ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Japon & Beta
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
165
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
19 Haziran 2025 16:44
Toplam Mesaj:
218 [1.07 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
91 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Efe Can
Doğum Tarihi:
21 Mayıs 2006
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Efe Can
SON 10 MESAJI
Beta Ne Kadar Aç Kalabilir
[QUOTE=ternapi]
Çok rahat bırakıp gidebilirsiniz, 3-4 gün aç kalmalarında hiç sakınca yok.
Babanıza acil şifalar dilerim, çok geçmiş olsun. [/QUOTE]
Hem geçmiş olsun dileğiniz hem cevabınız için teşekkür ederim içim rahatladı...
[QUOTE=ternapi]
Çok rahat bırakıp gidebilirsiniz, 3-4 gün aç kalmalarında hiç sakınca yok.
Babanıza acil şifalar dilerim, çok geçmiş olsun. [/QUOTE]
Hem geçmiş olsun dileğiniz hem cevabınız için teşekkür ederim içim rahatladı...
Beta Ne Kadar Aç Kalabilir
Babam ameliyat olacagi icin acilen memlekete gitmem lazım. 10'ar litre akvaryumlarda ayri ayri 2 betam var. 3, bilemediniz 4 güne dönerim diye tahmin ediyorum. Emanet edeceğim biri de yok. Yanımda götürsem özel aracım da yok. Sizce 3 - 4 gün ac kalabilirler mi?
Formları iyi.
Babam ameliyat olacagi icin acilen memlekete gitmem lazım. 10'ar litre akvaryumlarda ayri ayri 2 betam var. 3, bilemediniz 4 güne dönerim diye tahmin ediyorum. Emanet edeceğim biri de yok. Yanımda götürsem özel aracım da yok. Sizce 3 - 4 gün ac kalabilirler mi?
Formları iyi.
Sobo Wp 990 Ses Çıkartmaya Başladı.
Sobo WP 990 kafa motoru 4 aydır sorunsuz neredeyse 0 ses ile çalışıyordu. Bu sabah uyandığımda ses yapmaya başladığını farkettim.
150 liralık dandik hava motorlari gibi ses çıkartıyor. Sizce yapılacak bir şey var mı yoksa çöpe mi?
Sobo WP 990 kafa motoru 4 aydır sorunsuz neredeyse 0 ses ile çalışıyordu. Bu sabah uyandığımda ses yapmaya başladığını farkettim.
150 liralık dandik hava motorlari gibi ses çıkartıyor. Sizce yapılacak bir şey var mı yoksa çöpe mi?
Betta Hastalık
[QUOTE=Gülce Özerkan]
İyi günler, sanırım enfeksiyonun kaynağını buldum. Çürümüş cattappa yaprakları, hemen akvaryumdan çıkardım yaprakları tazeledim. Ve 2. Günde balıkta iyileşme belirtileri başladı kuyruğu düzeldi, düşen pullar yenilenmeye başladı. Bugün nitrozone elime ulaştı 5mg akvaryuma ekledim. Normalde karantinaya almam gerekiyormuş ama uğraşmak istemedim, filtremi kapattım ışıkları söndürdüm bekliyorum. Sizce ilacı kullanmaya devam edeyim mi yoksa balıkta hastalık ilerlemezse daha eklemeyeyimi sormak istedim?[/QUOTE]
Sorunun kaynağını bulduğunuz için devam etmeyin. Kendiliğinden düzelecektir büyük ihtimal.
[QUOTE=Gülce Özerkan]
İyi günler, sanırım enfeksiyonun kaynağını buldum. Çürümüş cattappa yaprakları, hemen akvaryumdan çıkardım yaprakları tazeledim. Ve 2. Günde balıkta iyileşme belirtileri başladı kuyruğu düzeldi, düşen pullar yenilenmeye başladı. Bugün nitrozone elime ulaştı 5mg akvaryuma ekledim. Normalde karantinaya almam gerekiyormuş ama uğraşmak istemedim, filtremi kapattım ışıkları söndürdüm bekliyorum. Sizce ilacı kullanmaya devam edeyim mi yoksa balıkta hastalık ilerlemezse daha eklemeyeyimi sormak istedim?[/QUOTE]
Sorunun kaynağını bulduğunuz için devam etmeyin. Kendiliğinden düzelecektir büyük ihtimal.
