ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
baris.aydin
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Kasım 2007 09:34
Son Ziyaret:
22 Mayıs 2022 12:59
Toplam Mesaj:
1563 [0.23 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Barış AYDIN
Doğum Tarihi:
28 Nisan 1980
Yaş:
46
İl:
Istanbul
Meslek:
Bilişim
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Barış AYDIN
SON 10 MESAJI
İşte Amerikan Rüyası
Herkese merhaba,
Herkese merhaba,
Ne kadar zaman oldu hatırlamıyorum siteye girmeyeli. Kendimi bu konuda suçlu hissetmiyorum desem yalan olur. Şehir değişikliği, iş değişikliği derken dünya telaşı içinde akvaryumdan ister istemez koptum.
Ama demek ki tam kopmamış olacağım ki yeniden tank kurup tekrar hobiye kaldığım yerden başlamak istiyorum. 40x40x40 ölçülerinde bir tank yaptırdım. Evde ki müsait alan ancak bu kadardı. (Aslında eşim o kadara izin verdi desem daha iyi olacak sanırım:)
Dibinde Hagen siyah kum, içinde java moss sarılı mangrove kökü, 1-2 anubias var. Filtrasyon 1 adet eheim iç filtre ve 1 adet atman şelale ile sağlanıyor. 3 neon, 5 kiraz barbus ve 20-25 tane kırmızı karides var.
Tankıma Kakadu veya önerebileceğiniz -bulunabilir olan- cüce amerikanlardan eklemek istiyorum. Hangi tür olursa olsun sadece 1 çift veya sadece erkek olarak ekleyeceğim. Önceliğim Kakadu. Forumun canlı arıyorum bölümüne de ilan açtım. Ramirezi'yi özellikle Maltepe'de ki akvaryumcularda bolca bulabiliyorum. Bu yüzden Ramirezi'yi elde var bir olarak sayıyorum. Yani ona ulaşmam oldukça kolay. Daha farklı türler olursa sevinirim.
Önerilerinize ve yardımlarınıza şimdiden teşekkür ederim.
Görüşmek üzere..
Topraksız Bitki Bilgisi
Onur Bey merhaba,
Onur Bey merhaba,
Akvaryumun üstünü camla kapattım. Sadece 10 cmlik bir alan açık, yemleme ve gerekirse müdahale için.
Bu hafta sonu küçük bir dal Anubias alarak denemeye başlayacağım. Hatta nemin fazla olması için, küçük iç filtreyi suyu dalgalandıracak şekilde yerleştirdim. Buharlaşma ve dolayısıyla nem fazla olsun diye.
Fakat bahsettiğim 10 cm'lik açıklık sanki bana dezavantaj olacak gibi? Olmazsa o boşluk için ayrı bir cam kestirip, sadece yemleme ve müdahalede o camı kaldırırım.
Bir yerde Java Moss'ların eğer sıcaklık ve nem sağlanabilirse su dışındada yaşayabildiğini okumuştum. Sipariş ettiğim Java Mosslar gelince bir kısmını deneyeceğim. Su üstünde Java Moss ve Anubias olsa yeter zaten.
Konu takibi için, gelişmeleri buradan yazıyor olacağım.
Halis Bey,
İstediğim aslında Akvaryum'du. Ama suyu yarıya kadar doldurunca, kökün su dışında kalan kısmı gözüme çok güzel göründü. Hemen senaryoyu kurdum. Küçük bir sis makinesi, su üstünde bitkiler, su altında Neon veya Kiraz Barb, ayrıca Java Moss, filtrasyon için midye. Bunlar aklıma gelince yarıya kadar su dolu olmasını istedim. Bakalım hayırlısı :)
Teşekkürler.
Topraksız Bitki Bilgisi
Arkadaşlar merhaba,
Arkadaşlar merhaba,
25 cm su derinliğine sahip, 40 cm'lik bir tankım var. Yani akvaryumun yarıdan fazlası su dolu. Tank içinde kullandığım Mangrove kökünün bir kısmı su üstünde kalıyor. Su üstünde kalan bu kısma Anubias gibi bir bitki koyup, köklerin su içinde, yaprakların sa su dışında kalmasını istiyorum. Böylelikle su dışında kalan mangrove'u değerlendirmek istiyorum.
