ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Darth Vader
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
29 Mart 2011 00:31
Son Ziyaret:
17 Aralık 2017 13:26
Toplam Mesaj:
2 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Burak Turk
Doğum Tarihi:
07 Haziran 1982
Yaş:
41
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Burak Turk

SON 2 MESAJI

TUNA AKVARYUM
Alper Bey haklısınız, aslında malzeme ve balık seçimi konusunda inanılmaz derecede özenli davrandım. Araştırıp işin içine girdim, akvaryum yapımı konusunda ise aceleci davranıp kendisiyle iletişime geçtim ve de çok pişmanım. En son 9 Ekim'de Deniz Bey'le konuştum, kesin teslim edeceğini söyledi.
Bugün 15 Ekim tabi ki haber çıkmadı, zaten yapsa bile akvaryumu teslim alma konusunda tereddütüm var. 22 Eylül'den beri kendisinin bir akvaryum yapmasını bekliyorum ve de cep telefonunu 17 kere aramışım şu ana kadar, sadece geçen hafta açıp açıklama gereği duydu "şehir dışında olduğunu belirtti". İşin garip tarafı günümüzde cep telefonunuza çağrı geldiğinde arayan kişi kayıtlıysa ekranda yazmasıdır, kayıtlı değilse numarası görünür. Deniz Bey'in kendisi benim numaramın kayıtlı olduğunu söylemesine rağmen, çoğu zaman aradığımda meşgule atmasını ya da cevapsız bırakmasını iyi niyetle açıklamak bana göre yerinde olmaz. Yarın dükkanına gitsem, ve akvaryumun durumu nedir diye sorsam tabi ki başlamadığını bizzat görebilirim. Bana bu stresi yaşatan ve insanı parasıyla 2. kez rezil eden Deniz Bey'e çok teşekkür ederim.

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/109413/151020172328371.jpg[/IMG][EDIT]Darth Vader,2017-10-15 23:42:24[/EDIT]
TUNA AKVARYUM
Çok düşündüm yazsam mı, yazmasım mı diye ama sanırım yazmam gerekiyor çünkü Deniz Bey'i defalarca aramama rağmen kendisi telefonları açmıyor.

Yaklaşık 4 sene (2013 ya da 2014) önce akvaryum konusunda çok bilgili olmadığımdan dolayı o zamanlarda gittigidiyor.com'dan 80x40x50 ölçülerinde bir bombeli akvaryum siparişi vermiştim. Akvaryum elime ulaştığımda bir çok siteye bakmama rağmen bu ölçülerde bir sehpa bulamadığımdan, bu sitede yazanları okuyarak kendisine ulaştım. Bizzat Maltepe'de bulunan atölyesine gittim ve kaporasını da vererek sehpa için kendisiyle anlaştık. Teslimat günü geldiğinde ise kendisinden herhangi bir haber çıkmadı, ve bir çok aramama yanıt vermedi. Bu arada benim dış filtrem, ısıtıcım , tüm ekipmanlarım gelmişti ve kurulumu bekliyordu. Kendisinin söylediği teslimat tarihinden 1 hafta sonra kendisine telefondan ulaştım, Deniz Bey bana sehpanın hemen akşama teslimat yapılacağını belirtti. Akşama herhangi bir teslimat olmadı, iş telefonu ve cep telefonu aramalarım cevapsız kaldı. Bu olayı çok uzatmak istemiyorum ama açıklaması şöyle; ben 80x40x50 ölçülerinde olan sehpamı 3 ay sonra kendim arayarak alabildim.... ( teslim ederken herhangi bir ücret istemediğini belirtti ama ben bütün ücretini verdim)
Üzerinden 3 ay geçtiği için akvaryumumun öyle boş durmasını gören arkadaşım bana iguana almış ve ben bu dönemde akvaryumda (yanlış olabilir ama o zamanlar küçüktü) iguana beslemiştim. Nitekim Deniz Bey bana sehpayı getirdiğinde hiç bir önemi kalmamıştı artık ve annem sehpayı üzerine saksılarını yerleştirmek için kullanmıştı. Kendisinin yaptığı ürünlerin konusunda kesinlikle bir eleştirim yok, 4 sene geçmesine rağmen herhangi bir bozulma vs yok ürünlerinde.

Sene oldu 2017, benim iguana 1 metre olunca kendisini Darıca Hayvanat Bahçesine verdik, ve akvaryumum bir süre boş kaldı( son 2 sene salonda yaşıyordu sadece küçükken akvaryumda kaldı). Sonra tekrardan akvaryum kurma isteği geldi ve hobiye başladım. Çok güzel bir akvaryum kurdum yaklaşık 2 ay kadar dayandı ( bizim iguana sanırım tırnaklarıyla silikonları aşındırmış), bir gün eve geldiğimde akvaryumun su sızdırdığını gördüm. Direk akvaryumum attım ve balıkları kovaya koydum (10.09.2017 4 küçük discus 1 çöpcü 1 vatoz). Deniz Bey'in dükkanına gittim, kendisiyle 100x40x55 ölçülerinde bir akvaryum ve sehpası için anlaştık.(12.09.2017)
Kendisine durumun acil olduğunu ve en kısa sürede bir akvaryuma ihtiyacım olduğunu belirttim, kendisi bana 22.09.2017 tarihini verdi. 10 günlük bu süre bana göre uzun olmasına karşın, forumda okuduğum olumlu yorumlar ve kendisinin pozitif elektriği dolayısıyla anlaştık. 22.09.2017 işten erken çıktım, (teslimatın belki öğleden sonra olması ve akvaryumu geldiği gibi kurma hevesiyle) ama saat 19.00 gibi herhangi bir teslimat olmayınca kendisini aradım ama ulaşamadım. Bunu izleyen günlerde ne işyerinden ne de cep telefonundan kendisine ulaşabildim. Yaklaşık 3 4 gün sonra kendisi telefonu açtı (25.09.2017~) bahtsız abim naber diye cevap verdi. Durumu ve olayı anlattım kendisi beni arayacağını belirtti. Herhangi bir dönüş yapmadı. Defalarca cep telefonundan aradım, açmadı. ( kendisi bu yazılanları okuyorsa ve yalan söylüyorsam lütfen bana ulaşsın)
En son kendisini 30 Eylül 2017'de aradım, kendisi bana dükkana 10 dk içinde gireceğini ve bana ulaşacağını belirtti, tabi ki aramadı.

Biraz uzun yazmış olabilirim ama bu forumda olumlu yorumları okuyup kendisiyle iletişime geçip sipariş vericek insanların 2 kez düşünmesi gerekiyor. 750 tl'lik anlaşmamızın ben 300 tl'lik kısmını kapora olarak vermeme rağmen kendisi sözünde durmadı ve bunu ilk kez yapmıyor. Ataşehir'de oturuyorum, çalışıyorum şu an benim yapmam gereken kendisinin Maltepe'de bulunan dükkanına gidip kaporamı geri almak ve başka bir akvaryumcuyla iletişime geçmem... Bu olay sırasında benim 2 discusum kovada olduğundan öldü. Bir akvaryum ve sehpasını yapmak ne kadar zor olabilir ki Deniz Bey?

Kendi görüşüm: Deniz Bey sadece kurumsal ve 5000TL+ üzeri siparişlere önem veriyor, benim gibi ev tipi akvaryum istiyorsanız 2 kere düşünün...

(Burak-----)


SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.