ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
hamdijk
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
15 Ağustos 2011 12:09
Son Ziyaret:
27 Ekim 2014 16:07
Toplam Mesaj:
16 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
hamdi kıroğlu
Doğum Tarihi:
13 Haziran 1980
Yaş:
43
İl:
Istanbul
Meslek:
Grafiker
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Hamdi KIROĞLU

SON 10 MESAJI

Sarı prensesin ağzı dolu
Merhaba arkadaşlar sarı prensesimin ağzı baya dolu çenesi baya şişti ve yatından bakınca kıpırdıyor ama ağzının içini birtürlü göremedim tankım 400 litrelik yaklasık 40 tane balık var (Yunus-Sarı prenses-İceman-2vatoz-10 tane 2 cm'lik hara) sarı prensesi tül yavruluğa almayı düsünüyorum ne dersiniz?
Yavru akvaryumumda şuanda 100 e yakın 1,5 haftalık zebra yavruları olduğu için oraya alamıyorum.
Bana bişeyler önerebilirseniz sevinirim.
Taş ve kaya arayanlara öneri
Selam arkadaşlar uzun zamandır tankıma taş arıyordum ama akvaryumculardaki yüksek fiyat ve fazla seçenek olmaması canımı sıkıyordu bu nedenle hep erteledim bigün elbet buluruz uygun bişeyler diye
Cumartesi günü kemerburgazda taş dünyası diye biyere gittim www.tasdunyasi.com.tr aradığım taşları çok uygun fiyata buldum sizlere öneririm istediğiniz taşı orada bulursunuz ama gitmek için araç gerekli tabi taşlar ağır olacağından taşıması sıkıntı çıkarabilir.
Fiyat sorduğumda abi kilosu 80 kuruş dediler 17 kilo taş aldım 15TL verdim balıklarımda mutlu oldu bende.

Umarım taş ve kaya arayanlara yardımcı olabilir...
Isıtıcı hakkında
Saol usta aksam gidince biraz arttırım ısıyı bide su içine derece koyucam daha sağlam ölçüm yapar herhalde
Isıtıcı hakkında
Merhaba arkadaslar 400 litrelik tankımdaki Minjiang 400W'lık ısıtıcımın alt kısmındaki siyah kapakcık kırılmıştı dün yine aynı markanın 500W'lığını aldım aksam taktım akvaryuma 26 dereceye ayarladım camada yapışkanlı termometre taktım ama ısıtıcı çalısmasına rağmen hala 22,5 derece de duruyor arasıra termostat sürekli devreye girip cıkıyor ama elimlede suya baktığımda haala 25-26 dereceye ulaşmadı acaba ısıtıcıda bi sorun mu var yaklaşık 15 saattir calısıyor ama su hala soğuk ne önerirsiniz.
Malawi tankında zebra yavruları
Teşekkür ederim evet ya hortum iyi fikir çok sağol
Malawi tankında zebra yavruları
Teşekkür ederim enes 130x60x50 akvaryumumun tam artasına yumurta dökmüş mangrov kökü vardı onun arkasına yavrular acıkta kalıyo bende aynı sudan alıp küçük yavru akvaryumuma alım dedim ama işte nasıl alıcam yavruları onu düsünüyorum ya da orta kısmı sağ ve soldan kapatıcam.
Acaba kepçeyle yakalayacağımı anlayıp yavruları ağzına toplarmı bilmiyorum bilen varsa söyleyebilirmi yada böyle bi tecrübesi olan?
Malawi tankında zebra yavruları
Merhaba arkadaşlar malavi tankımda 2 erkek zebra vr 2 dişi zebra var eş tuttular ve ikiside yumurtladı ayırmaya kalktıgımda yumurta dökmüşlerdi ayıramadım şimdi bir çiftin yumurtaları cıkmıs yavrular yuzuyo onları baska bi tanka nasıl alabilirim yardımcı olursanız sevinirim?
Joker ve Papağan
Merhaba yumurtalar kahverengiydi dün aksam eve gittigimde yumurtalar lavra şeklini almış renkleri beyazlaşmıştı bir arkadaşım ayırırısam daha az kayıp vereceğimi söyledi bende hepsini yavruluğ aldım ama aksam teker teker yok oldular sabah baktığımda yavrulukta hareket eden hicbisey yoktu.
Çok üzüldüm ama nedenini bulamdım umarılm kısa zamanda tekrar yumurtlar bu arada ayırma nedenim tankımda 36 tane ciklet var çoğunluğu malavi ama simdi keske ayırmasaydım diyorum.
Joker ve Papağan
Arkadaşlar selam;
Dün gece akvaryumumu seyrederken 2 hafta önce aldığım joker'in 2-3 günden beri istiridye kabuğunun içinde olması dikkatimi çekti dikkatli batığımda kabuğun içinde ağzına alıp daha derinlere saklamaya çalıştığı yumurtaları gördüm yumurtlamış balık ve kabuğun önünde sürekli papağan cichlid nöbet bekliyo kimseyi yaklastırmıyor bu duruma şaşırdım bilen arkadaslar veya daha önce böyle bişey yaşamış arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Saygılar
Astronotlar yan yatıyor
Belkide frenatuslardan rahatsız oluyolar cunku frenatuslar acayip hareketli bazen rahatsız ettıklerını göruyorum ama bilemiyorum yorumlar beklıyorum işte arkadaslardan

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.