Anubias, Java moss veyahut önerebileceğiniz bitkiler var mı, bu şekilde bakabileceğim? ilerde kara yosunu kaplı taşlarla o ölü alanı değerlendirmekte istiyorum.
Teşekkürler.
Kırmızı Crowntailim(vardı) ve Yeni Siyah Crowntail
Bende fellik fellik siyah arıyorum. Nette görünce fotoğraflarını tutuldum balığa resmen.
Bende fellik fellik siyah arıyorum. Nette görünce fotoğraflarını tutuldum balığa resmen.
Ama bulmak zor. Şimdilik bir tane 7 litrelik akvaryumcukta bir tane mavi kırmızı ct besliyorum.
Çok durgun geliyor bana. Yanınan 2 panda çöpçü atsam arkadaş olsalar diyorum :)
Kırmızı Crowntailim(vardı) ve Yeni Siyah Crowntail
Yücel selam :)
Yücel selam :)
Bende bu aralar siyah crowntail'e takmış durumdayım. Google 'da black betta crowntail diye arattırdığımda sanırım joybetta.com'da siyah bir betta fotoğrafı vardı.
Siyah beden ve kuyrukta hafif beyaz şerit. İçimdeki balık ve Beşiktaş aşkı birleşince dayanılmaz bir istek çıktı ortaya.
Amerikanlardan eli ayağı çekince (zorunluluk) betta benim için en uygun balık olacak. Çünkü bayramda vs'de memlekete gidince aklım evde kalacaktı. Ama bettayı uygun bir taşıma kabıyla yanımda gezdirebilirim diye düşünüyorum.
Eğer bahsettiğim tarz bir bettaya denk gelip haber verebilirseniz sevinirim.
Teşekkürler..
İthal ve ucuz beyaz hm betta nereden bulunur?
Merhabalar;
Merhabalar;
İlkay Bey sizin avatarınızda ki Betta Crowntail olarak isimlendirilen bettalardan değil mi?
Rengi çok güzelmiş. Sizin mi acaba?
İşte Amerikan Rüyası
Herkese merhabalar;
Herkese merhabalar;
Ne kadar zaman oldu buraya uğramayalı bilmiyorum. Şehir değişikliği, akvaryumu satmam falan derken nereden baksanız 1 seneyi geçti. İstanbul'a geldiğimden beri sadece Kakadu'yla ilgili bir gelişmem oldu. O da fazla sürmedi. Malum hem yeni taşınmışız hemde memlekete gitmek gerekiyordu tatilde. Geçici olarak arkadaşa bırakınca Kakadu'yu, döndüğümde kemiklerini bile bulamadım :(
İlk açıldığı anı biliyorum bu başlığın. İşten eve gider gitmez bi tarafta akvaryum bir tarafta bu başlık, onlarca site, araştır kopyala yapıştır :)
Ama helal olsun o kadar çok Amerikan seven varki başlık yok olup gitmedi. Kendi adıma bu başlığı yaşatıp bu günlere getirenlere çok teşekkür ederim.
Akvaryum kurmayı çok istiyorum. Ama şehir dışı seyahatelerim, memlekete gidip gelmem vs derken bir türlü yapacak hevesi bulamıyorum kendimde.
Çalıştığım yerde akvaryumumuz var. Vazgeçemediğim türlerden biri olan Green Terror'umuz var. Nurtopu gibi :)
Yani anlayacağınız hobiden vazgeçemedim ama eski hevesten eser kalmadı. Yine bi akvaryumcu görsem dalıyorum içeri, ne var ne yok bakıyorum.
Önceleri İstanbul'da ki arkadaşlara " ne kadar şanslısınız, ben sizin yerinizde olsam şunu alırım bunu yaparım" derdim. Şimdi anladım ki İstanbul'da olmak değil mesele. Mesele o güzel hobiyi canlı hatta capcanlı tutabilmekteymiş.
Hepinizi sevgiyle selamlıyorum..
