ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
berkan16
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
15 Şubat 2009 14:51
Son Ziyaret:
08 Şubat 2011 23:42
Toplam Mesaj:
291 [0.05 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Berkan Safa Şen
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Bursa
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

200 litre malawi akvaryumu ve 40 litre tropikal Berkan

Atam izindeyiz.

SON 10 MESAJI

Küçük hacimli akvaryumlarda farklı tür üretimi
Merhaba arkadaşlar güzel bir konu açmışsınız benimde 40 litre bir akvaryumum var bende o akvaryumda ya 1 çift mücevher üretmek istiyorum ya da 6 tane 3-4 cm boyunda mücevher alıp 2 balığın eş tutmasını bekliyeceğim acaba bu sağlıklı olur mu?Balıklar eş tuttuktan sonra diğer balıklar akvaryumdan çıkarılacaktır ve sadece çift mücevherler kalacaktır akvaryumda.berkan162010-10-10 18:30:39
Bursa'dan kimler burada?
Evet uygun bir zamanda buluşabiliriz sadece bu konuya cevap yazan 10 kişi varız ve bu konunun görüntülenme sayısı 200 yani tahminen 20 kişi oluruz gibime geliyorTebessüm berkan162010-08-24 04:04:21
Bursa'dan kimler burada?

Beyazıt Mahallesi googla yazın çok sayıda habere ulaşırsınız bilindik bir yer bazı şeyleriyle meşhur fakat benim ve arkadaşlarımın o şeylerle hiçbir zaman işi olmadı olmazda.

Bursa'dan kimler burada?
Merhaba bende Yıldırım'da oturuyorum.
sp nin yanına hangi balık önerirsiniz
[QUOTE=shark26]Splerin yanına iceman atabilirsiniz,yemlemeyi de bitkisel ağırlıklı yaparsanız balıklarınız daha  sağlıklı olurlar. [/QUOTE]
 
Atılım Bey, sarı prensesleri bitkisel ağırlıklı mı beslemesini söylüyorsunuz.
 
Bu bilgi yanlış değil mi iceman besininin %90 kadarını otçul yemlerle sağlamaktadı diğer kalan kısmı ise hobiciler etçil yem vermektedir tabi bununda yararları vardır protein gibi.Sarı prensesler hem etçil hem otçul balıklardır fakat daha çok etçil ağırlıklı beslenmeleri gerekir iceman ise büyük ölçüde otçul olduğu için biraz sorun olabilir.Ama yaşamaz diye birşey yok.
Üretimhane İçin Önerileriniz?
Hayırlı olsun inşallah kar edersiniz ve gün geçtikte büyürsünüz.Ben mbunalardan afra cobue türünü önerebilirim size bu aralar çok tutuluyor yani popüler çok rahat satılıyor tabi biraz pahalıBig%20smileFakat rengi çok hoş bu aralar popüler olduğu için onu tercih edebilirsiniz birde safkan yunus bulup üretirseniz emin olun safkan olduğunu anlayabilecek insanlar sürekli sizden alırlar Bursa'da Yıldırım ilçesinde benim gittiğim akvaryumcularda safkan yunus bulmak zor ne kafaları var ne başka birşey ama büyük Pet Shoplarda iş değişiyor tabi başarılar dilerim sağlıklı balıklar bol yavrular.
Ağzında yumurta varken yem yiyen sp
Evet bu istisnai bir durumdur.Benimde sarı prensesim 2. yumurta alışında yem yemişti sonuç ben kusturmadım sadece 1 yavru hayatta kalabilmiş.Bazen böyle olaylarla karşı karşıya kalabiliyoruz.
sp nin yanına hangi balık önerirsiniz
[QUOTE=tahsynche]O litrede sadece sarı prenses beslemeniz daha iyi olacaktır. İsterseniz çöpçü,vatoz alıp ekleyebilirsiniz.
[/QUOTE]
 
Yanlış bilgiler vermeyelim sarı prensesin çöpçü balıklarına saldırdığına bilmeyen kalmadı gözlerini yiyorlar.
Ateş ağız akvaryumu
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim diğer üyelerimizinde yorularını bekliyorum bu balığı besleyipte deneyim elde edenler yazarsa çok sevinirim ve çok işime yarayacaktır bu bilgiler.
96 lt saulosi
96 litre akvaryumda 4-5 tane sarı prensesin yanık kalacağını düşünmüyorum.Saulosi güzel tercih erkeğide dişiside renkli ama biraz agresif balıklarmış kolay gelsin.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.