ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
sherlockh
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
10 Mart 2013 00:07
Son Ziyaret:
14 Haziran 2013 18:59
Toplam Mesaj:
10 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ömer Faruk Çelik
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Tekirdag
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ömer Faruk Çelik

SON 10 MESAJI

Kamplumbağalarım ile ilgili sorunum..
Hmm Pekala teşekkür ederim.
Kamplumbağalarım ile ilgili sorunum..
Hmm peki bu lamba kışın mı kullanılmalı fotoğraflarda görüyorum herkes kullanıyor. Ama havalarda epey sıcak herhalde istemiyorlar çıkmak. Kaplumbağalarımı arada balkona atıyorum güneşleniyorlar çok seviyorlar direk gelen ışınları. UVB lamba bu lambanın işini görür mü? Yani bu lambaya gerek var mı?
Kamplumbağalarım ile ilgili sorunum..
Selamlar herkese benim iki adet su kaplumbağam var ve bunlar güneşlenmeyi seviyorlar. Ben bunlara çıkabilecekleri kayalar koydum ve güneşi gördüm çıkıp güneşleniyorlar. Ben birde sarı ışık veren bir ampul aldım ve masa lambasına taktım, çıkabilecekleri kayaların oraya göre ayarladım ve kuru alan yaptım. Ama benim kaplumbağalarım çıkıp o ışıkta güneşlenmiyorlar. Ama öğlen saatleri güneşi gördükleri zaman hemen çıkıyorlar kayanın ve taşların üstüne. Acaba neden ışığı açtığımda güneşlenmiyorlar. Acaba çok mu sıcaklık veriyor? 60 w ampul kullanıyorum. lamba ile arada ki mesafe 14 cm falan. Lütfen ban abir akıl verin. Çok güzel kuru alanlar yapmıştım fakat yine çıkmadılar. Sizce neden böyle yapıyorlar.

Bir sorum daha var. iki kaplumbağamdan birinde beyaz lekeler var sırtında ve kuyruğuna doğru olan bölgece. Pamuğumsu gibi değil masaj yapınca çıkmıyor. Büyük bir ihtimal ile kabuk değiştiriyor. Sizce de kabuk mu değiştiriyor acaba. Şuan resim koyamıyorum foto çekmek için aletim yok. Lütfen cevap verirseniz sevinirim.
240 litre akvaryumum
Japon ve Koi ayrıca çöpçüler candır can :)
240 litre akvaryumum
Geçen gün bir akvaryumcu şehir sularında sorun olduğunu söyledi gerçi bu Çorlu için geçerli,,, bence sizde dikkatli davranın.
240 litre akvaryumum
Ispanak bende veriyorum, arada bir de yumurta sarısı. Balıklarınıza ne oldu acaba?
240 litre akvaryumum
Benim de kedim vardı :) akvaryumun üstü açıkken patilerini sokuyordu kerata :) sabah bi kalktım vatozum ölmüş alışamadı galiba suya :) çöpçülerim gayet sağlıklı :) balıklarınıza kurutulmuş karides vermeyi tavsiye ederim :) bir iki parçaya bölünce saldırıyorlar valla :) bir de ben renkleri güzel olsun diye farklı bir yem de aldım sizlerde kullanın renkleri daha canlı oluyormuş galiba :)
240 litre akvaryumum
Bi kaç kere kovaladılar çöpçüleri ama bir sorun yok gibi := Bir soru soracağım iç filtre'yi sürekli çalıştırmak zorundamıyım acaba? Sesi biraz rahatsız ediyorda :)
240 litre akvaryumum
Öncelikle hayırlı olsun :) benim de 80 lt'lik bir tankım var inşallah bende büyütücem :) benim 2 adet japonum+1 vatozum+3 tane çöpçüm+1 midyem ve 1 salyangozum var ve siyah kum üzerine bence turuncu renkteki kayalardan koymalısınız, ben öyle yapıyorum. Gerçi son zamanda beyaz kum karıştırdım siyaha fakat dediğim kayalar çok yakıştı. :) Renk falanda bırakmıyor. Yaşadığım yerdeki petshopta vardı hemen aldım :) ayrıca bir de değirmenim var :=) Bence sizde böyle yapmalısınız :)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.