Trans Tetram Hasta Sanırım
[QUOTE=ozii41][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/256653/170320251947091.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/256653/170320251947321.jpg[/IMG]
merhabalar herkese
trans tetram 2 haftadır bu şekilde.
yem yemesinde neşesinde sorun yok.
akvaryum adını bilmiyorum ama zeytin sanırım bitkiler var.
15 günde bir yüzde 40 gibi su değişimi yapıyorum
ısıtıcı var 25 derece ayarlı
tepe filtreli akvaryum
kuvarz kumu var dipte 3 cm
Bir hafta önce metilen mavisinde günlük yarım saat banyo yaptırdım ama geçmedi. ne olduğu hakkında biraz araştırdım pamukçuk gibi değil mantar mı acaba? ne yapabilirim fikir talep ediyorum.
teşekkürler [/QUOTE]
Isıtıcıyı 27 dereceye getirin. Mantar olabilir ama tam anlayamadım. Mantar ise Crystalpro Nitrozone ilacı işinizi görür.
[QUOTE=ozii41][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/256653/170320251947091.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/256653/170320251947321.jpg[/IMG]
merhabalar herkese
trans tetram 2 haftadır bu şekilde.
yem yemesinde neşesinde sorun yok.
akvaryum adını bilmiyorum ama zeytin sanırım bitkiler var.
15 günde bir yüzde 40 gibi su değişimi yapıyorum
ısıtıcı var 25 derece ayarlı
tepe filtreli akvaryum
kuvarz kumu var dipte 3 cm
Bir hafta önce metilen mavisinde günlük yarım saat banyo yaptırdım ama geçmedi. ne olduğu hakkında biraz araştırdım pamukçuk gibi değil mantar mı acaba? ne yapabilirim fikir talep ediyorum.
teşekkürler [/QUOTE]
Isıtıcıyı 27 dereceye getirin. Mantar olabilir ama tam anlayamadım. Mantar ise Crystalpro Nitrozone ilacı işinizi görür.
Bıktım Bu Akvaryumdan
[QUOTE=Yusufmert]Merhaba arkadaşlar akvaryumum 35x35 beni uğraştırmasın diye akvaryumu hem küçük aldım hem de bitki de koymadım ama christmas moss’dan mıdır nedir, akvaryuma balık koymadan ve mosslar için led almadan önce her şey çok güzeldi görsel şölendi, ama daha sonra akvaryumun içini camını yosunlar kapladı, kendim cam temizleyici aldım %50 su değişimi yaptım 2 haftada 1 ve led i de kapattım ama yine geçmedi, üstüne forumda araştırdım vs cüce vatoz aldım 2 tane, bu cüce varozu; kardinal neon tetralarımı aldığım akvaryumcudan almış olmama rağmen 1 2 gün sonra tüm kardinaller beyaz benek benek oldular, su sıcaklığını 30 yaptım ve sonraki gün tüm kardinaller ve 1 cüce vatozum öldü, şuanda akvaryum yine yosunlu, aldığım cüce vatozlar da camları temizlemedi şahsen, çok az etkisi olmuştur ama yine hala aynı ne yapmam gerekiyor artık bıktım bu durumdan, tavsiye bekliyorum nasıl kurturcam şuanda akvaryumda 1 cüce vatoz 2 de karides var, ya akvaryumdaki suyu azaltıp mossları komple çıkarıcam yosuna faydası olur mu bilmiyorum ya da akvaryumu uygun bir fiyata koyup satıcam bir an önce ve hayatım boyunca yosun ve akvaryum fobim olacak
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/255620/020320251838291.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/255620/020320251838211.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/255620/020320251838361.jpg[/IMG][/QUOTE]
Vatoz icin akvaryum boyutu uygun değil.akvaryumu karartın. Su degisimi yapın. Nerite salyangozu koyun. Azalacağına inanıyorum.