İşte Amerikan Rüyası
Merhaba;
Makinemin tamirden gelmesinden hemen sonra tankın fotolarını çektim.
Şu anlık herhangi bir sorun yok. Yem konusunda Kakadu seçici davranmaya başladı. Önceleri yeml zorda olsa yerdi.Sanırım Tubifex'e başvuracağım.
Sevgiyle kalın.
İşte Amerikan Rüyası
Önder , Berk selam;
Önder , Berk selam;
Az önce kerevitleri hediye edecek olan, Atilla TARHAN Bey'den Ö.M aldım. O da ışıklar kapanırsa sorun olur dedi. Çok sevdiğim bu canlıdan vazgeçeceğim sanırım.
Önder, ayrıca dediklerinde haklısın. Biyotopu bozmaya gerek yok. Teşekkürler tavsiye ve öneri için.
Berk, balıkların yem seçme gibi huylarına aşinayım.Alışma süreci biraz sabır isteyen sancılı bir süreç.
ilk başta yem yememesi, sonra yemesi, meşe yaprakları üstündeki yemleri yemesi ve herhangi bir sağlık probleminin olmaması bana bu alışma sürecinin lehime işlediğini gösteriyor.Ayrıca hareketli olması balığın keyfinin yerinde olduğunu gösteriyor.Tane büyüklüğü konusunda kafamda bir soru işareti yok. Çünkü Kakadu'nun ağız yapısı büyük. Ama sertlik konusunda haklı olabilirsin.
Veya şu da geliyor aklıma. Belki yem yerken mücadele etmesi gerekiyor. O yüzden onun yemine çöpçü musallat olunca önce onu kovalıyor sonra yemi yiyor. Gözlemlemeye devam edelim bakalım, neler olacak.
Görüşmek üzere, sağlıcakla kalın.
İşte Amerikan Rüyası
Herkese selam;
Fotoğraf makinemin arızalanmasından dolayı akvaryumumla ilgili belirli bir süre fotoğraf paylaşımı yapamayacağım. Kısaca tankımdan bahsedeyim. 1 Erkek kakadu, 5 Adet Neon, 1 adet Bronz çöpçüm var. Balıkların keyfi oldukça yerinde. Ama 2 neon devamlı sürtüşme içinde. Ne zaman görsem birbirini kovalıyor. Kovalama tek yönlü değil.. Önce biri diğerini sonra diğeri ötekini kovalıyor.Tabanda geçen cumartesi topladığım meşe yaprakları var. Yaklaşık 10 adet. Su üstünde mercimekler,pistialar var.Ayrıca tabanda 5-6 kök saz var. Fakat bu sazlar fazla büyüyen cinsten değil. Suyum oldukça sarı ve bulanık. Bu daha doğal bir görüntü verdiği için hoşuma gidiyor.Tank içindeki mpanga köklerine java mosslar sarılı.Onlarda sarardı gitti. Ama görüntü daha da hoşuma gidiyor böyle.
Filtrasyon olarak aktif karbon, elyaf ve siyah sünger takviyeli Atman H-300 şelale filtre kullanıyorum. Haftada yarım çay bardağı çay eklemesi yapıyorum.
Kakadu'nun yeme karşı olan tepkileri çok garip. Tetranın granür yemini ağzına alıyor, tükürüyor. Bunu birkaç kez yapıp yemi yere düşürüyor. Yemi almaya gelen çöpçüyle dalaşıyor ve sonra yemi alıp yiyor. Yani illaki birinin gelip onun yemine musallat olması gerekiyor. Seranın Flora yemlerinden kırmızı olanı afiyetle yiyor. Tükürme vs yok. Artemia'yı zaten söylememe gerek yok. Elimde çok fazla yem ve az sayıda balık olduğu için yemlerin bir kısmını arkadaşımla paylaşıp Sergen ve Engin'in önerisiyle birazda tubifex alacağım.
Şu an sizden bir tavsiye almam gerekiyor. Tanka Kırmızı Kerevit eklemek istiyorum. Dipteki meşe yaprakları arasında gezen Kırmızı Kerevit'in görüntüsü oldukça güzel olacak diye düşünüyorum. Mavi Kerevit, Kırmızıya göre daha vahşi olduğundan balıklara zarar verebiliyormuş. Kırmızının daha uysal olduğunu okudum. Bu konuda fikirleriniz nelerdir? Bulgur almaya giderken evdeki pirinçten olur muyum sizce?
