ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
tansutabak
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Temmuz 2006 13:09
Son Ziyaret:
25 Nisan 2009 13:33
Toplam Mesaj:
22 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
tansutabak
Doğum Tarihi:
13 Haziran 1976
Yaş:
47
İl:
Eskisehir
Meslek:
esnaf
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ttabak

SON 10 MESAJI

Sünger Filtre

Bir üretim akvaryumu yapmak istiyorum.Akvaryum içinde fazla akıntı olmasını istemiyorum araştırma yaparken bir akvaryumcuda genişçe bir sünger ortasında hava motorundan gelen bir hotum o kadar. Yukarıya hava veriyor ve akvaryumu temizliyor.Almak istedim baktım süngerin içinde motor vs. yok karar veremedim.Bunun hakkında bilgisi olan varmı, evde nasıl yapılabilrki...     

A. Burduricus'un Akvaryuma Adaptasyonu

killifish denile bu türden ben de birkaç sene evvel doğadan yakalıyarak akvaryum ortamında beslemiştim.yanlız sudeğerleri çok önemli biraz acemilik zamanıma denk gelmişti ama sonradan suyudaha iyi ayarlıyınca uzunsüre yaşatabildim.Ben bu türleri Eskişeşehirliler bilir İnenü havuzlarıvarı var ordan yakalıyordum.Birde bu balıkların haricinde renkleri solukta olsa lepistesler,çöpçü balığına benzer daha ince uzun balıklar,tatlısuyengeçleri ve gümüş balığınıda akvaryum ortamında baktım.Yanlız yengeçler süper eğlenceliydi hatta onları dipyemine alıştırmıştım. 

içfiltrenin etkisi
Beş senedir akvaryum hobisiyle uğraşıyorum birçok çiklet türünü besledim.Şimdi yunus besliyorum akvaryumda,iç filtre kullanıyorum.80 cm lik bombeli akvaryumum var.Balıkların eş tutmalarını üremelerini iç filtre zorlaştırı mı?Suyu çok hareketlendirdiği için.Acaba dış filtre veya şelale filtreyemi geçmeliyim diye düşünüyorum. lafayette2007-09-06 13:28:02
1.eskişehir halı saha turnuvası

Böylebir organizasyona bende katılmak isterim.Çlıştığım için maçlar akşam 9 dan sonraya ayarlanırsa düzenli katılırım.Ayrıca defansta iyiyimdir.

Jack Dempsey (cinsiyet)

Dişi ve erkek birbirinden oldukça farklıdır.Erkek daha canlı ve koyurenklere sahiptir.Dişi ise daha küçük ve belirgin biçimde erkeğe göre soluk renklere sahiptir.Bence ayırt edemiyorsan ikiside ya erkektir, yada ikiside dişidir.Bende birdişi bir erkek var çünkü... çok rahat anlaşılıyor. 

silikon
slm arkadaşlar yeni bir akvaryum yaptırıyorum.Camcı arkadaş antibakteriyel silikon alırsan akvaryum yapımında olurdedi.Ben tereddütte kaldım.Sorun olumu?
Akvaryum kokusuna bulunan çare.120 Lt.

Ben o sorunu vatozla çözüyorum.

 

greenterrör
Cisiyeti nedir?
120x60x60 (Resimli)
slm arkadaş yukardan gelen suyla aşşağıda işlediğinsuyun dengesini nasıl kuruyorsun yukardan çok su gelirse aşşağısı taşmıyormu?kaçmotor kullanıyorsunuz?
Filtresiz yaşar mı?
Filitreyi sürekli çalıştırın 3 gün içinde gidecektir,ayrıca japonlar suyu çok kirletir filitresiz olmaz.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.