[QUOTE=Yusufmert]Merhaba arkadaşlar akvaryumum 35x35 beni uğraştırmasın diye akvaryumu hem küçük aldım hem de bitki de koymadım ama christmas moss’dan mıdır nedir, akvaryuma balık koymadan ve mosslar için led almadan önce her şey çok güzeldi görsel şölendi, ama daha sonra akvaryumun içini camını yosunlar kapladı, kendim cam temizleyici aldım %50 su değişimi yaptım 2 haftada 1 ve led i de kapattım ama yine geçmedi, üstüne forumda araştırdım vs cüce vatoz aldım 2 tane, bu cüce varozu; kardinal neon tetralarımı aldığım akvaryumcudan almış olmama rağmen 1 2 gün sonra tüm kardinaller beyaz benek benek oldular, su sıcaklığını 30 yaptım ve sonraki gün tüm kardinaller ve 1 cüce vatozum öldü, şuanda akvaryum yine yosunlu, aldığım cüce vatozlar da camları temizlemedi şahsen, çok az etkisi olmuştur ama yine hala aynı ne yapmam gerekiyor artık bıktım bu durumdan, tavsiye bekliyorum nasıl kurturcam şuanda akvaryumda 1 cüce vatoz 2 de karides var, ya akvaryumdaki suyu azaltıp mossları komple çıkarıcam yosuna faydası olur mu bilmiyorum ya da akvaryumu uygun bir fiyata koyup satıcam bir an önce ve hayatım boyunca yosun ve akvaryum fobim olacak
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/255620/020320251838291.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/255620/020320251838211.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/255620/020320251838361.jpg[/IMG][/QUOTE]
Vatoz icin akvaryum boyutu uygun değil.akvaryumu karartın. Su degisimi yapın. Nerite salyangozu koyun. Azalacağına inanıyorum.
Japon Balığı Kuyruk Erimesi
[QUOTE=Acelyak][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/256646/170320251117481.jpg[/IMG] akvaryum kurulu halde hediye geldi ilk defa balık bakıyorum bir balığın kuyruğu eridi nasıl bir yol izlemem gerekiyor [/QUOTE]
Akvaryum kaç litre, kaç balık var?
[QUOTE=Acelyak][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/256646/170320251117481.jpg[/IMG] akvaryum kurulu halde hediye geldi ilk defa balık bakıyorum bir balığın kuyruğu eridi nasıl bir yol izlemem gerekiyor [/QUOTE]
Akvaryum kaç litre, kaç balık var?
Tetra İç Filtre
[QUOTE=Memo45][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/256622/160320251628421.jpg[/IMG]
Bu filtre yeni ama diğer iç filtreler gibi fokurdamıyor akvaryum içinde uçuşan şeyler var tam cekmiyormu acaba 75lt akvaryum [/QUOTE]
Bu modelin hava verme özelliği yok diye biliyorum.
[QUOTE=Memo45][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/256622/160320251628421.jpg[/IMG]
Bu filtre yeni ama diğer iç filtreler gibi fokurdamıyor akvaryum içinde uçuşan şeyler var tam cekmiyormu acaba 75lt akvaryum [/QUOTE]
Bu modelin hava verme özelliği yok diye biliyorum.
30 Lt Akvaryum 1 Beta 2 Çöpçü 1 Tül Vatoz Uygunmu
[QUOTE=Ilkayx]30 lt akvaryum icin 1 beta 2 çöpçu 1 tül vatoz uygunmudur yemegi isisi herseyi nasil olmali bitki ne koyabilirim acemiyim ogrenmek istiyorum teşekkür ederim şimdiden[:?][/QUOTE][QUOTE=Ilkayx]30 lt akvaryum icin 1 beta 2 çöpçu 1 tül vatoz uygunmudur yemegi isisi herseyi nasil olmali bitki ne koyabilirim acemiyim ogrenmek istiyorum teşekkür ederim şimdiden[:?][/QUOTE]
[QUOTE=Ilkayx]30 lt akvaryum icin 1 beta 2 çöpçu 1 tül vatoz uygunmudur yemegi isisi herseyi nasil olmali bitki ne koyabilirim acemiyim ogrenmek istiyorum teşekkür ederim şimdiden[:?][/QUOTE]
Uygun olmaz. Çöpçü ve Betalar anlaşamaz. Çöpçüler çok ani hızlı hareket edebiliyor ve beta bu durumda strese girecektir. Çöpçüler zaten 6'lı gruplar halinde yaşarlar. Tek beta bakabilirsiniz veya bir adet japon baligi bakabilirsiniz. 6 Adet tetra veya çöpçü de bakılabilir. Vatoz zaten kesinlikle olmaz bu litrede.
