ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
abdullahguler
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Aralık 2015 12:02
Son Ziyaret:
24 Kasım 2022 14:43
Toplam Mesaj:
3 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
abdullah güler
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Bingöl
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

abdullah güler

SON 3 MESAJI

Bitki Tohum Denemem
Çakmasını yapmamış üç kağıtçılık yapmaya çalışmış, eline yüzüne bulaştırdı. Paramı iade aldım. Aliexpres satıcıya ceza kesti. Aklınca yutturacaktı ama yemedi. Tohum diye muhabbet yemi tartmış 6 gram göndermiş çakal.
Bitki Tohum Denemem
Selamun aleyküm arkadaşlar konu için biraz zaman geçmiş ama bugün benimde aldığım anubias tohumları geldi. Aliexpresten almıştım tohumları. Yanlız bir sorun var ki hemen para iadesi için aliexprese itiraz ettim paramı geri alacağım inşaallah. Zira tohumlar anubias tohumu değil. Sizin resimlere de baktım onlarda aynı tohumlar ve hiç biri anubias tohumu değil ve o yüzden çimlenen bitkiler suda eriyor. Ha diyeceksiniz ki tohumu nerden biliyorsun da bu kadar kesin konuşuyorsun. Onuda söyleyeyim. Daha önce muhabbet besleyenleriniz varsa çok iyi bilecektir ki o gelen tohumlarda onların yemi olan darı. Kırmızı ve beyaz darı tartıp 2 gram olarak göndermiş üç kağıtçılar. İnternet üzerinde biraz araştırma yaptım. Gerçek anubias tohumları http://www.aquaflore.ru/aroidnye/46-anubiasy-iz-semyan-ot-i-do.html bu linkte var görmek isteyen yada merak eden varsa baka bilir. Yeni bitki tohumu almayı düşünen arkadaşlara da tavsiyem satıcıyla irtibata geçip göndereceği tohumların resmini istesin önce mail olarak, sonra bu linkteki tohumla karşılaştırsın. O zaman ne aldığımızı görmüş oluruz. Nacizane fikrim bu. Ben hemen iade işlemlerine başlıyorum. Sağlıklı hobiler dilerim herkese.
Akvaryum Zeminine Torf Kullanılır Mı?
Selamun aleyküm.

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/180500/141020162129301.jpg[/IMG]

450 lt lik yeni bir tank kuracağım. Bitkili discus ve tropikal bir kaç tür koymayı düşünüyorum. ( neon tetra sea makrakanta gibi) Tankı önce bitki ve ve diğer türleri kurup sonra discusları getireceğim . Yalnız kafamda şöyle bir düşünce var bitkiler için zemine kumun altına torf yerleştirsem tül bir torba içinde üzerine kumu yerleştirsem balıklar için zararlı olur mu ? Bu konuda bilgisi olan varsa acil yardım bekliyorum. Herkese iyi sağlıklık hobiler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.