ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
BlackAlive1
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Aralık 2017 00:26
Son Ziyaret:
21 Şubat 2019 21:44
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Can Çermik
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Denizli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Can Çermik

SON 4 MESAJI

300 Litre İçin Tavsiye
Merhabalar 300 litre hacminde bir akvaryumum var malzemeler konusunda sorunum da yok, reeflowers'ın siyah kumunu ve de beyaz taş kullanacağım bu akvaryumum da( ayrıca arka planda koyu mavi bir fon kullanıyorum. )bakımı zor olmayan bir tür öneririniz var mı ? Üniversite sınavına hazırlık sürecinde olduğum için bakımı çok zor türleri ve sayıca çok olan koloni tarzı balıklardan biraz çekiniyorum bunun dışında tüm önerilere açığım. (ticari bir amaç gütmüyorum ya da balık sayısı az olmuş gibi bir derdim de yok her türlü önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler. )
Dip Çekim Aleti Önerisi
Teşekkürler cevabınız için araştıracağım.
Dip Çekim Aleti Önerisi
Öncelikle merhaba benim akvaryumum 115 45 60 ölçülerinde ve beni sorunum dip çekim aletimden düzügün performans alamamam. Bunun akvaryumumun 60 cm yüksekliğinde olduğundan olabileceğini düşünüyorum. 60 cm yüksekliğinde bir akvaryumda işimi görecek bir dip çekim aleti önerisinde bulunursanız çok memnun olurum .
Akvaryum Kuruyorum
1-Pet shoplarda biraz daha fazla ödeyerek akvaryum alabilirsiniz tek avantajı beklememiş olmanız olur ama camcıda daha doğrusu akvaryum yapan camcılardan yaptırırsanız biraz beklersiniz ama daha az ödersiniz.
2-Hangi canlıyı besleyeceğinize göre ciddi farklılıklar gösterebilir o yüzden ilk olarak hangi canlıya bakmak istediğinize karar vermeli ve o türün yaşam ortamına göre dizayn etmelisiniz.
3-Genellikle canlı doğuran adı altındaki balıklar önerilir yeni başlayanlar için lepistes moli kılıçkuyruk gibi ama bu balıklar bence narin balıklardır ve bu yüzden ilk olarak bu balıklara bakılmasını uygun görmüyorum hele aldığınız balıklar belli nedenlerden ölürlerse hobiden soğuyabilirsiniz. Benim tavsiyem ciklet beslemeniz az sayıda ya da aynı şekilde az sayıda japon bakabilirsiniz. Tabi canlı seçimi tamamen size kalmış sadece seçeceğiniz canlı türüne göre akvaryumunuzu dizayn etmeye özen gösterin derim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.