ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
NeoNtetra06
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
08 Ocak 2013 14:15
Son Ziyaret:
24 Nisan 2016 13:54
Toplam Mesaj:
15 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Kapalı Üye
Doğum Tarihi:
15 Mart 1997
Yaş:
27
İl:
Ankara
Meslek:
yok
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Kapalı Üye

SON 10 MESAJI

Ankaradkiler?
Gerçekten çok mutlu oldum  daha pahalı 200 tl  tutacak sanmıştım  zaten büyük bir ihtimal kızılayda bulunur çok teşekürler hepinize .
Ankaradkiler?
Ben Ankarada yaşıyorum ve çok ısrarla karides akvaryumu yapmak ve yetiştimek istiyorum 10-15 lt lik bir akvaryum, 5 kiraz karides , küçük bir pipo filtre , küçük bir kütük , ve bir miktar java moss bana Ankarada kaça patlar para biriktiriyorum geri kalanını bulurum sanırım zaten yardım edebilirmisiniz ?
Bu karidesin türü nedir?
Çim karidesinin güzel bir örneği ...
Zebra Daniom ?
Zebra Daniomun (buyuk ihtimal kız) göbeğinde lekeler olustu leke dediğim rengi soluyor yani mantar gibi değil yani hamile desem karnı çok şiş değil yardım edebilirseniz sevinirim.

Hangi balık bu :D
Bende 3 tane var hep yüzeyde geziyorlar geceleri saklanmayı seviyorlar sazansıgillerin dayanıklı eğlenceli ve bakımı kolay türlerindendir yemeği görmemiş gibi yerler  eğer çok zayıfsa almayın kötü sonuçlarla karşılaşabilirsiniz  ...

neonun karnında şişlik
Az biraz şekilde şiştiyse ve durmadan birşey yiyormuş gibi yapıyorsa bu hamile belirtileri eğer gördüyseniz başka nonlarla kavga ediyormuş gibi yaptıklarını bu demektirki hamile ama başka birşey olup olmadığı görmemiz için fotoğraf koyarsanız iyi olur ...
Tarçının Afrodizyak Etkisi
Köksal Bey  biraz amatorüm kusura bakmayın ama gittikçe bilgilerim zenginleşmeye başladı size bir sorum var bu afrodizyak (Tarçın) Amerika tetralarında (Neon,Siyah Neon tetra vb.) gibi türlerde işe yaramaktamıdır ?
Yastayım :( (zebra daniocular !)
Bendekilerde mutlu hep yüzeyde oynaşıyorlar ama o 4. hasta olduğu için  öldü ona üzüldüm  .
Neon Tetra sanırım hamile
Sanırım evet hamile ise olgun bir erkek bulması lazım yani demem o ki başka ince bir neonla dans etmiş gibi birbirlerine vururlarsa kur yapıyorlar demektir eğer böyleyse onları iyi besleyip akvaryum suyuyla dolu , tabanı misket kaplı bir fanusa koyup çiftleşmelerini bekleyebilirsiniz aynı zamanda küçük bir bitkiyle dekore ederseniz baya yararlı olur  ... Önemli olan kur yapması yapıyormu yapmıyormu yapmıyorsa onun hamile olmama ihtimali %30 filan tabi erkekler olgunsa .

http://www.youtube.com/watch?v=lEHjXJB9h5Q burdan bakabilirsiniz amatör olsamda size yardımım dokunmuştur umarım .
Yastayım :( (zebra daniocular !)
4 pembe zebram vardı hepside zindeydi göbekliydi ancak biri artık yemek yemiyodu ve çok zayıftı  öncede zayıftı ama yiyordu dün gece umutsuz bakıyordum ve uyandığımda korktuğum başıma gelmişti ve artık 3 zebram vardı ...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.