ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
aykut_köğçe
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
21 Ekim 2012 20:07
Son Ziyaret:
15 Aralık 2012 15:50
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
aykut köğçe
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Hatay
Meslek:
dövme sanatçısı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

120*84*72 üç gen akvaryum. 5yetişkin 5 yavru yunus 5 sarı prenses

SON 9 MESAJI

Yunuslarımın cinsiyetini söyleyebilecek olan varmı ?
Anladım muammer abi çok teşekkür ederim. verdiğin bilgiler için. balığımda bayramdan 1 gün önce almıştım ozamandan beri bende. diğer balıkların hırpalayacığınıda sanmıyorum çünkü gözlemlerinde diğer balığa sadece dönmesiyle diğerinin kaçması bir oluyo yani ona göre çok iri zaten. 
Yunuslarımın cinsiyetini söyleyebilecek olan varmı ?
Hayır yok özellikle fotoğrafını çekip akvaryumcuya gösterdim ne iç nede dış parazit oldugunu söyledi. kuyruğunda nasıl bir sorun olabilirki ?.

Yunuslarımın cinsiyetini söyleyebilecek olan varmı ?
Teşekkür edrim muammer abi verdiğiniz bilgi için. bide 1. fotodaki erkek olan yunusum ilk getirdiğim günden beri yem yediğini görmedim 1hafta yı geçti akvaryuma koyalı korkuyorum bişe olcak diye.
Yunuslarımın cinsiyetini söyleyebilecek olan varmı ?
Arkadaşlar yorumunuz için teşekkür ederim ama yunuslarım toplamda 5 adet 2 değil benzediklerinden karışmış :)
Yunuslarımın cinsiyetini söyleyebilecek olan varmı ?
Merhaba arkadaşlar pek fazla anlamadığım için sizlere sormak istedim forum da çok araştırdım ama ginede tam emin değilim cinsiyetlerini ayrmakta çünkü bazı arkadaşlar görünüşün yanıltıcı olabileceğini kesin çözümün anus vent olduğunu söylemişler ama balıklarımı daha yeni koyduğum için karşmak daha fazla strese sokmak istemiyorum. 1 tanesinin erkek olduğunu kesin biliyorum ama diğerleri kafamı karıştırdı bu gün içlerinden bir tanesi kaç gündür erkek gibi davranırken yumurta birakmaya başladı erkek le çiftleşmeyincede yumurtalar diğerlerine ziyafet oldu. yardımınız için şimdiden teşekkürler. ayrıca özel tür olmadıklarını yanı kafa yapmayacaklarınıda biliyorum saygılar.

Yokmu anlayan kimse arkadaşlar ? aykut_köğçe2012-11-01 14:08:33
sarı prensesimde stres sorunu
Balıklarınız yeni ise eğer ortama alışamadıklarındandır birde kapıya çok yakınsan uzaklaştırın ki alışmaları dahada uzun sürmesin çünkü her geçtiğinizde biraz daha ürkecek ve alışmaları ileriye atacak.

Çöpçümü? Vatozmu ?
Kesinlikle çöpçüler temizlik işinde sadece alt tabakada çakılların arasnda kalan diğer balıkların yiyemediği yem artıklarını yerler vatoz camlar ve dekordaki yosunları temizlediklerinde daha iyidirler.Saygılar..
üç gen akvaryumum ve 3d strafor çalışmam
Öncelikle erinmeden bakıp inceleyip msj attığınız ve öneri sunduğunuz için çok teşekkürler. Kurban bayramınızda mübarek olsun unutmadan. Yukarıda söylediğim gibi ilk defa byle bir çalışma yaptığım için tam olarak 10 üzerinden 10 denebilecek bir uygulama yapamdım :) Ama birazdaha zamanla daha iyisini yapmaya çalışacağım. Birazdan yükleyeceğim fotolardan da balıklarıma bakarsanız çok memnun olurum hayırlı akşamlar. aykut_köğçe2012-10-25 19:35:12
üç gen akvaryumum ve 3d strafor çalışmam
Fotoğraf:

Boyut (cm):120*82*75
Kapasite (litre):350-400
Canlılar:(cichild)yunus,sarı prenses 

Malzemeler:

Akvaryum Bakımı:

Kullanılan Yemler:

Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
hekese merhaba arkadaşlar. yeni bir hobiciyim btün fikirleri tamamen bu siteden aldığım için açılan konularda bilgi paylaşımı yapan fikirlerini sunan bütün hobicilere sonsuz teşşekkür ederim. iş yerime yaptığım akvaryumum un bitmiş halinin fotoğraflarını sizlerle paylkaşmak istedim ilk kez bu kadar buyuk ve ugrastırıcı bir işle ugrastığım için baya eksiklerim olabilr onuda hoş görün lütfen. sizden ricam hangi yemler daha iyi olduğunu söyleyebilirmisniz. bide önerileriniz lütfen.

aykut_köğçe2012-10-24 20:48:30

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.