[QUOTE=Ilkayx]30 lt akvaryum icin 1 beta 2 çöpçu 1 tül vatoz uygunmudur yemegi isisi herseyi nasil olmali bitki ne koyabilirim acemiyim ogrenmek istiyorum teşekkür ederim şimdiden[:?][/QUOTE][QUOTE=Ilkayx]30 lt akvaryum icin 1 beta 2 çöpçu 1 tül vatoz uygunmudur yemegi isisi herseyi nasil olmali bitki ne koyabilirim acemiyim ogrenmek istiyorum teşekkür ederim şimdiden[:?][/QUOTE]
[QUOTE=Ilkayx]30 lt akvaryum icin 1 beta 2 çöpçu 1 tül vatoz uygunmudur yemegi isisi herseyi nasil olmali bitki ne koyabilirim acemiyim ogrenmek istiyorum teşekkür ederim şimdiden[:?][/QUOTE]
Uygun olmaz. Çöpçü ve Betalar anlaşamaz. Çöpçüler çok ani hızlı hareket edebiliyor ve beta bu durumda strese girecektir. Çöpçüler zaten 6'lı gruplar halinde yaşarlar. Tek beta bakabilirsiniz veya bir adet japon baligi bakabilirsiniz. 6 Adet tetra veya çöpçü de bakılabilir. Vatoz zaten kesinlikle olmaz bu litrede.
Çok Zulüm Görmüş Beta İçin Destek Bekliyorum
[QUOTE=Erbetta][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/249109/150320250602011.jpg[/IMG]
Arkadaşlar pershopta gördüm bu halde 1 tane poşetin içinde(balık aldığımızda balığın içine konulduğu poşetlerden) duruyordu kıyamadım aldım ben bu betayı nasıl iyileştiririm?[/QUOTE]
En az 8 Litre akvaryum, Isıtıcı veya 23 derece uzeri sabit ısı, Crystalpro Nitrozone, en az 2 çeşit yem ve 1 çeşit canlı yem, (önerim kan kurdu), sık dip çekimi, saklanması için mağara (Önerim hindistan cevizi kabuğu, doğrudan güneş ışığı görmeyecek bir yer.
Yeterlidir.
[QUOTE=Erbetta][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/249109/150320250602011.jpg[/IMG]
Arkadaşlar pershopta gördüm bu halde 1 tane poşetin içinde(balık aldığımızda balığın içine konulduğu poşetlerden) duruyordu kıyamadım aldım ben bu betayı nasıl iyileştiririm?[/QUOTE]
En az 8 Litre akvaryum, Isıtıcı veya 23 derece uzeri sabit ısı, Crystalpro Nitrozone, en az 2 çeşit yem ve 1 çeşit canlı yem, (önerim kan kurdu), sık dip çekimi, saklanması için mağara (Önerim hindistan cevizi kabuğu, doğrudan güneş ışığı görmeyecek bir yer.
Yeterlidir.