Olduçka araştırdım. Lepistes,plati gibi türlerle kırmızı kerevit besleyenler var.Sorun yok diyorlar. Yanlız kerevit aç kalırsa ve büyürse yavru balıklara dalaşabilir diyorlar.
Herkese selam;
Fotoğraf makinemin arızalanmasından dolayı akvaryumumla ilgili belirli bir süre fotoğraf paylaşımı yapamayacağım. Kısaca tankımdan bahsedeyim. 1 Erkek kakadu, 5 Adet Neon, 1 adet Bronz çöpçüm var. Balıkların keyfi oldukça yerinde. Ama 2 neon devamlı sürtüşme içinde. Ne zaman görsem birbirini kovalıyor. Kovalama tek yönlü değil.. Önce biri diğerini sonra diğeri ötekini kovalıyor.Tabanda geçen cumartesi topladığım meşe yaprakları var. Yaklaşık 10 adet. Su üstünde mercimekler,pistialar var.Ayrıca tabanda 5-6 kök saz var. Fakat bu sazlar fazla büyüyen cinsten değil. Suyum oldukça sarı ve bulanık. Bu daha doğal bir görüntü verdiği için hoşuma gidiyor.Tank içindeki mpanga köklerine java mosslar sarılı.Onlarda sarardı gitti. Ama görüntü daha da hoşuma gidiyor böyle.
Filtrasyon olarak aktif karbon, elyaf ve siyah sünger takviyeli Atman H-300 şelale filtre kullanıyorum. Haftada yarım çay bardağı çay eklemesi yapıyorum.
Kakadu'nun yeme karşı olan tepkileri çok garip. Tetranın granür yemini ağzına alıyor, tükürüyor. Bunu birkaç kez yapıp yemi yere düşürüyor. Yemi almaya gelen çöpçüyle dalaşıyor ve sonra yemi alıp yiyor. Yani illaki birinin gelip onun yemine musallat olması gerekiyor. Seranın Flora yemlerinden kırmızı olanı afiyetle yiyor. Tükürme vs yok. Artemia'yı zaten söylememe gerek yok. Elimde çok fazla yem ve az sayıda balık olduğu için yemlerin bir kısmını arkadaşımla paylaşıp Sergen ve Engin'in önerisiyle birazda tubifex alacağım.
Şu an sizden bir tavsiye almam gerekiyor. Tanka Kırmızı Kerevit eklemek istiyorum. Dipteki meşe yaprakları arasında gezen Kırmızı Kerevit'in görüntüsü oldukça güzel olacak diye düşünüyorum. Mavi Kerevit, Kırmızıya göre daha vahşi olduğundan balıklara zarar verebiliyormuş. Kırmızının daha uysal olduğunu okudum. Bu konuda fikirleriniz nelerdir? Bulgur almaya giderken evdeki pirinçten olur muyum sizce?
Olduçka araştırdım. Lepistes,plati gibi türlerle kırmızı kerevit besleyenler var.Sorun yok diyorlar. Yanlız kerevit aç kalırsa ve büyürse yavru balıklara dalaşabilir diyorlar.
