvaryum silikonu ıle yapıştırdım daha sonra ise altına aynı şekilde diger fayansı yapştırdım daha sonra ise görüntü açısından fayansların arkasının çirkin bi görüntüsü var elimdeki diğer fayanları ters olarak dışa yapıştırdım böylece içerdeki görüntü dışardada olmuş oldu  iskleti ortaya çıkınca ön tarafa aynı ölcüde cam kesip aynı şekilde yapıştırıldı daha sonra su sızmaması için icindende güzelce silikonladım çerçeve kısmınada gelince mobilyada kullanılan t cıtları kullandım eski bir mobilyacı oldugumdan zor olmadı umarım acıklayıcı bir anlatım oluştur kafanıza takılan yerleri tekrar sora bilirsiniz elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.  cihat682011-04-24 21:02:10
Fayans ile Yavru Akvaryumu Yaptım
[QUOTE=mfs1297]Güzel olmuş bu fayansların çok küçük büyük fayanslarda nasıl olur acaba?[/QUOTE] Büyük fayanslar ile yapılmasını pek tavsiye etmem sızma riski olabilir  ama yapılmayacak gibide gorünmüyor sadece sağlam malzeme kullanmanız lazım vaktim olursa büyüğünüde deniyeceğim ama pek vaktim yok ama imkanzız değil risk alınırsa yapılıla bilir.
Fayans ile Yavru Akvaryumu Yaptım

Öncelikle yorumlarınız için saolun akvaryuma gelince sadece akvaryum silikonu kullandım cerceveleri yapıştırmak için beyaz silikon kullandım oda suyla temas etmediği için bi sorun çıkmadı.

cihat682011-04-24 20:34:17

[QUOTE=onuruygun]Derzden dolayı sorun çıkmasının çok çok düşük ihtimal olduğunu düşünüyorum. Kullandığınız derz hangisidir? [/QUOTE] Sadece akvaryum silikonu kullandım derz felan kullanmadım.

[QUOTE=burak1551]Güzel olmuş ama falyans aralarında derz varsa balıklara zarar verir düşüncesindeyim.[/QUOTE] Fayans aralarındaki beyaz cizgilerden bahsediyosanız onlar derz değil fayansın modeli öyle.
Fayans ile Yavru Akvaryumu Yaptım

Slm arkadaşlar fayans ile yaptığım yavru akvaryumunu sizinle paylaşmak istedim yapım aşaması esnasında foto çekemedim ama bitmiş halini sunuyorum sizlere şuana kadar bi sorun çıkmadı gayet kullanışlı bir şey cıktı ortaya .  

cihat682011-04-24 01:08:31

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.