ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Gundom
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Ekim 2007 01:54
Son Ziyaret:
29 Nisan 2008 01:45
Toplam Mesaj:
11 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ali can
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ali...suda giden japon!..

SON 10 MESAJI

Aquaclay kum altına kum önerileri!
Arkadaşlar en son siyah quartz kum olarak kararımı verdim 5 LT.'lik  aquaclay kum altına yine 5-6 LT. kadar quartz kum sereceğim. İnşallah yarın alacağım, son yorumlarınızı bekliyorum!
Aquaclay kum altına kum önerileri!
Tüm herkesin bilgilendirmeleri için telekkür ediyorum, çok memnun oldum. Alacağım aquaclay kuma 25 YTL civarı para vereceğim,  ama alt malzeme olarak kullanmam için önerilen malzemelerin bir çoğu 30 YTL üzeri, mu maliyeti biraz yükseltecek. Onun için uygun fiyat olarak düşünbiliceğim neler olabilir, mesela aquaclay altına kullanacağım quartz kumdan, dere kumundan veya torftan  nasıl verim alabilirim?

@Devletabi Yazıda belirttiğim gibi Neon Tetra besleyeceğim, aklıma mercan kırığı ve midye kırığıda geldi, acaba balıklarla bu kumun bir uyuşmazlığı bir söz konusu olabilirmi? Ve genelde gördüklerim hep açık renkli, koyu renkli olabiliyormu?



Gundom2008-03-14 14:58:15
Aquaclay kum altına kum önerileri!
Merhaba arkadaşlar, 60*35*35 ölçülerinde bir akvaryum sahibiyim, akvaryum işine yeni giriyorum, akvaryumum tamamlandı sayılır. Ancak akvaryumda bitki yetiştirmek istiyorum ve bunu uygun bir zemin hazırlamakta karasızım. Balık olarak Neon Tetra beslemeyi düşünüyorum. Ve bununla birlikte Aquaclay'ın görüntüsü çok hoşuma gitti. Bundan alayım dedim, ama biraz yorum okudukça Aquaclayların altına ayrçı bi katman kum koymanın bitkiler için iyi olacağı hakkında fikir edindim. Acaba bana önerilerde bulunabilirmisiniz? Rengininde koyu olmasını istiyorum, mesela siyah. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Neonlarım tek tek ölüyor
[QUOTE=Evolution]Herkese soruyorum mango kökünü tüm balık satan yerlere hiç birinde yok nasıl bulacağım bilemiyorum.[/QUOTE]

Mango kökü olmayan balıkçımı varmış? Tongue Kardeş ara bulursun, hiç bulamıyorsan Eminönüne git, mısır çarşısının oraya orda istemediğin kadar balıkçı var orda bulurusun. Birde yukarda tankında kayanın olduğundan bahsetmişsin, kaya neon tankına uymaz, o kayadan bence vazgeç.
Gundom2008-03-14 10:28:02
ŞELALE FİLTRELER HAKKINDA
Arkadaşlar bende bu şelale motor hakkında bir soru sormak istiyorum; Bu şelale filtreler asılıyorya, benim akvaryumum yukara asılacak kenarı yok ahşah çerçeve var, yani kalın oraya asılmaz. Dışarı koysamda uçlarına hortumlar ile ek yaparak hortumla uzatsam uçlarını içeri.Tavsiyelerinizi bekliyorum!
lafayette2007-11-06 12:37:56
Sirkulasyon Motoru Hakkında!..
Arkadaşlar bu sirkülasyon motorunun görevi tam olarak nedir? Bu işe yeni başlıyorum, yeni yeni arıştırıyorum, el yapımı bir dış filtre yapmak istiyorum onunla alakılı bir şey mi?.. Yani bu şu işe mi yarıyor; benim dış filtre için hazırlamış olduğum su haznesiile akvaryum arasında suyu devir daim mi yaptırıyor?.. Bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim, teşekkürler.
lafayette2007-11-06 12:40:45
ŞELALE FİLTRELER HAKKINDA
Hayırlı olsun efendim, gözlemlerinizi merakla bekliyoruz ;)
Japonlar için en iyi akvaryum bitkisi?
Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar, çok sağolun...birde yeri belki bura değil ama affınıza sığınarak soruyorum, yeri bura değil ama; bu canlı bitkileri nerelerde bulabilirim, istanbulda oturuyorum, güvenilir tavsiye edeceğiniz yerler nerelerdir? Teşekkürler.
Japonlar için en iyi akvaryum bitkisi?
Japonlar için en iyi akvaryum bitkisi nedir arkadaşlar? İlk defa balık besleyeceğim. Nerelerden temin edebilirim, çok teşekkürler. halongan2007-11-04 14:18:59
Akvaryum ölçüsü hakkında!
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda bir japon balığı almaya karar verdim, kendilerini çok severim Smile Ve akvaryumuda kendim yapmak istiyorum, ama ölçüye karar vermek için sizlere danışayım dedim. İçinde 2-3 tane japon koymak istiyorum ve japonların orta dip suda yüzdüklerini bildiğim için biraz yüksek olması düşüncesindeyim. Okuduğum bir makalede 60x35x30 ölçüsünün çok sağlıklı bir ölçü olduğunu, defalarca ödül aldığını duydum. Acaba bunun mantığı nedir? Ben japonlarım için biraz daha derin olması gayretindeyim; mesela 60x35x35 iyi bir ölçümüdür?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.