ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Holden
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
7
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Nisan 2018 09:32
Son Ziyaret:
26 Nisan 2018 18:47
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Aytunç Canay
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Aytunç Canay

SON 3 MESAJI

210 Litre - Bitkili - Canlı Doğuran Tankı
Merhaba, her yeni paylaşımda akvaryumunuzun daha da güzelleştiğini görüyoruz. Keyifli hobiler.
Lepistes Balığı Hakkında Herşey!
[QUOTE=FlowerKral]olden]Uzun emekleriniz (!) sonucu çekmiş olduğunuz videoda size ait olan tek şey ‘’kanala abone olmayı, videoyu beğenmeyi ve paylaşmayı unutmayalım.’’ cümlesi gibi duruyor.

Orijinal video:
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=k96-p-tfjn4[/VID]

Efendim bu video da alıntı ve emek yok burada benim videomda emek var ve gerekli sitelerden izin alınarak yapılmıştır. Lütfen bilgilendikten sonra böyle konuşun. Gerçekten ayıp oluyor. [/QUOTE]

Atmış olduğum video ve sizin çekmiş olduğunuz video ortak bir kaynağa mı dayanıyor? Çünkü videolar birebir aynı. Eğer öyle ise izin almış olduğunuz siteyi bizimle paylaşır mısınız? Şimdi ben de merak ettim.

[QUOTE=malawi_cheart]
Kamera karşısına çıkmaya cesaret edip kendisi ve izleyenleri için bir şeyler yapmak isteyen birini sırf açık aramayı amaç edinerek eleştirmek için üyeliğinde yaptığın tek yorumu yapmışsın. Sanki sen kendi bildiklerini başka yerlerden öğrenmemişsin gibi...[:kotu:]
Sen devam et canım kardeşim. Zaten verdiğin bilgiler genel bilgiler, tabiki aynı olacak. Bildiğin ve sevdiğin yolda bu hobi için ilerlemeye devam...[:iyi:][/QUOTE]

''Orijinal video'' adı altında paylaştığım video, beş sene önce lepistes beslemeye başlarken kabaca bilgi edindiğim bir videoydu. Videonun bende yeri ayrıdır. Kamera karşısına geçip bu videoyu birebir tekrar ederek uzun emeklerden bahsetmek ne kadar etik? Zaten şimdi konu sahibinin açtığı diğer konuya bakarken görüyorum ki bu yaptığı şey ilk değil. Herkes bildiklerini başka yerlerden öğrendi ancak kendisininmiş gibi sunmadı.

Ayrıca benim yazdıklarım onun hobide ilerlemesine engel değil. Tam tersine, tepki aldıkça emek hırsızlığının kötü bir şey olduğunu öğrenir ve hobiye daha sağlıklı bir şekilde devam eder.
Lepistes Balığı Hakkında Herşey!
Uzun emekleriniz (!) sonucu çekmiş olduğunuz videoda size ait olan tek şey ‘’kanala abone olmayı, videoyu beğenmeyi ve paylaşmayı unutmayalım.’’ cümlesi gibi duruyor.

Orijinal video:
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=k96-p-tfjn4[/VID]

[EDIT]Holden,2018-04-09 11:08:25[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.