SON MESAJLAR
- Severum Tankı Ve Tank Arkadaşları Cyber_Scout, 17:17
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Camci Faciası... Cyber_Scout, 17:16
Akvaryum ve Kapak Yapımı - İlk Bitkili Tank İçin Taban Bitkisi Önerisi Cyber_Scout, 16:21
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Karideslerim Bir Şekilde Ölüyor T3kniker, 16:05
Yeni Üye Forumu - Low Tech Akvaryum İçin Önerilerinizi Bekliyorum wasmannia, 16:03
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 15:39
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Taşı Ilaydagoksel, 15:34
Yeni Üye Forumu - Elimdeki Bitkilerle Yeni Bitkili Akvaryum Sena08, 15:20
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Kumu Cyber_Scout, 15:19
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Neon Tetra Akvaryumu ogurcay, 13:43
Akvaryum Tanıtımı - Petshop Açıyorum - Hobihanem Hobihanem48, 13:29
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Tatil Yemi Cyber_Scout, 13:20
Yeni Üye Forumu - Yunus Akvaryumu Beyaz Benek caganyasa, 13:10
Hastalıklar ve İlaçlar - Neon Tetra BETA.4, 12:21
Yeni Üye Forumu - Lepistesimi Yavruluğa Almalımıyım ? Cyber_Scout, 11:57
Canlı Doğuranlar - Akvaryum Armatür Cyber_Scout, 11:46
Bitki Akvaryumları Genel - Lepistes Akvaryum Ilaydagoksel, 10:24
Yeni Üye Forumu - 85x40x50 Akvaryuma Balık Önerisi akvryumbaliklazm, 09:53
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Balığım Dipte Ve Hareketsiz AmatorLepistesci, 07:08
Yeni Üye Forumu - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Tataaa4325, 04:57
Güney Amerikan Cichlidleri - Camcıya Akvaryum Yaptırmak Hidro Dinamik, 02:02
Yeni Üye Forumu - Beta Balığım Hareketsiz Ve Dipte Duruyor marvellaeps, 01:17
Yeni Üye Forumu - Filtreyi Açmadan Bulanıklık Patlamasına Çözüm? asliaral, 01:11
Malzemeler ve Yemler Forumu - Bu Bitkilerin Türü Nedir Cyber_Scout, 00:41
Bitki Akvaryumları Genel - Bitki Suyun pH'ını Arttırır Mı? Cyber_Scout, 00:34
Taban ve Gübreleme - Rocio Octofasciatum (electric Blue Jack Dempsey) Sorusu İsmail_96965, 00:06
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - Walstad Metodu (ternapi) ternapi, 23:16
Bitki Akvaryumları Genel - İyice Küçüldük (minimal Deneyim)bir Maceranın Sonu Ehtiyar, 20:53
Akvaryum Tanıtımı - Kolay Ucuz Karides Maması Yapımı. darkaura, 20:42
Malzemeler ve Yemler Forumu - Tanichthys Albonubes Longfin Cyber_Scout, 20:18
Nadir Tür Gördüm - Axolotl Akvaryumu Hakkında Bilgi Cyber_Scout, 20:05
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Trichopsis Vittata - Yavrular 2. Sfda eackgzz, 19:00
Akvaryum Tanıtımı - En Güzel Yavru Fotoğraflarınızı Paylaşın Cyber_Scout, 17:40
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Deep Sea Pet Center Şikayet scorpion26, 17:16
Şikayet Var! - Nadir Tür Arıyorum İnci Kefali, 17:14
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - 200 Litre Oyuncu Balık Önerisi Ciklstsever, 16:53
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beta Balığı Bakım Önerisi Orhan76, 16:23
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beta Genel Bilgi Cyber_Scout, 16:08
Yeni Üye Forumu - Yavru Betta Kavgası MasterChief, 15:20
Yeni Üye Forumu - Turba Bataklığı Biyotopu, Danau Sentarum Dogukankun, 13:56
Akvaryum Tanıtımı - Arka Fon Tavsiyesi? MasterChief, 13:50
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Sürü Balığı Önerisi YigitKuzey, 13:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 40x40x50 İçin Filtre Önerisi YigitKuzey, 12:30
Yeni Üye Forumu - 125 Lt Akvaryum İçin Balık Önerisi dimbeleth, 11:41
Yeni Üye Forumu - Zebraların Cinsiyetlerini Söyleyebilir Misiniz? Orhan76, 10:08
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - Safkan Velifera Murat27, 09:34
