ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ugur290
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
20 Ekim 2010 20:57
Son Ziyaret:
25 Mart 2014 14:03
Toplam Mesaj:
67 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ugur inanc
Doğum Tarihi:
01 Ekim 1986
Yaş:
37
İl:
Ankara
Meslek:
makine mühendisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ugur inanc İNCİ



50*25*35 bitkili lepistes+plati+albino cüce vatoz

SON 10 MESAJI

Siz araç takas edermiydiniz ?
Sanırım verirdim ben, çünkü şimdiye kadar minik bir tanka sahip olmama rağmen harcadığım miktar 1000 tl yi buldu ve hiç umrumda değil bir okadar daha veririm. ugur2902011-08-05 19:15:38
İLGİNÇ BİR GÖZLEM balık dayanışması
Daha önce balıklarda hiç raslamadığım bir olay. Genellikle düşene bir tekmede ben vuruyum modunda oluyor benimkiler. Lütfen sonucunuda bizlerle paylaşın.
canlı doğuran tankı
Ana tankınızda azla metilen mavisi yada bu tarz ilaçlar kullanmayın. Çünkü bu ilaçlar bakteri popilasyonunuzu çökertir ve nitrit- nitrat zehirlenmesi gibi sebeplerden tüm balıklarınızı kaybedersiniz. İllaki bu ilaçları kullanmanız gereken bir durum olursa balığı ayrı bir tanka yada kaba alıp ilacı uygulayın ve yeterli süre bekledikten sonra ana tankınıza geri alın.
Balık sayısına gelince yanlış anımsamıyorsam yetişkin bir balığın her bir santimetresine 2 litre su düşecek şekilde balık sayınızı ayarlamanız gerekiyor.
kribiensisi ve canlıdoğuranlar bırarada y
Haklısınız şu an farkettim ve bayağı da bi güldüm . 3 sene önceki yazıya yorum yapmışım. Ne deyim aramızda kalsın başka kimseye rezil olmayalım.
lepistes yavruları
Boşverin bencede, hem bu sayede sadece dayanıklı ve sağlıklı olan yavrular hayatta kalır ve doğal seleksiyon olmuş olur.Böylece hem balık sayınız aşırı artmış olmaz hemde yetişkin balık kayıpları yaşamazsınız.
Benim mini dünyam
Daha balığın türünü bile bilmeden, öğrenincede araştırmaya tenezül etmeden bu kadar sert ve katı, illaki bunu yapacaksınız şeklindeki yorumlar bu forumun ortamına  pek uygun olmamış malesef.Bu denli azarlarcasına yapılan bilinçsiz yorumlardan kaçınırsak iyi olur arkadaşlar.
Balık sayısına gelecek olursak bence hiç bir problem yok şu an için. İleride yavru almaya başladığın zaman yer sıkıntısı yaşayacaksın ama bunuda unutma derim şimdiden bi çözüm düşünmeye başlarsan senin için iyi olur. Keyifli hobiler dilerim herkese.
Sohbet
Merhaba benim ilk tankım canlı doğuran karmasıydı fakat çok çok önce taşınma sebebiyle dağıtıp onuda bir köşeye kaldırdık. Kanaryalarım vardı onlarla devam ediyordum evcil hayvan besleme işine sonrasında kardeşime iki adet su tosbaası (  ) aldım sonra ona bir akvaryum kurayım derken bir bakmışım hoop yine bir canlı doğuran karma tankım oluvermiş . Bu hobi böyle birşey işte , eğer gönlünüzde bir yerde küçükte olsa bir yeri varsa aradan 10 senede geçse yinede silinmiyor.
kuru yem yapımı
Paylaşımınız için teşekkür ederim güzel ve faydalı olmuş. Acaba bitkisel ağırlıklı beslenen balıklar içinde bildiğiniz bir yem tarifi varmı?
Benim mini dünyam
Kütüğe java moss sarın bence güzel bir görüntü oluyor hemde yavrularınız saklanır aralarına.
lepistes yavruları
Belkide yavrular daha önce doğmuştur ve siz yeni farketmişsinizdir, bu arada boyları azıcık da olsa büyüyen yavrular yetişkin balıklardan korkmadan gezinmeye başlar akvaryumda.Hatta cesurca anaçların ağzındakki yeme saldıran mimi birkaç yavrum olmuştu.Eğer bu günü kadar yavrular yaşayabilmişse problem yoktur bence. Bırakın geniş bir hacimde yüzerek büyüsünler

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.