ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Mavibela
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
31 Mart 2011 17:34
Son Ziyaret:
04 Haziran 2012 21:51
Toplam Mesaj:
30 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Muammer Burçin PULAT
Doğum Tarihi:
08 Aralık 1993
Yaş:
30
İl:
Izmir
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


250lt Yunus,Sarı Prenses,Demasoni
200lt Lepistes,Moly ve Zebra Tetra

SON 10 MESAJI

Tür Tavsiyesi
Ateş ağızdan bir dişi bir erkek yapabilirsin akvaryumunada uygun , bende düşünüyorum  Amerikana geçmeyi  
Akvaryumumdaki sıkıntılı hâl
Aslında eski balıklarım çok büyüdükleri için pet shopta değiştirmiştim çiklet olarak 20 tane almıştım ne yazikki bi ara ölümler meydana geldi 10 tane kaldı  2tane demasoni bi erkek biri dişi diye tahmiin ediyorum çünkü biri kumlara yuva yapyıor diğeride önünde titriyor :) 3tane sarı dan 1 erkek 2 dişi  5tanede 1erkek 4 dişi yunus var  ,dediğim gibi daha önce balık takası olarak alıdığımdan küçükken fark edilmiyordu fazlalıkları şimdi sanırım sıkıntı oluyor demasonileri çıkarabilirm fakat sorun geççekmi bilmiyorum. Strese sokan nedeni bi türlü bulamadım 2 balık fazla diye tüm akvaryum strese girer mi acaba ?  kayalıklarımı kaldırsam .hatta geçen sabah uyandığımda Vatozum yerdeydi atlamış gece heralde şuan yaşıyor ama atlamasıda bi garip geldiMavibela2012-05-22 23:44:47
Akvaryumumdaki sıkıntılı hâl
Merhabalar 1Senedir Yunus,sarı ve demsni yavrularını besliyorum daha öncede köpekbalığı ve pacularım vardı neyse sadede gelelim. 1-2haftaya kadar sorun yoktu  şimdi şimdi koca akvaryumda mercan kayalıklarından yaptığım ev tarzı yere giriyorlar orda yüzüyorlar sıcaklığı uygun,su değişimi yapılıyor herşey uygun şartlarda ama aksam olunca ışığı kapattığımda izliyorum hepsi dolaşmaya başlıyor yeni aldım desem utangaçlık alışma dicemde 1 sene oluyor nerdeyse niye bu hâllerde bu balıklar bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? 

Teşekkürler
Demasoni saklanıyor
Merhabalar demasoni daha önce beslemedim fakat pacularım cok büyümüştü ve geri götürüp kendime ciklet akvaryumu yaptım  dekor olarak mercan kırığı koydum resim şuan koyamıyorum ama serçe parmağı uzunluğunda 5tane demasoni aldım  diğerlerinin rengi daha belirgin fakat 1 tanesinin daha soluk bu soluk olan mercanın altını kazıyor baya kazıyor hemde tepe yaptı nerdeyse o mercanada kimseyi yanaştırmıyor çokta asabi ne olduğunu anlamadım sürekli ağzıyla içerden kum taşıyor :)

o değerli yorumlarınızı bekliyorum...
Kendi Filtreleme Sistemim. Ucuz, Uzun Ömürlü, Kullanışlı
Gerçekten cok uğraşmışa benziyorsunuz fakat benim gibi düşünen var mı bilmiyorum akvaryumun ve koyduğumuz yerin göze hitap etmesi gerekiyor.Açıkçası ben akvaryumun yanında o koca bidonu tutmak istemem  bunun yerine arkasına veya yanına sump tarzı bişey yapmanız göz estetiği bakımından daha güzel olucaktır.
Daha ne almalıyım
Merhabalar akvaryum.com ahalisi ,
250Lt akvaryumumn içinde
1çift yunus
1çift iceman
1çift sarıprensesim
1çift beyaz prensesim
3tane demasonim
var yavruluğundan beri bendeler hepsi orta boy oldu yeni balık almak istiyorum yanlarına  hangi cins koyabilirm  baktığımda dolu dolu görmek istiyorum baya boş alanları oluyor  birer dişi mi alayım , şuda eksik şunuda al dediğiniz balık varmı yoksa kalsın mı böyle ?
Tekrar Dede Oldum :)
Tebrikler , sağlıklı balıklar 
küçük akvaryum
Bende bu sorunu yaşıyorum .Yavru akvaryumumda ilk şelale filtre vardı  şırr şırr sesinden ve sürekli filtreden yavru kaçmasından sıkıldım ve iç filtre aldım şimdide  iç filtreye kaçıyorlar önüne kadın çorabı bağladım bu seferde çorapta asılı kalıyorlar yani dert.Ne zaman filtreyi temizlesem içinde 1-2 tane yavru görüyorum.
Isıtıcı Sorunu
Hmm denemekten zarar gelmez sanırım
Isıtıcı Sorunu
Merhaba arkadaşlar İzmir'de ikamet ediyorum malum buraları çok sıcak hele bu yaz aylarında 36-37 derece bizim için normal sayılıyor.250lt bi malawi karışık akvaryumum var ısıtıcıyı çıkardım ama hala derece 30 u gösteriyor bişey yapmam gerekiyor mu ?Yoksa balıklara zararlımı bu sıcaklık.Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevirim.Birde Sarı prensesler ne zaman yavrulamaya başlıyor :) Teşekkürler. Mavibela2011-06-12 01:41:13

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.