ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
tnemucre
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
18 Mayıs 2010 09:49
Son Ziyaret:
07 Mayıs 2013 15:17
Toplam Mesaj:
13 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ercument şen
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ercument şen

SON 10 MESAJI

Koi Yetiştiriciliği

Çok teşekkür ederim çalışma çok aydınlatıcı. Lakin bir sorum var; benim koi 2 gündür yumurta döküyor ve yumurtalar saydamken beyazlaşmaya başladı yeni olduğum için budurumun iyiye doğru yada kötüye doğru gittiğini anlayamadım yardımcı olurmusunuz? (koi japonlarla çiftleşti).

ölen balık
Sarıprenseslerimde ölen balık olduğunda sabah sadece kuyruğunu buluyorum pirana bir ise sarıprensesler iki diyeceğim (başka balık bilmediğim için)
Kardeş balıklarda üreme..
Merhaba arkadaşlar bende forum u uzun zamandır takip ediyorum. Sarı prenses besliyorum şu anda 120 civarında sarı prenses yavrum var tabi zamanla büyüdüler 1 tanesinin beli bükük tü ve beş , on tanesi de resmen zenci bunun sebebini araştırırken kardeş balıklarda üreme başlığına denk geldim acaba bunların sebebi kardeş olması olabilirmi?.
Amerikan Cichlid Tankı (son foto sf:25)

Merhaba Eda hanım akvaryumunuzu gördüm tebrik ederim çok güzel, bir sorum olacaktı acaba lotuslara nasıl bir bakım yapıyorsunuz kullandığınız ışık nasıl ?.

İSTAVRİT2010-08-17 20:08:44
Hıgh-Tech gün ve gün yeni peysaj
Elime kağıt kalem alıp not aldım tebrik ederim
Saçma gelebilir
Furkan baser arkadaşım akvaryum alacağım demişsin bunun için akvaryum malzemeleri  bölümüne bakabilirsin mesela ben dün 30 ytl ye 70*40*30 gibi bir ilan görmüştüm...
Gurami min cinsi ne ?
Omardaing çok teşekür ederim .
Hepinize çok eşekkür ederim arkadaşlar. şimdi ne yapmam gerektiğini daha iyi anladım .
Gurami min cinsi ne ?

Tamam batuhan bey teşekkür ederim bunu merak etmemin asıl sebebi dişi bulmaya çalışıyorum dev gurami mi alsam normalmi ? yardımlarınız için teşekkür ederim. İkisinin arasındaki farkı nasıl anlarım peki mesela bu resimi yakından çektim boyu 15 cm gibi yardımcı olurmu size?.



Balığınız altın (golden) guramidir. Aşağıdaki linkte 4. fotoğrafa baktığınızda net anlaşılır. Altın guramiler 3 noktalı guramilerle aynı balıktır sadece rankleri sarıdır. Balığınız büyüdükçe rengi koyulaşacak üzerindeki siyahlıklar artacaktır.
Forumda Unotim123 nickli arkadaş Onur ŞAHİN üretmiş ve faydalı tartışmalar bölümünde tanıtımını yapmaktadır. Linkte ilk sayfada anne baba guramilerin fotoğrafları ilk sayfada var.
Chichlidlerle bir arada bulundurmayın. Sadece cüce chiclidlerle bir arada bakılabilir.
 
evet o resimi bu gün bende gördüm ama birşey anlayamadım balık zaten 10 ile 15 cm arasında.
Saçma gelebilir

Mesela ben birtane erkek chicledimi akvaryumcu bir ustamıza verdim vermemin sebebi ondan daha büyük bir erkek chicled in olması idi balığın kafa ve alt yüzgeçlerine kadar olan kısmı hafif koyulaşmıştı , ben onu çiftleşme zamanı geldiği için bu şekilde olduğunu düşünmüştüm ve geçen ziyarete gittiğimde balığımın renginin yerine geldiğini görünce şaşırdım ve anladım çok rahatsız oluyormuş.

Gurami min cinsi ne ?

İlginize çok teşekkür ederim öncelikle . ne diyeceğimi bilemiyorum çünkü çok şey okudum renkleri değişik solgun largibi çünkü chicled lerimde var aynı akvaryumda acaba ondanmı tam cinsini belirleyemiyorum iki tane var ve ikiside aynı renkte ikisininde yüzgeçlerinde büyük noktaya benzeyen izler var birinin karın kısmı daha büyük dev gurami olabilirmi gerçekten okuduğum kadarıyla yanlış anlamadıysam baya büyüyormuş onlar bana altın gurami gibi geldi kesin bir cevabı olan varmıı belli oluyordur heralde acemiliğin gözü körolsun.

teşekkürlerr

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.