ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
LordKratos
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Mart 2009 22:57
Son Ziyaret:
06 Nisan 2009 16:31
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
deniz tutuk
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Malatya
Meslek:
hukuk
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Deniz Tutuk

SON 8 MESAJI

Papağan Yavrusu ile Zebra benzerliği
Size katılıyorum bu hayvanın bir günahı yok tamamiyle benim hatam. Bilmeden aldım ama sonuçlarına katlanacağım büyüteceğim bu balığı. Ömrü yettiğince yaşasın. Asla çiftleştirmem yanına başka balık koymayacağım vatoz hariç tabiki.
Papağan Yavrusu ile Zebra benzerliği
Valla arkadaşlar bilseydim almazdım. Ama geri versem ne değişecek başkası alacak en azından ben kıymetini biliirim bu balığın zebra da olsa benim balığım sonuçta. Açıkcası size hak veriyorum ama dediğim gibi bir aylıktan fazla şimdi kıyıp da veremem bu balığı zebra olsun papağan olsun büyütücem.Ama kulağıma da küpe olsun sözleriniz dostlarım teşekkürler..
Papağan Yavrusu ile Zebra benzerliği
Arkadaşlar Akvaryumda beslemek için bir adet papağan yavrusu almıştım. Ama zaman geçtikçe yavru zebraya benzemeye başladı. Ne renk aldı ne de papağana benzedi. Renklendirici yem de kullanıyorum ama kar etmedi. Acaba bu balık gerçekten de zebra mı?
 
Papağan Yumurtaları
Bir süre sonra o yumurtaları dişi olan yiyecektir.
Papağanlarda sorun

Isı ile alakalıdır büyük ihtimalle.

papagan ciklet
Ben aldım alalı yavru papağanım hala renksiz, ben bunun zebra oldugundan şüpheliyim. Aslında hiç papağana benzemiyor. emoricat2009-04-04 23:00:58
Ciklet ve Vatos birarada yaşatamıyorum
Aslında challangeri aldığıma çok pişmanım aldığım balıkçı çok naif bir balık fazla büyümez demişti. Anlamıyorum sırf satış yapmak için neden insanları kandırırlar. Şimdi de kimse almıyor bu balığı kıyamıyorum da yazık. Papağanları besleyeceğim sanırım. Auradusları çıkaracağım. Bilgiler için çok teşekkürler.
Ciklet ve Vatos birarada yaşatamıyorum

Arkadaşlar akvaryumumda iki papağan ciklet, bir challanger, iki zebra ciklet üç de auradus ciklet var.  (250 litre) Aralarına kimseyi almıyorlar, ne zaman vatos ve ya ciklet çöpçüsü koysam ertesi güne kadar öldürüyorlar. Sürekli saldırıyorlar. Boyut farketmiyor büyük veya küçük vatos koyamıyorum. Camları kirleniyor bir çözüm bulamıyorum. Kendi aralarında bir sorun yok kavga veya didişme saldırı hiç olmuyor. Akvaryumun boyutu su dengesi de normal. Tek sorun vatosların öldürülmesi nasıl önlem alabilirim acaba bilen var mı?

*İki papağan da 15cm.
 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.