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Yeni Tür Tanıtımı... hemichromis Exsul. onuribrahim, 09:32
Nadir Tür Gördüm - Yan Sump İle İlgili Bütün Sorularım(sorunlarım) Hidro Dinamik, 00:19
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Kaplumbağamın Kabuğunda Mantar Var Mı? fourfourtwo, 22:31
Sürüngenler ve Amfibyumlar - İlk Akvaryum Deneyimim atakanaydin, 22:30
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Sümbül, Şemsiye, Su Üstü Bitkisi ternapi 16:54
- Anubias Agirlikli Toplu Bitki agbaglama 16:38
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 16:38
- Boy Boy Kribensisler Koksal Gurkan 16:38
- Eheım 2211 Pervane Sıfır Bora Bey 14:46
- Oase Optimax 1000 Sump Motoru Bora Bey 14:46
- Mobilyalı İthal Akvaryum 80 Cm X50 FrkMbuna 14:35
- 50 Adet Saulosi 1500 Tl Gönderim Vardır FrkMbuna 14:35
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 14:15
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 14:15
- 3-4-5 Cm Malavi Ciklet aycaketenci 13:56
- L144 Düz Kuyruk Erkek Sarı Ateş Mavi Melek Karides aycaketenci 13:56
- Yem Tablet BUCALILAR 13:31
- Akvaryum Ve Dekor BUCALILAR 13:31
- Fluval Dijital Isıtıcı Bitki Ve Xxl Ağaç Kök dark blue 13:26
- Yunus Ciklet umitopall 13:08
- Harlequin Rasbora Satılık docere 12:59
- L333& L201 Big Spot, L201, L399 D. Altı inspector 12:51
- Katil Salyangoz jezey 12:36
- Su Piresi ,mikro Kurt Ve Grindal Kurt Kültürleri jezey 12:36
- Siyah , Albino , L144 Cüce Vatoz Düz Ve Tül Yavru jezey 12:36
- Jbl Premium Kepçe 20 Cm Sıfır jezey 12:36
- Jbl Novo Pleco,ahm Red Green,sarımsalıklı ,toz Yem jezey 12:36
- Bitki , Sıvı Gübre , Exel , Ramshorm CevdetSERBEST 11:49
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 11:49
- Moss Teli , Moss Rafı, Karides Yuvası CevdetSERBEST 11:49
- Sakura Kiraz Karides sezerdmn 11:35
- Gold Ve Süper Red Mavi Göz Düz Kuyruk Cüce Vatoz sezerdmn 11:35
- Super Red Cüce Vatoz Çift Tuby 11:18
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 11:14
- Su Piresi+ Yeşil Su & Infusoria & Yetişkin Artemia Amati340 11:14
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 11:14
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 11:14
- Eheim Professionel 4+ egedin 11:05
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 11:05
- 4 Lü İçten Sumplu Akvaryum Set ozkan.06 11:01
- Bitki,karides,discus Vb. Türlere Özel Osmos Sistem zafer3885 10:13
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 10:13
- Grindal Set Ve Mikrofex AtlasPoyraz 09:55
- Hongsloi Süper Red - Cacatuoides Triple Red German AtlasPoyraz 09:55
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 09:48
- Bitkili Akvaryum - Resif Akvaryum (maşa, Spatula, umit67 09:04
- Chrome Pipe - Akvaryum Standları - Bitki Seti BİTKİ SETİ 09:04
- Microfex Kültürü sefailgaz 08:31
- Aquael Tetra 5 Adet Isıtıcı sefailgaz 08:31
- 80x40x45 Ultra Clear Mobilyalı Akvaryum sefailgaz 08:31
- Channa Limbata - Cüce Yılanbaş -RBG- 08:28
- Led Armatür & Nixa Demir Gübresi BywenzeL 08:18
- Kurulu Akvaryum BywenzeL 08:18
- Fancy Beta Erkek Takas. abunil 08:17
KULLANICILAR
- 89 Online Kullanıcı, 51 Üye
Online Kullanıcılar
Metinmert Yiğit,
gelgel1900,
heybetmahir,
MiSoSiKiaN,
T3kniker,
BETA.4,
sıtkı,
JujuSeri,
UEK,
Koksal Gurkan,
Cyber_Scout,
baron70,
philopator,
osmandbnl,
AmatorLepistesci,
sina cen,
feritakan,
SrknGdkl,
cory,
Erbetta,
Berkant,
Aquaboy,
urzais,
bendeniztayfun,
Sunborn,
KaanE,
wasmannia,
Ilaydagoksel,
betta.ist,
ArchBulut,
Kaya ankara,
Mehmethanben,
Kaya Özyurt,
caganyasa,
KaanYCL,
Sukhoi,
featmuco,
Thunderbird,
Gastropoda,
braweheart,
MustafaŞ,
erdalakçay,
Ehtiyar,
ternapi,
inspector,
dimbeleth,
19iLker25,
Hidro Dinamik,
Yece,
emreyz,
Mehmetorpil,
faysall,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.