SON MESAJLAR
- Tek Co2 Tüpü Aynı Anda 2 Akvaryumda Kullanılır Mı? Yağız¹, 07:45
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Klorlu Suya Girmiş Pipo Filtre hoppala, 02:22
Filtreleme Seçenekleri - Akvaryumu Karides Akvaryumuna Çevireceğim Napayım Sfenks111, 01:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Filtre Önerisi SemihDinçer, 01:03
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Daki Beyaz İnce Solucanlar Ahmet53, 23:56
Yeni Üye Forumu - Aquasphere Tr Youtube Kanalı IgorVladimir, 23:11
Akvaryum Dünyasından Haberler - Vahşi Beta Ve Labirentli Hobicileri, Birleşin! Cyber_Scout, 22:34
Labirentliler - Basit Melek Ve Cuce Vatoz Akvaryumu (200 Litre) silver, 21:18
Akvaryum Tanıtımı - Süngerle 24 Saatte Sessiz Artemia Çıkarma BLGHN, 21:15
Malzemeler ve Yemler Forumu - Leonardit Zeminli Akvaryum Kurulumu Belisarius, 20:14
Akvaryum Tanıtımı - Merhaba Bütçem Max 1200 Civarı Sessiz Çift Çıkışlı berat76, 19:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balkondaki Pondum Çok Isınıyor. İnci Kefali, 19:19
Bitki Akvaryumları Genel - 37 Litrelik Siyah Neon Tetra Akvaryumum Ahmet53, 18:02
Akvaryum Tanıtımı - Japon Balığım Yüzeyde Hava Almaya Çalışıyor ahmetfiratozkaya, 16:35
Yeni Üye Forumu - Red Mangrove (rhizophora Mangle) bilentungul, 14:43
Akvaryum Tanıtımı - Dwarf Puffer / Pea Puffer Türkiye’de Besleyenler Future07, 14:25
Diğer Tatlı Su Canlıları - 130 Lt 50+ Lepistes İçin8.500 Tl Bütçeli Dışfiltre lepistesciii, 13:30
Yeni Üye Forumu - 200 Litre Yeni Bitkili Tankım Kaangzkr, 12:35
Akvaryum Tanıtımı - 135 Lt Akvaryum İçin Bu Canlı Sayısı Fazla Mı? Betta_King, 12:01
Yeni Üye Forumu - Betamda Kuyruk Erimesi Mi Var? runfile, 10:14
Yeni Üye Forumu - Yeni Tetra Akvaryumum Hasan117, 10:08
Akvaryum Tanıtımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin ternapi, 01:49
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Ternapi Küçük Bir Su Birikintisi ternapi, 01:42
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Tetra Tanki Ozmoziz, 01:20
Yeni Üye Forumu - Kaplan Kuhli Nin Oase Soil İle Uyumu Ozmoziz, 01:10
Sazansıgiller - Kerevit Bakımı Nasıldır Ve Almalımıyım Betta_King, 23:30
Yeni Üye Forumu - Dıy - Akvaryum Aydınlatması Hakkında Bilgi Ehtiyar, 22:53
Yeni Üye Forumu - Rummy Nose Tetra Akvaryumu EthernalFlow, 21:58
Akvaryum Tanıtımı - Eheim 2036 Ecco Pro 300 Mil Bulamıyorum! Jotunheim, 19:33
Filtreleme Seçenekleri - Plati Dışkısı? Kaangzkr, 18:17
Hastalıklar ve İlaçlar - Karides Akvaryumu: Karideslerim Ölüyor batuhansanat, 16:27
Yeni Üye Forumu - Betta Balıgı 84 Litre Akvaryumda Sürdürelebilirmi EthernalFlow, 16:10
Yeni Üye Forumu - Bitkili Canlı Doğuran Ve Yavru Akvaryumum saturday, 16:01
Akvaryum Tanıtımı - 30lt Akvaryumum İçin Tavsiye [resimli] Zarrovu, 15:31
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kılıçkuyruk Cinsiyet Belirleme saturday, 13:14
Yeni Üye Forumu - Kiraz Karides AMANOGARDEN, 10:23
Omurgasızlar - Akvaryum Köşesi Kırıldı Berattkt0, 22:22
Yeni Üye Forumu - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 20:18
Akvaryum Tanıtımı - Lapistes Önerisi ugurbaran, 17:33
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dajana Artemiayı Çıkartamıyorum ternapi, 16:52
Malzemeler ve Yemler Forumu - 30x20x20 İnci Kefali, 09:48
