ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
explosion
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Mart 2006 21:09
Son Ziyaret:
14 Ocak 2009 23:32
Toplam Mesaj:
46 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hasan YILDIZ
Doğum Tarihi:
02 Eylül 1983
Yaş:
40
İl:
Yurtdisi
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Hasan YILDIZ

SON 10 MESAJI

Sürüngen almak artık çok kolay !
Amacımız tüm sürüngen seven hayvansever dostlarımıza, bu güzel canlıları bir adım daha yaklaştırmaktır. Online olarak alışveriş yapabileceğiniz,türkiyedeki ilk sürüngen satış sitesi hizmetinizdedir.
 
Tüm sürüngen sever dostlarımızı bekliyoruz...
 
www.surungenshop.com
 
SAYGILAR
İlk Bitki Akvaryum Denemem
Gerçekten çok hoş görünüyor, tebriklerClap
Cuce Vatoz ve Yumurtalari

Arkadaslar merhaba;

Bu gun baktim ki kabugun icinde yumurtalar gorunmuyor ancak erkek hala kabugun icinde sallanip duruyor.yumurtalar dunden gune beyazlasmisti su anda hic yumurta gorunmuyor.Yavruular olmusmudur sizce?Erkek hala kabugun icinde sallaniyor,bile arkadaslardan yardimlarini rica ediyorum

SAYGILAR

Cuce Vatoz ve Yumurtalari

Arkadaslar aslinda vatozlarimin yavrulamasi icin ozel bir sey yapmadim.Vatozlarimi bundan 1 yil once kucuk boyuttayken almistim ve o zamandan beri bakiyorum.Ilk aldigimda cinsiyetleri belli degildi ancak kismet iste 1 disi 1 erkek ciktilar.Ve gecen hafta erkek vatozun renginin degistini farkettim.Ilk basta acaba hastalandimi diye dusunurken,ertesi gece akvaryumun icine bir deniz kabugu koydum.Sabah kalktigimda erkek kabugun icinde duruyordu.Sonda aksam uzeri bir baktim disi ve erkek iceride ciflesiyorlar . 2 saat sonra bir baktim ki kabugun icinde bir suru yumurta var.Isteyerek ortami hazirlamadim ancak akvaryumunuzun icinde en azindan disi ve erkegin girebilecegi kadar buyuklukte bir deniz kabugu gibi dekorun bulunmasinda fayda var.Ben bunu tesadufen ogrendim ancak bilmeyenlerin ogrenmesi icin burada belirtiyorum.

SAYGILAR

Cuce Vatoz ve Yumurtalari

Merhaba Arkadaslar;

Gecen gun vatozumun yumurtladigini farkettim ve sizinle bunu paylasmak istedim.Begeneceginizi dusunuyorum.

SAYGILAR

vatoz yardim

Tarik Bey ;

Ilginiz icin cok tesekkur ederim.Evet baliklarin cinsi Cuce vatoz.Yavrulari yem olmasindan korumak amacli yaptigim tecrubesizce hareket belkide sizinde dediginiz gibi erkegin yuvayi terketmesine yol acabilirdi.Ama cok gecmeden anatanka koydum ve su anda hicbir sorun yok,erkek yine yuvada ve kaldigi yerden devam ediyor.Cevabiniz benim icin yeterli,cok tesekkur ederim ilginiz icin.

SAYGILARIMI SUNUYORUM

vatoz yardim

Arkadaslar Merhaba,Forumda aradim-vatozlar hakkinda genis bilgiye ulastim ancak sorumun cevabini bulamadim.Vatozum 2 gun once yumurtladi.Erkek yuvada surekli yuzgecleriyle oksijen oranini ve su sirkulasyonunu sagliyor.Ancak sormak istedigim su;

Vatozlarim Malawi tankimda bulunuyor.Yavrular yumurtadan ciktiktan sonra ayirmam gerektigini okudum.Peki yumurtadan cikmadan once yuva ile birlikte erkek vatozu da pet sise yavruluguna aldim.Ancak vatoz yuvayla ilgilenmesi.Yavrular yumurtadan ciktiktan sonra malawilere yem olmalarindan korkuyorum.Yuvayi tekarar tanka koydum ve erkek tekrar yuvayi sahiplendi.Sizce yavrularin yem olmamasi icinne yapmaliyim?

SAYGILAR

Betayı aldım, canlıdoguran tankına
[QUOTE=bigsexy]

yıne de beta sadece dovus balıgı [/QUOTE]

 

Beta sadece bir dovus baligi degildir !

Yavrular ve Hamile Disiler

Arkadaslar Merhaba;

Bundan 1 ay once disi Sari Prensesten 25 tane yavru aldim.Ve yavrulari 50 LT akvaryuma ayirdim.Ancak dun aksam bir baktim ki diger 2 tane daha disi Sari Prensesimin agzi dolu.Sizce agzi dolu olan disileri yavrularin yanina ayirsam,yavrulara bir zarar verirlermi??  Agzi dolu oldugu icin yem yemiyorlar ancak yavrulara ilgi gosterirlermi?

Ilginiz icin cok tesekkur ederim.

SAYGILAR

Ozur Mesaji

Merhaba Akvaryum.com forum uyeleri;

Ben www.akvaryumlarim.com forum sitesi admini Hasan YILDIZ. Forumunuzda dile getirmis oldugunuz bahsi gecen ' Msne ekleme' , " Ozel Mesajlardan Taciz' ve  bunun gibi rahatsizliklardan dolayi ben kendi uzerime dusen ve akvaryumlarim.com yonetimi adina sizlerden OZUR DILIYORUM.

akvaryumlarim.com forum sitesinin kurucusu olan Muhammed TUFEKYAPAN, gencligin ve azmin verdigi bir hirsla, hepimizin zamaninda yapabilecegi bir hata yapmistir ancak hatalar bir daha tekrarlanmayacagina dair temin kazanirsa hosgoru ile karsilanir.Bende size site yonetimi olarak ozurlerimi sunuyorum.

Bundan sonra daha dikkatli ve seviyeli bir sekilde yonetime devam edilecektir.

Ayrica bu tarz bilgi paylasim siteleri olan forumlarimizi bu sekilde yapilan kucuk bir hata yuzunden kaybetmeyelim, aksine elimizden gelen yardimi yaparsak bir kutuphane yada bir insani topluma kazandirmis oluruz.

Saygilarimi Sunuyorum

Hasan YILDIZ

explosion2006-8-29 14:3:12

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.