ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
termodron
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
20 Ağustos 2007 16:13
Son Ziyaret:
17 Ocak 2008 02:42
Toplam Mesaj:
66 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
kağan yalçın
Doğum Tarihi:
10 Temmuz 1986
Yaş:
37
İl:
Ankara
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

kağan yalçın...
www.myspace.com/termodron
Özel ingilizce dersi verilir(saati 10 Ytl.)

SON 10 MESAJI

Fotoğraflı teşhis
Hayvaninizin hasta olmamasina çok sevindim. İyi günler herkese
Fotoğraflı teşhis
Oncelikle gecmis olsun. Benim basimada gelmisti baya bi arastirmama ragmen hicbirsey bulamamistim ta ki elime alıp o kısımları incelerken bir parçasının elimde kalmasına kadar. meğersem içerde biriken kirlerden dolayı böyle birşey olmuş yani yosun gibi bir maddeymiş. Neyse umarım sizinkide ona benzer bir durumdur.
su kaplumbağası alıcam ama...
Birkeresinde ben yakalanmistim. Asiri halsizlik, surekli mide bulanmasi, istahsizlik, ates gibi igrenc durumlara sokuyor ama antibiyotikle 1 haftada kurtulmustum. Merak etmeyin en kötüsü benim gibi olursunuz Smile
Yeni Akvaryum?
UV lambasini internetten siparis edebilirsiniz. Çok önemli bir lamba kaplumbağalar için bence alma olanağınız varsa göz ardı etmeyin.
Kaplumbağada beyaz lekeler
Kabuk kalkmasıda olabilir mantarda olabilir fakat benim tavsiyem bu beyaz kısımları bir şekilde büyüyüp büyümediklerini kontrol etmeniz olacak eğer büyüme varsa mantar olma olasılığı çok büyüktür ve acil tedaviye başlayınız.
ciğerlerinde hava mı var???
Geçmiş olsun , bu hayvanlardan tek öğrendiğim birşey varsa oda hastalandıkları zaman kurtulma şanslarının %50 olması , bu yüzden maksimum bakım içinde hastalık şansını önceden olabildiğince minumuma indirgemekte fayda var.
ciğerlerinde hava mı var???
Eğer elinizde brochipur varsa kesinlikle kullanın hastalığa karşı bir nevi bağışıklık güçlendirici nitelik taşıyacaktır.Benim kaplumbağalarım bir kere hasta oldular ve bakım standardımı 2 e katlamam sonucu 4 saat sonra düzeldiler umarım sizinkilerde en kısa zamanda iyileşirler bu arada brochipur hastalık önleyici değil her türlü hastalık için bağışıklık güçlendirici bir üründür.
Kaplumbağada beyaz lekeler
Resim koyabilirseniz daha yardımcı olabiliriz.
Yeni Akvaryumum (resimli)
Valla süper demişsin direk aklımı okumuş gibi. Gerçekten hergün benim motorun vantuzlarınıda çıkarıyorlar arka taraftaki yemlere ulaşabilmek içinSmile
Kaplumbağa Akvaryumum
Camın üzerine akvaryumcudan 2 milyona alacağın akvaryum moturu için olan keçeden alıp(düz olanları var) kesip cam slikonuyla yapıştırmak tabi buna ek olarakta rampa yapıp onun üzerinede yapıştırman gerekli

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.