Akvaryum Tanıtımı - Yem Önerisi MelihSvS, 01:57
Sazansıgiller - Powerled Pcb osman100a, 23:54
Yeni Üye Forumu - 60x40x40 Walstad Akvaryum Ve Kurulum Süreci syerli, 23:48
Akvaryum Tanıtımı - Safkan Velifera aXarayli, 19:00
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Bu Dolap Uygulamasında Satılan Sfapuanin Armürleri Sfenks111, 15:26
Bitki Akvaryumları Genel - Filtre İçin Fikir Betta_King, 14:50
Yeni Üye Forumu - Yeni Akvaryumum İçin Öneriler İnci Kefali, 07:55
Yeni Üye Forumu - Elma Salyangozu Ters Durma twthyss, 02:56
Yeni Üye Forumu - Oscar Astronot Büyütme Kaan Dabakbaşı, 00:26
Güney Amerikan Cichlidleri
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- 2 Torba Moss :) Filtre Isıtıcı AtlasPoyraz 07:15
- Apistogramma Türleri AtlasPoyraz 07:15
- Islak Rus Artemiası Piranhabull06 07:04
- Tetra Exodon Paradoxus (bucktoothed) [f0] Piranhabull06 07:04
- Yeni Tarihli Tropical Yemler Skt 2029 Piranhabull06 07:04
- Cuba Halı Bitkisi Güncel Stoklar Çeşitli Bitki ozelturlepistes 04:02
- Satılık Mobilyalı Akvaryum Ve Full Set 35 Küp Aporetti 02:06
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 02:04
- Makrakanta, Blue Acara Ve Oscar Koksal Gurkan 02:04
- L144 Tül Ve Düz Yavrular Koksal Gurkan 02:04
- Crptocoryne Crispatula Var SeaWorld 01:21
- L144 Longfin & Düz L144 & Siyah Cüce Vatoz SeaWorld 01:21
- Bitki Çeşitleri emreemin 01:21
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 01:21
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 01:21
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 01:21
- Aykılıç, King Ve Düz Kılıç Yavruları A Kalite ali özer 00:07
- 30*30*30 Küp Akvaryum - 35’lik Dolap mlh06 23:50
- Subulata ALP85 23:47
- Endler Karışık ALP85 23:47
- Kepçe, Kaya, Çakıl Taşları AquaPuella 22:59
- 3cm Kafalı Beyaz Yunus Yavruları 300 tetikk 22:38
- Afra Coube AlisBaba 21:41
- Damızlık Tül Panda Çöpçü AlisBaba 21:41
- 80 X 40 X 40 Extra Clear Akvaryum Ve Full Set alperemrecakir 21:31
- Muhtelif Malzemeler İle Takas Yapabiliriz SmallCandyThing 20:43
- Isıtıcı | Hava Motoru | Filtre | Jilet | Akvaryum SmallCandyThing 20:43
- Beta SmallCandyThing 20:43
- Su Piresi Kültürü, Artemia Kültürü ternapi 20:34
- Bolbitis Heudelotii, Trident Fern metsi 19:10
- Akvaryum 30*30 metsi 19:10
- Sunsun 603b Dış Filtre TurX 17:53
- Satılık Geosesarma Dennerle Purple Vampir Yengeç Arch.Hüseyin 17:04
- Creaqua Akvaryum Armatürü KarayeL 16:15
- Uygun Yerli Üretim Ivanacara Bimaculata Yavruları flanormimar 15:38
- Bloody Mary Karides gulec_44 15:30
- Staurogyne Repens gulec_44 15:30
- Tayf tayf 15:18
- Hb White Lepistes omererbas 14:08
- Electric Blue Acara (andinoacara Pulcher) omererbas 14:08
- İthal Paludaryum / Teraryum Arıyorum ozan_1903 14:02
- Efsane Yati Ve Mangrow Kökleri ozan_1903 14:02
- Damızlık L010a Erkekleri Ve Singapur Tül Erkek ozan_1903 14:02
- 30x30x30 Ultra Clear Kurulu Sistem Akvaryum apistoman 13:01
- A+ Kalite Akvaryum Seti apistoman 13:01
- Exel , Ramshorm , Bitki CevdetSERBEST 12:15
- Su Piresi 200 - 300 Adet 100 Tl CevdetSERBEST 12:15
- Moss Teli CevdetSERBEST 12:15
- Su Piresi & Yeşil Su & Infusoria Amati340 11:47
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 11:47
KULLANICILAR
- 21 Online Kullanıcı, 12 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.





